Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Götabergsgatan 30
ALLA BILDER
Göteborg Götabergsgatan 30 Lorensberg 25 kvm 2 000 000 KR

Portvaktarbostaden i anrik fastighet på prestigefyllda Götabergsgatan!

Den anrika fastigheten på Götabergsgatan byggdes 1898 och ritades av arkitekt Oswald Wettergren och har välkomnat invånare och besökare i över ett sekel. Portvakten har värnat om dess historia och välstånd genom åren. Att bo här är att vara en del av Göteborgs rika historia.
Här bor du granne med den prisbelönta Guide Michelin-restaurangen 28+ en gastronomisk oas för finsmakare. Dessutom är den perfekt belägen vid lummiga Vasaparken och Göteborgs universitets imponerande huvudbyggnad. Oavsett om du föredrar kulturella utflykter eller avkopplande promenader i parken, har du allt inom räckhåll.
Trots sitt mycket centrala läge i Göteborg är Götabergsgatan en lugn gata som i huvudsak endast har lokaltrafik. Lorensberg är en av Göteborgs äldsta stadsdelar och består av till stora delar välbevarade stenhus som har högt kulturhistoriskt värde. I och med sitt mycket centrala läge så finns det mesta på gångavstånd. På ett par minuters promenadavstånd så har man ett stort kulturutbud som Konstmuseet, Stadsteatern, Konserthuset, Stadsbiblioteket

Bostaden i sig som är den gamla portvaktarbostaden är något mindre, men den bär på en unik charm och historia. Den erbjuder också stora möjligheter för den som är villig att renovera och skapa sitt eget unika utrymme där man kan trivas och känna sig som hemma. På entréplan finns för närvarande ett litet pentry och ett badrum. Badrummet har ett fönster som släpper in naturligt dagsljus, vilket skapar en ljus och inbjudande atmosfär.

Om du tar den gamla och gedigna trappan upp når du loftet, som har en något lägre takhöjd och fönster in mot den lugna och tysta gården. Detta ger rummet en mysig och intressant karaktär och kan användas på många olika sätt. Det är en plats där du kan låta din kreativitet blomstra och erbjuder möjlighet att skapa ditt eget drömboende. Att bo här är vara en del av Göteborgs rika historia och en spännande framtid.

Du kan leva bekvämt med vetskapen om att föreningen är välskött och ekonomiskt stabil. Alla större renoveringar är redan genomförda, så du kan njuta av ditt nya hem utan oro. Här finns inga överraskningar, bara trygghet och komfort.
Denna portvaktarlägenhet är sällsynt i Göteborgs fastighetsvärld och en möjlighet som inte får missas. Ta chansen att bli en del av Göteborgs exklusiva historia på Götabergsgatan 30.

LÄS MER
FAKTA

Område: Lorensberg

Adress: Götabergsgatan 30

Antal rum: 1

Boarea: 25 kvm

Våningsplan: 1

Månadsavgift: 876 KR/Månad

Pris/bud: 2 000 000 KR

Indirekt nettoskuldsättning: 76282 KR
Information hämtad från årsredovisning för 2022.

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Lorensberg

Linda Bundsen

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Varje bostadsaffär är unik. Skillnaden mellan att göra en bra affär och riktigt lyckad sådan består av noggranna förberedelser. Genom Lindas erfarenhet och kunskap ser hon till att både säljare och köpare känner sig trygga genom hela processen. Tack vare ett personligt engagemang, erfarenhet sedan 2009 och ett NKI på 9,8% skapas rätt förutsättningar för just din bostadsaffär.

En mycket kompetent, driven och trevlig mäklare med bra engagemang. Samarbetar dessutom med en mycket duktig fotograf och deras sätt att presentera min bostad var väldigt lyckat. Mycket nöjd!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer