Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Göteborg Lorensberg 143 kvm

Vacker jugendfastighet ett stenkast från Göteborgs paradgata!

Välkommen till en extraordinär sekelskiftesvåning på prestigefyllda Chalmersgatan. Denna unika bostad är belägen på fastighetens översta våningsplan i original. Det är en sällsynt jugendvåning med tidstypiska detaljer som bröstpanel och stora rundade fönsterpartier. Hela bostaden har en fantastiskt atmosfär.

När du kliver in genom den imponerande entrén möts du av en enastående elegans. Här finns ett välutrustat kök med stilrena släta vita luckor samt bänkskivor och fönsterbrädor i kalksten och en exklusiv maskinpark från Gaggenau. Köket, vardagsrum och matsal ligger i fil och vetter ut mot trivsamma Chalmersgatan. Våningens inbjudande balkong, nås från matsalen.

De två rymliga sovrummen vetter mot en tyst innergård. Det ena sovrummet erbjuder en exklusiv "walk-in closet" och det andra sovrummet har badrum ensuite.
I det vackra vardagsrummet med sitt stora fönsterparti och vackra pardörrar mot såväl matsal som kök finner du även en fungerande kakelugn vilket ger en touch av historisk charm.

Denna praktfulla våning är full av historiska detaljer som högt i tak, fiskbensparketter, storslagna stuckaturer, höga pardörrar och takrosetter. Dessutom har du den bekvämligheten av din alldeles egna tvättstuga.

Detta hem erbjuder två kompletta badrum samt ett gäst-WC och två separata entréer, vilket öppnar upp för spännande möjligheter. Du kan skapa en tonårsdel med ett eget badrum eller kanske överväga att hyra ut en del av bostaden för en inneboende.

Fastigheten är en vacker jugendfastighet från 1904 och ligger bara ett stenkast från Göteborgs paradgata. Här får du inte bara ett hem, utan en livsstil i absolut toppklass.

Välkommen till din drömbostad på Chalmersgatan!

LÄS MER
FAKTA

Område: Lorensberg

Antal rum: 4

Boarea: 143 kvm

Våningsplan: 4

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare
Linda Bundsen

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Med lång erfarenhet som fastighetsmäklare har Linda många komplexa bostadsförsäljningar bakom sig, och ser fram emot att hjälpa till med fler. Att underhålla sitt gedigna kontaktnät gör hon regelbundet, och detta visar sig i regelbundet återkommande kunder och starka rekommendationer.

Med kunskap om arkitektur och en känsla för detaljer ser Linda en helhet som lätt förbises. Tack vare en stark analytisk förmåga och en fokuserad strategi för varje objekt har hon cementerat sin plats som marknadsledande i Göteborg.

”Att erbjuda en unik och exklusiv upplevelse, ständigt återkoppla till mina kunder och få arbeta med så många sorters objekt är både det viktigaste och roligaste för mig. Min målsättning är att skapa de bästa tänkbara förutsättningarna för varje affär, och framför allt att skapa nya relationer.”

En mycket kompetent, driven och trevlig mäklare med bra engagemang. Samarbetar dessutom med en mycket duktig fotograf och deras sätt att presentera min bostad var väldigt lyckat. Mycket nöjd!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas