Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Tegnérsgatan 21
ALLA BILDER
Göteborg Tegnérsgatan 21 Lorensberg

Varmt välkommen till en kvadratsmart minitrea högst upp i en vacker tegelfastighet från 1930-talet mitt i pulserande Lorensberg med en vackert rundad smidesbalkong ett konstverk i sig som bjuder in till avkoppling och kvällssol. Njut av eftermiddagsteet medan du ser stadens liv pulsera under dig. Det är som att ha ditt egna privata skådespel varje dag.
Det nyrenoverade köket har minutiöst planerats och imponerar med smarta förvaringslösningar och med exklusiv stenskivor och toppmodern utrustning. Här är platsen där kulinariska drömmar förverkligas.

Det rymliga badrummet är påkostat och skapar en exklusiv hotellkänsla. Här finner du inte bara en extra bred dusch, utan även en bred kommod med handfat, behaglig golvvärme och inte minst både tvättmaskin och torktumlare för att göra vardagen smidigare.

Denna bostad bär stolt upp vackra tidtypiska 30-talsdetaljer såsom stram stuckatur, förtjusande innerdörrar och handtag, fiskbensmönstrad ekparkett och en generös takhöjd.

Dessutom får du förmånen att bo på en lugn enkelriktad gata, mitt i själva hjärtat av evenemangstråket. Föreningen och fastigheten är oerhört välskött, och medlemmarna har tillgång till en gemensam innergård med utemöbler och grillmöjligheter. Det är här du hittar den perfekta balansen mellan stadsliv och avkoppling.

LÄS MER
FAKTA

Område: Lorensberg

Adress: Tegnérsgatan 21

Antal rum: 3

Våningsplan: 5

Månadsavgift: 2590 KR/Månad

Indirekt nettoskuldsättning: 85023 KR

Pris/bud: Pris på förfrågan

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Lorensberg

Linda Bundsen

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Varje bostadsaffär är unik. Skillnaden mellan att göra en bra affär och riktigt lyckad sådan består av noggranna förberedelser. Genom Lindas erfarenhet och kunskap ser hon till att både säljare och köpare känner sig trygga genom hela processen. Tack vare ett personligt engagemang, erfarenhet sedan 2009 och ett NKI på 9,8% skapas rätt förutsättningar för just din bostadsaffär.

En mycket kompetent, driven och trevlig mäklare med bra engagemang. Samarbetar dessutom med en mycket duktig fotograf och deras sätt att presentera min bostad var väldigt lyckat. Mycket nöjd!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer