Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Skrinnarvägen 79
ALLA BILDER
Göteborg Skrinnarvägen 79 Askim 424.8 kvm Pris på förfrågan

Modern familjevilla i naturnära område

Högst upp i detta familjevänliga område med naturen som närmsta granne är denna moderna villa belägen på inbjudande hörntomt. Här erbjuds ett lättskött boende med både gräsmatta och stort trädäck med bästa solläge i sydväst och med vacker utsikt mot naturen. Smidiga parkeringsmöjligheter med laddplats för elbil och carport.

Entréplanet bjuder in genom den rymliga hallen med klinkergolv till det ljusa och rymliga vardagsrummet med ett mattlackat och härdat enstavs trägolv från Bjelin. Här erbjuds ett magnifikt ljusinsläpp genom de stora fönsterna, mysig kamin som ger rätt karaktär till den rymliga sällskapsytan för middagar med familj och vänner. I det intilliggande köket från Ballingslöv möts vi av ljusa och moderna materialval av hög kvalitet, exempelvis en bänkskiva och köksö av Dekton, vilket ger en nästintill underhållsfri yta. Med rostfria vitvaror och ett fjärrstyrt belysningssystem över köksbänken har ni ett modernt och lättskött kök. Från köket nås även groventré med gott om förvaring och tvättstuga. Med vattenburen golvvärme i hela entréplanet fås bekväm temperatur året om, och den stilrena braskaminen värmer extra vid behov. Fastigheten är ansluten till öppen fiber.

En trappa upp finns ett stort sällskapsrum med generös takhöjd och stora fönster med ett otroligt ljusinsläpp som skapar en härlig sällskapsyta. Härifrån nås de tre sovrummen, varav det största har utgång till balkong med morgonsol. Badrummet är helkaklat med dubbelhandfat, dusch och hörnbadkar.

På baksidan mot sydväst finnes det rymliga trädäcket med naturskön utsikt, stor elektrisk markis från Pergolino med möjlighet till väderskydd och installerade infravärmare. Här ges plats för både matplats, grill och soldäck, med den allmänna, öppna naturmarken med sten och gräs som ingjuter ett stillsamt lugn. Från uteplatsen nås även gräsmattan och friggeboden som är uppdelad i förrådsyta och ett mindre rum som kan passa som lekstuga eller extra förvaring.

Det finns ett tidigare godkänt bygglov för utbyggnad som ger en utökad boyta med fler sovrum och extra rum för exempelvis gym. Notera att bygglovets tidsram har överskridits, och ny ansökan måste göras.

Med ett härligt naturnära läge är Trollåsen ett område perfekt för dem som önskar skogspromenader och närhet till både salta och söta bad. På en kort stund når du Göteborg stad, samtidigt som du bor ostört och familjevänligt. Askimsbadet finns på bekvämt avstånd för sommarens utflykter, och för dig som föredrar sjölivet är det enkelt att ta sig till Sisjön och dess mycket populära badplats. Angränsande till området finns Sandsjöbackas naturreservat som erbjuder en fantastisk variation i strövområden och joggingspår.

Varmt välkommen att kontakta mig för visning!

LÄS MER
FAKTA

Område: Askim

Adress: Skrinnarvägen 79

Antal rum: 5

Boarea: 150 kvm

Tomtarea: 424.8 kvm

Pris/bud: Pris på förfrågan

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Askim

Viktor Pyk

Viktor Pyk

Ansvarig mäklare

Med mångårig erfarenhet av service på hög nivå värnar Viktor starkt om sina kunders förtroende. Genom genuint engagemang håller Viktor alltid kunden i fokus, då själva kundrelationen är vad han brinner extra för. Att han dessutom besitter en kreativitet och starkt intresse för design ses från många som en tydlig fördel.

Med en stark känsla för detaljer och en energi som är svår att matcha har han en hög förmåga att skapa en exklusiv helhet i varje bostadsaffär. Med tydlig struktur och planering har han möjlighet att vara tillgänglig när hans kunder behöver honom.

”Mitt mål är att leverera en positiv och märkbar effekt i mina kunders liv, oavsett i vilket skede de är. Detta gör jag genom att lägga ner mer tid och engagemang på varje enskild affär. Jag lägger även mycket tid på att analysera marknaden och därmed kunna använda rätt strategier för varje unikt objekt.”

Viktors arbete utmärks av en svårslagen kreativitet och ett öga för detaljer, service på en hög nivå och med målet att alltid ha riktigt nöjda kunder.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas