Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Gillviksvägen 11
ALLA BILDER
Kungsbacka Gillviksvägen 11 Kullavik 660 kvm

80-tals villa i Kullavik med pool och promenadavstånd till hamnen!

På lugna och trygga Gillviksvägen finns denna 80-tals villa, endast en kort promenad ifrån Kullaviks hamn. Området är grönskande och välskött med en härlig gemenskap, och med anslutning till Kullaviksvägen når du snabbt skola, mataffär och centrum vare sig du tar dig med bil, cykel eller till fots, vilket gör det till ett fantastiskt läge för barnfamiljer.

Med en lummig, mysig trädgård och trädäck med pool på baksidan blir detta hem en egen liten idyll, vare sig du vill koppla av med ett bad i kvällssolen eller känna gräset under fötterna. Vid poolen finns även ett poolhus med stora skjutdörrar i glas och gott om sittyta för härliga dagar och kvällar med familj och vänner.

Huset i sig är välutrustat med garage som nås från tvättstugan, två rymliga badrum och fyra sovrum. Köket har en öppen planlösning med köksö och vackert ljusinsläpp, samt direkt åtkomst till vardagsrummet med eldstad och stora fönster mot baksidan och poolen. Sociala ytor som bidrar till en gemenskap och fantastiska stunder med hela familjen, liten som stor, och med plats för alla att växa och trivas i.

Kullavik är omgivet av hisnande naturskönheter. Med de majestätiska klipporna och sandstränderna är Kullavik en oas för dem som älskar naturen. Utforska de många vandringslederna som tar dig genom skogar och längs kusten, eller njut av en picknick på någon av de pittoreska platserna med panoramavyer.

Trots sin idylliska avskildhet ligger Kullavik bara en kort bilresa från Göteborg, en pulserande stad som erbjuder allt från kultur och nattliv till shopping och restauranger i världsklass. Så du kan ha det bästa av två världar - lugnet i Kullavik och den spännande storstadspulsen i Göteborg.

Välkommen att kontakta mig för mer information, och för att boka en privat visning.

LÄS MER
FAKTA

Område: Kullavik

Adress: Gillviksvägen 11

Antal rum: 7

Boarea: 156 kvm

Biarea: 52 kvm

Tomtarea: 660 kvm

Pris/bud: Pris på förfrågan

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Förhandsvisning. Bokning görs nedan eller direkt via mäklaren.

Boka

Torsdag 07 Dec 16:00 - 17:00

Förhandsvisning. Bokning görs nedan eller direkt via mäklaren.

Boka

Lördag 09 Dec 12:00 - 13:00

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Kullavik

Viktor Pyk

Viktor Pyk

Ansvarig mäklare

Bakgrund samt egenföretagare inom konstnärlig verksamhet och design med öga för design och detaljer. Kreativ person som ser möjligheter och uppmärksammar detaljer som är lätta att missa.

Mitt mål är att leverera en positiv, märkbar effekt i mina kunders liv, oavsett i vilket skede de är i affären. Detta genom att lägga ner mer tid och engagemang än andra i branschen.

Att ha en tydlig struktur och känsla för planering gör att jag lättare kan vara tillgänglig när mina kunder behöver mig. Det hjälper mig även att analysera marknaden och därmed använda rätt strategier för varje unikt objekt.

Viktors arbete utmärks av en svårslagen kreativitet och ett öga för detaljer, service på en hög nivå och med målet att alltid ha riktigt nöjda kunder.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer