Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Göteborg Vasastaden 117 kvm

Smakfull bostad i toppskick!


Välkommen till Aschebergsgatan 32 och en trappa upp till denna eleganta bostad. Under 2022 genomfördes en kvalitativ helrenovering. Köket fick då plats intill vardagsrummet och rummen vävdes samman för en öppen och social planlösning.

Lokalt tillverkat kök signerat Nordiska kök i tidlös design pryds med en elegant bänkskiva av marmor. Genomgående vackra trägolv med vitpigmenterad finish i kombination med beige väggar skapas en varm och ombonad känsla. Stuckatur ramar in rummen och fångar den generösa takhöjden.

Tillsammans med de stora fönsterpartierna ges en känsla av ljus och rymd. Rofyllt mot innergården finns två trivsamma sovrum med god förvaring samt ett mindre rum passande kontor eller barnrum. Sovrummen har båda access till en gedigen balkong med plats för hela familjen.

Här bor ni centralt med närhet till populära restauranger och caféer allt i grönskande stadsmiljö.

LÄS MER
FAKTA

Område: Vasastaden

Antal rum: 3.5

Boarea: 117 kvm

Våningsplan: 2

William Wirtberg

Ansvarig mäklare

Välkommen att kontakta oss

William Wirtberg
Ansvarig mäklare

William Wirtberg

Med utbildning som ekonom och flerårig erfarenhet som fastighetsmäklare har William kunskap om många typer av bostadsaffärer. Med hjälp av en unik känsla för ordning och strategi samt en lyhördhet för kundens önskemål har han satt en hög standard på kvalitet som säkerställs och efterlevs med varje kund.

Kunskap och målmedvetenhet är två ord som förknippas med William ...

Kontakta mig
Linda Bundsen
Reg. Fastighetsmäklare

Linda Bundsen

Med lång erfarenhet som fastighetsmäklare har Linda många komplexa bostadsförsäljningar bakom sig, och ser fram emot att hjälpa till med fler. Att underhålla sitt gedigna kontaktnät gör hon regelbundet, och detta visar sig i regelbundet återkommande kunder och starka rekommendationer.

Med kunskap om arkitektur och en känsla för detaljer ser Linda en helhet som lätt förbises. Tack vare ...

Kontakta mig

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

William Wirtberg

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas