Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Södra vägen 2
ALLA BILDER
Göteborg Södra vägen 2 Lorensberg 167 kvm 12 000 000 KR

Enastående våning från sekelskiftet i högt och fritt läge

I hjärtat av stadens puls i en ståtlig och tidstrogen tegelbyggnad från 1889 erbjuder vi en enastående paradvåning. Här rullar vi ut historiens röda matta med en återspegling av tidens glans som magnifikt dekorerade tak, stuckaturer, vackra dörrvalv och takrosetter. Detta exklusiva hem utmärker sig genom sin unika plats som är helt fri från insyn och du kan njuta av en känsla av integritet och privatliv.

Den väl tilltagna takhöjden vars majestätiska höjd sträcker sig till imponerande 3,2 meter skapar otrolig atmosfär och rymd. Vackra detaljer är en konstant påminnelse om förra seklet och kombinerad med välbevarade tidstypiska detaljer som höga fotlister, fiskbensparketter, takrosetter och framför allt, den extraordinära takdekoration som är som ett vackert konstverk. Denna kärleksfulla renovering av varje rum har utförts med omsorg och noggrannhet i största respekt för de tidsenliga detaljer vilket ger varje vrå en egen karaktär och charm.

Det exceptionellt utformade och påkostade köket är en mästarens verk i sin minutiösa perfektion. Det är ett kök som planerats av en kock och för en familj som älskar sociala tillställningar. Köket är hemmets hjärta och här möts moderna bekvämligheter som dubbla spisar, dubbla vinkylar och dubbla kylskåp, vilket resulterar i ett kök som är lika funktionellt som det är vackert i en tidlös elegans och harmoni.

Varje rum utstrålar en känsla av exklusivitet och högsta internationella klass. De generöst tilltagna ytorna är idealiska för sociala sammankomster, och de påkostade materialvalen som är noga utvalda ger varje rum en egen unik känsla.
Badrummet är en fröjd för sinnena, med varje detalj noggrant utvald för att skapa en atmosfär för avkoppling och harmoni och för tankarna till ett exklusivt hotell.

Våningen har ett optimalt fritt läge ett kvarter ifrån Göteborgs paradgata.
Här upplever man stadens puls på nära håll med Avenyns exklusiva butiker restauranger inom räckhåll. Detta område är också hem åt stadens rika kultur- och nöjesutbud, där Lorensbergsteatern, Stadsteatern och Konstmuséet sätter tonen för en sofistikerad livsstil.

Dessutom ligger det magnifika Evenemangsstråket alldeles runt hörnet, med Svenska Mässan, Scandinavium, Liseberg, Lorensbergsteatern och den förtrollande Trädgårdsföreningen som närmaste grannar. Denna bostad är en inbjudan till en livsstil av exceptionell kvalitet, en plats där historiens elegans möter modern lyx på en enastående nivå. Varmt välkomna på visning!

LÄS MER
FAKTA

Område: Lorensberg

Adress: Södra vägen 2

Antal rum: 4

Boarea: 167 kvm

Våningsplan: 3

Månadsavgift: 5495 KR/Månad

Pris/bud: 12 000 000 KR

Indirekt nettoskuldsättning: 515067 KR
Information hämtad från årsredovisning för 2021.

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Lorensberg

Linda Bundsen

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Varje bostadsaffär är unik. Skillnaden mellan att göra en bra affär och riktigt lyckad sådan består av noggranna förberedelser. Genom Lindas erfarenhet och kunskap ser hon till att både säljare och köpare känner sig trygga genom hela processen. Tack vare ett personligt engagemang, erfarenhet sedan 2009 och ett NKI på 9,8% skapas rätt förutsättningar för just din bostadsaffär.

En mycket kompetent, driven och trevlig mäklare med bra engagemang. Samarbetar dessutom med en mycket duktig fotograf och deras sätt att presentera min bostad var väldigt lyckat. Mycket nöjd!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas