Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Vasagatan 33 Referensobjekt
ALLA BILDER
Göteborg Vasagatan 33 Referensobjekt Lorensberg 126 kvm

Exklusiv hörnvåning i pampig sekelskiftesfastighet!

I hörnet på Götabergsgatan och Vasagatan ritades denna praktfulla byggnad av arkitekten Ernst Krüger i tidstypisk nyrenässans. Det råder ingen tvekan om att fastigheten byggdes för att synas med tanke på fasadens dekorativa detaljer som stoltserar på utsidan. Historien startade 1890 som senare blev ett unikt ombyggnadsprojekt där 30 vackra våningar skapades men i största möjliga respekt för original och ursprung.

Topprenoverad hörnvåning i eftertraktad sekelskiftesfastighet invid grönskande Vasaparken med generös takhöjd om ca 3,5 meter och vackra dekorativa tak med stuckaturer och takrosetter. Hela bostaden är producerad 2018 och något alldeles utöver det vanliga om du uppskattar perfektion. Här harmonierar moderna lösningar i kök, badrum och förvaring sida vid sida med alla tidstypiska attribut som är bevarade och med varsam hand restaurerade enligt konstens alla regler!

Här bor ni invid den grönskande Vasaparken och några kvarter från Göteborgs paradgata. Våningen har en generös takhöjd och vackra stående höga fönster vilket skänker fantastiska ljusförhållanden. Det är genomgående stilrena materialval. Hela hemmet andas hög klass med platsbyggd inredning samt exklusivt produktval. Våningen har genomgående stilkänsla och kvalitet där varje rum håller hög klass och har en känsla för detaljer och helhet.

Köket som är från Ballingslöv byggdes 2018 har hög kvalitet med noga utvalda material och klassiska färger som låter naturen utanför fönstren vara tonsättande. Här finner ni goda arbetsytor på den kvalitativa arbetsbänken i kvartskomposit och modern maskinpark från Miele med precis allt man kan önska. Rummet rymmer ett generöst matbord som får sin bästa placering framför den fungerande öppna spisen som fint stoltserar i ena delen av köket. Vidare in i vardagsrummet möts ni av spatiösa sällskapsytor som tillsammans med den generösa takhöjden ger en känsla av storslagen volym och trivsam atmosfär. I taket finner ni otroligt vacker takdekoration som sätter sin prägel men som också påminner om huset och dess historia.
Båda sovrummen är inredda i dova kulörer som ingiver en rofylld känsla och förvaringslösningarna är smarta och som håller hemmet elegant.

Bo i ett utmärkt läge på en av Göteborgs mest välkända gator. Utanför porten har ni direkt närhet till Avenyns välbesökta restauranger och barer som kantar gatorna. För den kulturintresserade finns även några av stadens största museum inom några hundra meters radie, såväl som det fina Konserthuset och Stadsteatern. Här är innerstadens sprudlande nöjesliv aldrig långt bort.

Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information!

LÄS MER
FAKTA

Område: Lorensberg

Adress: Vasagatan 33 Referensobjekt

Antal rum: 3

Boarea: 126 kvm

Våningsplan: 1

Månadsavgift: 5676 KR/Månad

Pris/bud: Pris på förfrågan

Planritningar
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Lorensberg

Linda Bundsen

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Med lång erfarenhet som fastighetsmäklare har Linda många komplexa bostadsförsäljningar bakom sig, och ser fram emot att hjälpa till med fler. Att underhålla sitt gedigna kontaktnät gör hon regelbundet, och detta visar sig i regelbundet återkommande kunder och starka rekommendationer.

Med kunskap om arkitektur och en känsla för detaljer ser Linda en helhet som lätt förbises. Tack vare en stark analytisk förmåga och en fokuserad strategi för varje objekt har hon cementerat sin plats som marknadsledande i Göteborg.

”Att erbjuda en unik och exklusiv upplevelse, ständigt återkoppla till mina kunder och få arbeta med så många sorters objekt är både det viktigaste och roligaste för mig. Min målsättning är att skapa de bästa tänkbara förutsättningarna för varje affär, och framför allt att skapa nya relationer.”

En mycket kompetent, driven och trevlig mäklare med bra engagemang. Samarbetar dessutom med en mycket duktig fotograf och deras sätt att presentera min bostad var väldigt lyckat. Mycket nöjd!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas