Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Strandvägen
ALLA BILDER
Alingsås Strandvägen Lövekulle 2 975 000 KR

Invid Mjörn på rofyllda Lövekulle finns nu möjlighet att bygga ditt drömhus. En rymlig tomt beläget i grönskande omgivningar med utsikt över sjön. Ett perfekt läge för dig som söker både lugn samt närhet till staden. Praktiskt beläget finns busshållplats runt hörnet, med regelbundna bussförbindelser från tidig morgon till sen kväll, vilket gör det enkelt att pendla eller utforska omgivningarna. Enligt detaljplan för en sammanlagd byggnadsarea om 200 kvm bebyggas på tomten med en byggnadshöjd av 5 meter för huvudbyggnaden. Möjlighet att ansluta kommunalt VA samt el-nät och fiber finns i området.

LÄS MER
FAKTA

Område: Lövekulle

Adress: Strandvägen

Fastighetsbeteckning: Lövekulle 1:241

Tomtarea: 1812 kvm

Pris/bud: 2 975 000 KR

DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Lövekulle

William Wirtberg

William Wirtberg

Ansvarig mäklare

William är utbildad ekonom och fastighetsmäklare. Han har sedan 2017 förmedlat bostäder i Göteborg med omnejd. Hans arbete karaktäriseras av ett stort engagemang och hög servicenivå. Den största drivkraften är nöjda kunder och han vet att en rekommendation alltid är den bästa marknadsföringen.

Jag är väldigt nöjd, William har varit otroligt professionell genom hela processen och genomför affären med största smidighet.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

William Wirtberg

Ansvarig mäklare

  Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

  Läs mer om värdering av bostad

  Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

  Läs mer om underhand

  Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

  Upptäck vilka bostäder som efterfrågas