Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Aschebergsgatan 22
ALLA BILDER
Göteborg Aschebergsgatan 22 Vasastaden 142 kvm

Denna charmiga femrummare, belägen näst högst upp i Levantinefastigheten, erbjuder en enastående boendemiljö med en trivsam och grönskande park utanför. Med två balkonger har du perfekta platser för avkoppling och fantastisk utsikt över omgivningarna.

Trots renoveringsbehoven finns det otroliga potential som kommer fram genom att bevara den tidstypiska charm och karaktär. Genom att försiktigt modernisera och samtidigt behålla historiska detaljer såsom generös takhöjd, fiskbensparkett och vackra pardörrar kan du skapa en unik atmosfär som kombinerar det bästa av två världar. En unik möjlighet för den som är beredd att att renovera och skapa sitt drömhem.Placeringen intill Vasaparken är fantastisk i en av Göteborgs mest pittoreska jugendfastigheter.

Den rymliga bostaden har ett kök som ligger i fil med både matsal och vardagsrum, vilket skapar en öppen och inbjudande atmosfär.

Bostaden stoltserar med ett och ett halvt badrum, inklusive egen tvättutrustning, vilka också har nyligen renoverats i stilfulla materialval i sober färgskala för att tillgodose dagens standard. Två sovrum vetter mot den tysta innergården, vilket skapar en lugn och fridfull atmosfär för god sömn och avkoppling.

LÄS MER
FAKTA

Område: Vasastaden

Adress: Aschebergsgatan 22

Antal rum: 5

Boarea: 142 kvm

Våningsplan: 3

Månadsavgift: 4070 KR/Månad

Pris/bud: Pris på förfrågan

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Vasastaden

Linda Bundsen

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Varje bostadsaffär är unik. Skillnaden mellan att göra en bra affär och riktigt lyckad sådan består av noggranna förberedelser. Genom Lindas erfarenhet och kunskap ser hon till att både säljare och köpare känner sig trygga genom hela processen. Tack vare ett personligt engagemang, erfarenhet sedan 2009 och ett NKI på 9,8% skapas rätt förutsättningar för just din bostadsaffär.

En mycket kompetent, driven och trevlig mäklare med bra engagemang. Samarbetar dessutom med en mycket duktig fotograf och deras sätt att presentera min bostad var väldigt lyckat. Mycket nöjd!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer