Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Aschebergsgatan 22
ALLA BILDER
Göteborg Aschebergsgatan 22 Vasastaden 142 kvm

Denna charmiga femrummare är belägen näst högst upp i Levantinefastigheten och erbjuder en enastående boendemiljö med grönskande Vasaparken utanför. Med två balkonger har du perfekta platser för avkoppling och fantastisk utsikt över omgivningarna.

Våningen har en magnifik placering intill Vasaparken, vilket lägger till ytterligare charm och skönhet till den. Belägen i en av Göteborgs mest pittoreska jugendfastigheter ger den en unik möjlighet för den som är beredd att renovera och skapa sitt drömhem. Genom att bevara och framhäva de historiska detaljerna kan du skapa en atmosfär som är både tidlös och modern och förena det bästa av två världar. Det är verkligen en unik möjlighet att skapa ett hem som andas historia samtidigt som det möter det moderna.

Varje rum utstrålar en känsla och de generöst tilltagna ytorna är idealiska för sociala sammankomster.
Köket ligger i fil med både matsal och vardagsrum, vilket skapar en öppen och inbjudande atmosfär. Bostaden stoltserar med ett och ett halvt badrum, inklusive egen tvättutrustning som nyligen renoverats där varje detalj är noggrant utvald för att skapa en atmosfär för avkoppling och harmoni och för tankarna till ett exklusivt hotell. Sovrummen är högt belägna över stadens myller som dessutom vetter mot den tysta innergården gör nätterna fridfulla och avkopplande.

Våningen har ett optimalt läge något kvarter ifrån Göteborgs paradgata.
Utanför porten har ni direkt närhet till Avenyns välbesökta restauranger och barer som kantar gatorna. För den kulturintresserade finns även några av stadens största museum inom några hundra meters radie, såväl som det fina Konserthuset och Stadsteatern. Här är innerstadens sprudlande nöjesliv aldrig långt bort.

LÄS MER
FAKTA

Område: Vasastaden

Adress: Aschebergsgatan 22

Antal rum: 5

Boarea: 142 kvm

Våningsplan: 3

Månadsavgift: 4070 KR/Månad

Pris/bud: Pris på förfrågan

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Vasastaden

Linda Bundsen

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Med lång erfarenhet som fastighetsmäklare har Linda många komplexa bostadsförsäljningar bakom sig, och ser fram emot att hjälpa till med fler. Att underhålla sitt gedigna kontaktnät gör hon regelbundet, och detta visar sig i regelbundet återkommande kunder och starka rekommendationer.

Med kunskap om arkitektur och en känsla för detaljer ser Linda en helhet som lätt förbises. Tack vare en stark analytisk förmåga och en fokuserad strategi för varje objekt har hon cementerat sin plats som marknadsledande i Göteborg.

”Att erbjuda en unik och exklusiv upplevelse, ständigt återkoppla till mina kunder och få arbeta med så många sorters objekt är både det viktigaste och roligaste för mig. Min målsättning är att skapa de bästa tänkbara förutsättningarna för varje affär, och framför allt att skapa nya relationer.”

En mycket kompetent, driven och trevlig mäklare med bra engagemang. Samarbetar dessutom med en mycket duktig fotograf och deras sätt att presentera min bostad var väldigt lyckat. Mycket nöjd!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas