Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Djupedalsgatan 2
ALLA BILDER
Göteborg Djupedalsgatan 2 Linné 130 kvm

Magnifikt hörnläge högt upp i huset

I ett förtrollande hörnläge, högt upp i en av Linnés mest ståtliga fastigheter, presenterar vi denna representativa fyrarummare. Våningen är en perfekt blandning av klassiska detaljer och modern komfort, med tidstypiska attribut som dubbla burspråk, dubbla balkonger, elegant stuckatur, takrosetter och vackra skjutdörrar från sekelskiftets början.

Våningen har två rymliga balkonger, den ena med utsikt mot Skansen Kronan där ni kan njuta av fågelkvitter och den historiska atmosfären. Den andra balkongen vetter mot väster och bjuder på härliga soltimmar. Från det vackra hörnrummet har ni en panoramautsikt över Majorsgatan och Djupedalsgatan, vilket ger er en känsla av att vara mitt i stadens puls samtidigt som ni kan dra er tillbaka i en lugn och trivsam miljö.

De eleganta stuckaturerna och de klassiska skjutdörrarna med speglar skapar en känsla av tidlös elegans och kvalitet. Bostaden har en imponerande volym och ett ljusinsläpp som är svårslaget, vilket förstärker den luxuösa känslan.

Den ståtliga fastigheten är i utmärkt skick och förser er med en rad bekvämligheter. I den välskötta föreningen finns både en tvättlounge som underlättar vardagen samt en vacker innergård där ni kan koppla av i en grönskande oas mitt i stan. Området kring bostaden kryllar av charmiga restauranger och mysiga caféer, vilket gör ert nya hem till en perfekt utgångspunkt för socialt och gastronomiskt liv.

Bostaden är perfekt för er som söker en stilfull och bekväm livsstil i en av Göteborgs mest eftertraktade stadsdelar.

Välkomna att boka in er på visning

LÄS MER
FAKTA

Område: Linné

Adress: Djupedalsgatan 2

Antal rum: 4

Boarea: 130 kvm

Våningsplan: 4

Månadsavgift: 6267 KR/Månad

Indirekt nettoskuldsättning: 1081819 KR
Information hämtad från årsredovisning för 2023.

Pris/bud: Pris på förfrågan

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Linné

Välkommen att kontakta oss

Linda Bundsen
Ansvarig mäklare

Linda Bundsen

Med lång erfarenhet som fastighetsmäklare har Linda många komplexa bostadsförsäljningar bakom sig, och ser fram emot att hjälpa till med fler. Att underhålla sitt gedigna kontaktnät gör hon regelbundet, och detta visar sig i regelbundet återkommande kunder och starka rekommendationer.

Med kunskap om arkitektur och en känsla för detaljer ser Linda en helhet som lätt förbises. Tack vare ...

Kontakta mig
Hugo Alfredsson
Reg. Fastighetsmäklare

Hugo Alfredsson

Med professionalism och engagemang strävar Hugo alltid efter att alla parter ska känna sig trygga och nöjda i samtliga steg av försäljningsprocessen.

Kontakta mig

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas