Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Tjörn Hamngatan 7 Tjörn - Bohuslän 197 kvm

Välkommen till Severinas hus - din dröm om den perfekta sommarfastigheten på Västkusten. Denna pittoreska skärgårdsfastighet belägen i Skärhamn, byggd år 1909, ligger bara 50 meter från det glittrande havet. Här väntar en medelhavsträdgård, sex rymliga rum, två fullt utrustade kök och en ljuvlig altan i sydvästläge - allt för att förgylla dina sommardagar.

Denna fastighet erbjuder ett oslagbart läge för ditt sommarboende eller permanentboende, solen strålar in från samtliga väderstreck och den trivsamma altanen ligger i sydväst så du får sol större delen av dagen. Enastående utsikt och en perfekt oas att njuta i av både din morgonkaffe och en kväll med vänner.
Oavsett om du söker efter en plats för avkoppling, en plats för familjesemestern eller för att uppleva Västkustens vackra natur.

Ett välplanerat hem som erbjuder havsutsikt, stort altandäck och balkong med vidsträckt vy över Skärhamns idylliska samhälle och salta klippor.
På entréplan möts ni av hemmets sociala del där kök och vardagsrum ligger i en öppen planlösning med utgång till bostadens härliga utomhusmiljö med sol från morgon till kväll. Här erbjuds bekvämligheter som bland annat genomgående golvvärme, välplanerad tvättstuga och ett fullutrustat kök med gott om förvaringsutrymme. Ett av bostadens sovrum och badrum finns även beläget på detta plan.

En trappa upp erbjuds ytterligare sällskapsyta i form av allrum och ett TV-rum, som även kan disponeras som sovrum eller arbetsplats. Ytterligare ett badrum med avkopplande badkar samt ett master bedroom. Stora fönsterpartier släpper in oändligt med ljus och skapar en härlig rymd i rummet tillsammans med den generösa takhöjden. Härifrån når vi bostadens balkong som erbjuder soligt söderläge och plats för utemöbler. Goda förvaringsmöjligheter finns i flertalet garderober, klädkammare, förråd och i bostadens tillhörande garage om cirka 15 kvm.
Bo på en plats bland klippor och hav där livskvalitén är svårslagen med de charmfulla samhället Skärhamn på gångavstånd. I Skärhamn finns flertalet trevliga restauranger och caféer, glasskiosk, butiker, stor mataffär, apotek, dykcenter, hotell m.m. Det finns även en fin gästhamn med alla bekvämligheter, ett båtcentrum och det välkända Nordiska Akvarellmuseét. Tjörnbron förbinder ön Tjörn med fastlandet och ger bekväm närhet till service och affärer i Stenungssund.

LÄS MER
FAKTA

Område: Tjörn - Bohuslän

Adress: Hamngatan 7

Antal rum: 6

Boarea: 100 kvm

Biarea: 25 kvm

Tomtarea: 197 kvm

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Linda Bundsen

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Varje bostadsaffär är unik. Skillnaden mellan att göra en bra affär och riktigt lyckad sådan består av noggranna förberedelser. Genom Lindas erfarenhet och kunskap ser hon till att både säljare och köpare känner sig trygga genom hela processen. Tack vare ett personligt engagemang, erfarenhet sedan 2009 och ett NKI på 9,8% skapas rätt förutsättningar för just din bostadsaffär.

En mycket kompetent, driven och trevlig mäklare med bra engagemang. Samarbetar dessutom med en mycket duktig fotograf och deras sätt att presentera min bostad var väldigt lyckat. Mycket nöjd!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer