Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Vidblicksgatan 1
ALLA BILDER
Göteborg Vidblicksgatan 1 Nedre Johanneberg 91 kvm 6 300 000 KR

Exklusivt renoverad trea med känsla för detaljer och helhet

Varmt välkomna till en ljus trea med balkong i hjärtat av Nedre Johanneberg. Ett hem i toppskick där smakfull renovering möter vackra originaldetaljer så som spegeldörrar, fiskbensparkett, höga listverk och vackra stuckaturer som kombineras väl med moderna bekvämligheter. Lägenheten erbjuder genomgående ljusinsläpp, solig sydvästbalkong, socialt utformad planlösning med kök i anslutning till bostadens matsal.

I detta hem möts ni av ett platsbyggt kök signerat Sven Snickare, vars signaturstil präglar hela rummet med en tidlös charm. Det eleganta ramköket i vitt och är försedda med tidstypiska beslag, vilket skapar en harmonisk atmosfär i linje med resten av inredningen. Den lyxiga bänkskivan i carraramarmor utgör en imponerande detalj och förhöjer kökets estetik. Här finns gott om både förvaring och arbetsytor.

När ni sedan fortsätter in i bostaden möts ni av ett luftigt vardagsrum med flera fönsterpartier som sträcker sig mot sydväst. Dessa fönster ger inte bara rikligt med naturligt ljus utan öppnar också upp till balkongen där ni kan njuta soliga dagar. I fil med vardagsrummet finner ni master bedroom som nås genom vackra och tidsenliga skjutdörrar. Taklisterna som har bevarats lägger till ytterligare karaktär och stämning liksom de vackra fönsterbrädorna.

Den eleganta våningen har en genomtänkt design där en tydlig röd tråd löper genom hela bostaden. Varje detalj har noggrant valts för att skapa en enhetlig och sammanhängande atmosfär. Det är tydligt att det har lagts stor vikt vid att skapa en perfekt balans mellan det gamla och det moderna, vilket ger en harmonisk känsla i varje rum. Det djärva färgvalet skapar karaktär i bostaden och gör den hemtrevlig i sin övrigt strama funktionalism.

Badrummet är helkaklat och funktionellt inrett med tvättmaskin, bra arbetsyta vackert handfat med kommod och badkar.

Den övergripande designen och de noggrant utvalda detaljerna skapar en bostad som inte bara är bekväm utan också full av karaktär och exklusivitet.
Föreningen är välmående med god ekonomi, välskött fastighet och egna parkeringsplatser .
Varmt välkomna att kontakta mig för visning!

LÄS MER
FAKTA

Område: Nedre Johanneberg

Adress: Vidblicksgatan 1

Antal rum: 3

Boarea: 91 kvm

Våningsplan: 1

Månadsavgift: 4692 KR/Månad

Pris/bud: 6 300 000 KR

Indirekt nettoskuldsättning: 487174 KR
Information hämtad från årsredovisning för 2022.

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Nedre Johanneberg

Linda Bundsen

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Med lång erfarenhet som fastighetsmäklare har Linda många komplexa bostadsförsäljningar bakom sig, och ser fram emot att hjälpa till med fler. Att underhålla sitt gedigna kontaktnät gör hon regelbundet, och detta visar sig i regelbundet återkommande kunder och starka rekommendationer.

Med kunskap om arkitektur och en känsla för detaljer ser Linda en helhet som lätt förbises. Tack vare en stark analytisk förmåga och en fokuserad strategi för varje objekt har hon cementerat sin plats som marknadsledande i Göteborg.

”Att erbjuda en unik och exklusiv upplevelse, ständigt återkoppla till mina kunder och få arbeta med så många sorters objekt är både det viktigaste och roligaste för mig. Min målsättning är att skapa de bästa tänkbara förutsättningarna för varje affär, och framför allt att skapa nya relationer.”

En mycket kompetent, driven och trevlig mäklare med bra engagemang. Samarbetar dessutom med en mycket duktig fotograf och deras sätt att presentera min bostad var väldigt lyckat. Mycket nöjd!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas