Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Budgivning pågår
Aschebergsgatan 32
ALLA BILDER
Göteborg Aschebergsgatan 32 Vasastaden 117 kvm 8 200 000 KR

Smakfull bostad i toppskick!


Välkommen till Aschebergsgatan 32 och en trappa upp till denna eleganta bostad. Under 2022 genomfördes en kvalitativ helrenovering. Köket fick då plats intill vardagsrummet och rummen vävdes samman för en öppen och social planlösning.

Lokalt tillverkat kök signerat Nordiska kök i tidlös design pryds med en elegant bänkskiva av marmor. Genomgående vackra trägolv med vitpigmenterad finish i kombination med beige väggar skapas en varm och ombonad känsla. Stuckatur ramar in rummen och fångar den generösa takhöjden.

Tillsammans med de stora fönsterpartierna ges en känsla av ljus och rymd. Rofyllt mot innergården finns två trivsamma sovrum med god förvaring samt ett mindre rum passande kontor eller barnrum. Sovrummen har båda access till en gedigen balkong med plats för hela familjen.

Här bor ni centralt med närhet till populära restauranger och caféer allt i grönskande stadsmiljö.

LÄS MER
FAKTA

Område: Vasastaden

Adress: Aschebergsgatan 32

Antal rum: 3.5

Boarea: 117 kvm

Våningsplan: 2

Månadsavgift: 5014 KR/Månad

Pris/bud: 8 200 000 KR

Indirekt nettoskuldsättning: 2713 KR
Information hämtad från årsredovisning för 2022.

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Vasastaden

Välkommen att kontakta oss

William Wirtberg
Ansvarig mäklare

William Wirtberg

William är utbildad ekonom och fastighetsmäklare. Han har sedan 2017 förmedlat bostäder i Göteborg med omnejd. Hans arbete karaktäriseras av ett stort engagemang och hög servicenivå. Den största drivkraften är nöjda kunder och han vet att en rekommendation alltid är den bästa marknadsföringen.

Kontakta mig
Linda Bundsen
Reg. Fastighetsmäklare

Linda Bundsen

Varje bostadsaffär är unik. Skillnaden mellan att göra en bra affär och riktigt lyckad sådan består av noggranna förberedelser. Genom Lindas erfarenhet och kunskap ser hon till att både säljare och köpare känner sig trygga genom hela processen. Tack vare ett personligt engagemang, erfarenhet sedan 2009 och ett NKI på 9,8% skapas rätt förutsättningar för just din bostadsaffär.

Kontakta mig

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

William Wirtberg

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas