Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Nylänningen 3
ALLA BILDER
Göteborg Nylänningen 3 Billdal - Skintebo 85 kvm

Välplanerad bostadsrätt i familjevänligt område, nära till Göteborg

I charmiga och familjevänliga Skintebo ligger denna välplanerade tre och ett halvt rumslägenhet med stor uteplats och närhet till både lekplats och skolor. En kort promenad eller cykeltur bort finns havet och båtbryggorna, och även Stora Amundöns naturreservat med dess promenadstråk, badplatser och vackra omgivningar.

Lägenheten är belägen på nedre plan vilket erbjuder en bekväm tillgänglighet och rymligare uteplats än andra bostäder i området. Med sin rymliga hall och gott om förvaringsytor finns här utrymme för hela familjen. Köket är smakfullt renoverat med lättskötta materialval och får genom stora fönster ett härligt ljusinsläpp. Badrummet är helkaklat och stilrent, utrustat med badkar och tvättmaskin för din bekvämlighet.

Det mindre rummet som idag används som kontor är perfekt för just detta ändamål, men även som barnrum för de minsta i familjen. Vidare kommer vi till det rymliga och ljusa vardagsrummet som har ljusa färgval, stora fönsterpartier och balkongdörr till uteplatsen. Härifrån nås de två sovrummen, varav det ena har garderobsvägg samt gott om plats för både dubbelsäng och extra möblering, och det andra sovrummet perfekt för barnrum eller gästrum.

Uteplatsen är ett utbrett trädäck med yta för både matplats, grill och soffgrupp. Grind till gården öppnar upp för gemenskap med grannar och lek i gräset för barnen. I detta lugna och härliga område, och denna mysiga lägenheten, lär hela familjen trivas i många år, stora som små.

Varmt välkommen att boka in dig för visning.

LÄS MER
FAKTA

Område: Billdal - Skintebo

Adress: Nylänningen 3

Antal rum: 3

Boarea: 85 kvm

Våningsplan: 1

Månadsavgift: 5652 KR/Månad

Indirekt nettoskuldsättning: 440315 KR
Information hämtad från årsredovisning för 2022.

Pris/bud: Pris på förfrågan

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Billdal - Skintebo

Skintebo är ett charmigt område med klassiska radhus, bilfria promenadstråk och närhet till både hav och centrum. Med både förskola och skola runt hörnet, nära till aktivitetscenter som tennisbana, ridhus och ishall är det en fantastisk plats för barnfamiljer under många härliga år. Smidiga förbindelser med kollektivtrafik gör det möjligt att nå Göteborg på kort tid utan att behöva tänka på parkering och trafik. Än närmre finns Nya Hovås centrum som erbjuder allt man kan behöva gällande service och shopping i vardagen, och mer därtill.

Viktor Pyk

Viktor Pyk

Ansvarig mäklare

Med mångårig erfarenhet av service på hög nivå värnar Viktor starkt om sina kunders förtroende. Genom genuint engagemang håller Viktor alltid kunden i fokus, då själva kundrelationen är vad han brinner extra för. Att han dessutom besitter en kreativitet och starkt intresse för design ses från många som en tydlig fördel.

Med en stark känsla för detaljer och en energi som är svår att matcha har han en hög förmåga att skapa en exklusiv helhet i varje bostadsaffär. Med tydlig struktur och planering har han möjlighet att vara tillgänglig när hans kunder behöver honom.

”Mitt mål är att leverera en positiv och märkbar effekt i mina kunders liv, oavsett i vilket skede de är. Detta gör jag genom att lägga ner mer tid och engagemang på varje enskild affär. Jag lägger även mycket tid på att analysera marknaden och därmed kunna använda rätt strategier för varje unikt objekt.”

Viktors arbete utmärks av en svårslagen kreativitet och ett öga för detaljer, service på en hög nivå och med målet att alltid ha riktigt nöjda kunder.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas