Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Gillviksvägen 11
ALLA BILDER
Kungsbacka Gillviksvägen 11 Kullavik 660 kvm Pris på förfrågan

Klassisk villa med pool i bästa solläge och Kullaviks hamn på promenadavstånd

På lugna och trygga Gillviksvägen finns denna klassiska villa, endast en kort promenad ifrån Kullaviks hamn. Området är grönskande och välskött med en härlig gemenskap, och med anslutning till Kullaviksvägen når du snabbt skola, mataffär och centrum vare sig du tar dig med bil, cykel eller till fots, vilket gör det till ett fantastiskt läge för barnfamiljer.

Med en lummig, mysig trädgård och trädäck med pool på baksidan blir detta hem en egen liten idyll, vare sig du vill koppla av med ett bad i kvällssolen eller känna gräset under fötterna. Vid poolen finns även ett poolhus med stora skjutdörrar i glas och gott om sittyta för härliga dagar och kvällar med familj och vänner.

Huset i sig är välutrustat med garage som nås från tvättstugan, två rymliga badrum och fyra sovrum. Köket har en öppen planlösning med köksö och vackert ljusinsläpp, samt direkt åtkomst till vardagsrummet med eldstad och stora fönster mot baksidan och poolen. Sociala ytor som bidrar till en gemenskap och fantastiska stunder med hela familjen, liten som stor, och med plats för alla att växa och trivas i.

Kullavik är omgivet av hisnande naturskönheter. Med de majestätiska klipporna och sandstränderna är Kullavik en oas för dem som älskar naturen. Utforska de många vandringslederna som tar dig genom skogar och längs kusten, eller njut av en picknick på någon av de pittoreska platserna med panoramavyer.

Trots sin idylliska avskildhet ligger Kullavik bara en kort bilresa från Göteborg, en pulserande stad som erbjuder allt från kultur och nattliv till shopping och restauranger i världsklass. Så du kan ha det bästa av två världar - lugnet i Kullavik och den spännande storstadspulsen i Göteborg.

Välkommen att kontakta mig för mer information, och för att boka en privat visning.

LÄS MER
FAKTA

Område: Kullavik

Adress: Gillviksvägen 11

Antal rum: 5

Boarea: 156 kvm

Biarea: 52 kvm

Tomtarea: 660 kvm

Pris/bud: Pris på förfrågan

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Kullavik

För vissa en favoritdestination under sommaren, för andra en hemvist året om. Med närhet till havet med mängder av vikar, stränder och smultronställen där du kan sola och bada avskilt. Att ta en promenad till hamnen är en självklarhet både för den båtintresserade eller för den som föredrar att avnjuta bastun som är öppet året om.

Viktor Pyk

Viktor Pyk

Ansvarig mäklare

Med mångårig erfarenhet av service på hög nivå värnar Viktor starkt om sina kunders förtroende. Genom genuint engagemang håller Viktor alltid kunden i fokus, då själva kundrelationen är vad han brinner extra för. Att han dessutom besitter en kreativitet och starkt intresse för design ses från många som en tydlig fördel.

Med en stark känsla för detaljer och en energi som är svår att matcha har han en hög förmåga att skapa en exklusiv helhet i varje bostadsaffär. Med tydlig struktur och planering har han möjlighet att vara tillgänglig när hans kunder behöver honom.

”Mitt mål är att leverera en positiv och märkbar effekt i mina kunders liv, oavsett i vilket skede de är. Detta gör jag genom att lägga ner mer tid och engagemang på varje enskild affär. Jag lägger även mycket tid på att analysera marknaden och därmed kunna använda rätt strategier för varje unikt objekt.”

Viktors arbete utmärks av en svårslagen kreativitet och ett öga för detaljer, service på en hög nivå och med målet att alltid ha riktigt nöjda kunder.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas