Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Göteborg Chalmersgatan 17A Lorensberg 143 kvm

Vacker jugendfastighet ett stenkast från Göteborgs paradgata!

Välkommen till en extraordinär sekelskiftesvåning på prestigefyllda Chalmersgatan. Denna unika bostad är belägen på fastighetens översta våningsplan i original. Det är en sällsynt jugendvåning med tidstypiska detaljer som bröstpanel och stora rundade fönsterpartier. Hela bostaden har en fantastiskt atmosfär.

När du kliver in genom den imponerande entrén möts du av en enastående elegans. Här finns ett välutrustat kök med stilrena släta vita luckor samt bänkskivor och fönsterbrädor i kalksten och en exklusiv maskinpark från Gaggenau. Köket, vardagsrum och matsal ligger i fil och vetter ut mot trivsamma Chalmersgatan. Våningens inbjudande balkong, nås från matsalen.

De två rymliga sovrummen vetter mot en tyst innergård. Det ena sovrummet erbjuder en exklusiv "walk-in closet" och det andra sovrummet har badrum ensuite.
I det vackra vardagsrummet med sitt stora fönsterparti och vackra pardörrar mot såväl matsal som kök finner du även en fungerande kakelugn vilket ger en touch av historisk charm.

Denna praktfulla våning är full av historiska detaljer som högt i tak, fiskbensparketter, storslagna stuckaturer, höga pardörrar och takrosetter. Dessutom har du den bekvämligheten av din alldeles egna tvättstuga.

Detta hem erbjuder två kompletta badrum samt ett gäst-WC och två separata entréer, vilket öppnar upp för spännande möjligheter. Du kan skapa en tonårsdel med ett eget badrum eller kanske överväga att hyra ut en del av bostaden för en inneboende.

Fastigheten är en vacker jugendfastighet från 1904 och ligger bara ett stenkast från Göteborgs paradgata. Här får du inte bara ett hem, utan en livsstil i absolut toppklass.

Välkommen till din drömbostad på Chalmersgatan!

LÄS MER
FAKTA

Område: Lorensberg

Adress: Chalmersgatan 17A

Antal rum: 4

Boarea: 143 kvm

Våningsplan: 4

Indirekt nettoskuldsättning: 959416 KR
Information hämtad från årsredovisning för 2022.

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Linda Bundsen

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Varje bostadsaffär är unik. Skillnaden mellan att göra en bra affär och riktigt lyckad sådan består av noggranna förberedelser. Genom Lindas erfarenhet och kunskap ser hon till att både säljare och köpare känner sig trygga genom hela processen. Tack vare ett personligt engagemang, erfarenhet sedan 2009 och ett NKI på 9,8% skapas rätt förutsättningar för just din bostadsaffär.

En mycket kompetent, driven och trevlig mäklare med bra engagemang. Samarbetar dessutom med en mycket duktig fotograf och deras sätt att presentera min bostad var väldigt lyckat. Mycket nöjd!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer