Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Göteborg Lorensberg 69 kvm

Exklusivt boende på Tegnérsgatan - ett hem av elegans och stil

En våning upp finner ni denna fantastiska tvåa som nyligen renoverats med fingertoppskänsla! Här är varje detalj noggrant utvald för att skapa en unik och exklusiv atmosfär som går i harmoni med de omsorgsfullt bevarade originaldetaljerna som stoltserar runtom i bostaden.

När ni kliver in möts ni av ett hem som andas elegans. Golvet i hallen pryds av tidslös granitkeramik i en grå nyans och de nymålade ytskikten är noggrant utvalda för att gå i linje med resten av inredningen. Elinstallationen är delvis ny och de exklusiva strömbrytarna och eluttagen från Buster and Punch ger en extra touch av klass till varje rum.

När ni sedan fortsätter vidare in i bostaden når ni vinrummet som kommer uppskattas av vinälskaren. Här är den perfekta platsen att förvara och visa upp sina favoritflaskor på ett elegant sätt.
Köket har också genomgått en stilfull renovering med funktionalitet och högkvalitativa vitvaror. Ramköket är i en grå kulör och luckorna är försedda med beslag i rostfritt som går i stil med resten av utrustningen. Här finns gott om både förvaring och arbetsytor på bänkskivan som är i hårdvaxoljad ek som förhöjer kökets estetik.

Vardagsrummet är luftigt och har två högresta fönster som bidrar till ett fint ljusflöde och känslan av rymd. Intill vardagsrummet når ni sovrummet via en vacker spegeldörr. Garderoben i sovrummet är platsbyggd med eleganta skjutdörrar för en stilfull och funktionell förvaringslösning. Brädgolvet som har bevarats lägger till ytterligare karaktär och stämning liksom de vackra fönsterbrädorna.

Bostaden har en genomtänkt design där en tydlig röd tråd löper genom hela hemmet. Varje detalj har noggrant valts ut för att skapa en enhetlig och rogivande atmosfär. Det är tydligt att det har lagts stor vikt vid att skapa en perfekt balans mellan det gamla och det moderna som ger en harmonisk känsla.
Varje rum är utformat med omsorg och precision för att skapa en trivsam och lyxig bostad där det goda livet står i centrum.

Här bor ni mitt i evenemangstråket på lugna och enkelriktade Tegnérsgatan. Den välbevarade och rotrenoverade fastigheten skapar en känsla av tidlös charm och kvalitet. Föreningen erbjuder sina medlemmar egna parkeringsplatser och en innergård som är en av innerstadens grönskande oaser. Här finner du rhododendron, hortensior, guldregn och vackra träd som ger en avkopplande atmosfär.

Tveka inte att kontakta oss för att boka en visning och uppleva denna exklusiva bostad i hjärtat av Lorensberg!

LÄS MER
FAKTA

Område: Lorensberg

Antal rum: 2

Boarea: 69 kvm

Våningsplan: 1

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare
Linda Bundsen

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Med lång erfarenhet som fastighetsmäklare har Linda många komplexa bostadsförsäljningar bakom sig, och ser fram emot att hjälpa till med fler. Att underhålla sitt gedigna kontaktnät gör hon regelbundet, och detta visar sig i regelbundet återkommande kunder och starka rekommendationer.

Med kunskap om arkitektur och en känsla för detaljer ser Linda en helhet som lätt förbises. Tack vare en stark analytisk förmåga och en fokuserad strategi för varje objekt har hon cementerat sin plats som marknadsledande i Göteborg.

”Att erbjuda en unik och exklusiv upplevelse, ständigt återkoppla till mina kunder och få arbeta med så många sorters objekt är både det viktigaste och roligaste för mig. Min målsättning är att skapa de bästa tänkbara förutsättningarna för varje affär, och framför allt att skapa nya relationer.”

En mycket kompetent, driven och trevlig mäklare med bra engagemang. Samarbetar dessutom med en mycket duktig fotograf och deras sätt att presentera min bostad var väldigt lyckat. Mycket nöjd!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas