Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Nordhemsgatan 41B
Göteborg Nordhemsgatan 41B Linné 55 kvm

Exklusivt boende högt upp i huset på Nordhemsgatan

Välkomna in i en topprenoverad tvårummare som omsorgsfullt renoverats med fingertoppskänsla! Hela bostaden utstrålar modern komfort som har genomgående exklusiva och smakfulla materialval från några av de mest ansedda varumärkena såsom Ballingslöv, Tarkett, Renova och Bricmate.

När ni kliver in möts ni av ett hem som andas tidlös elegans. Golvet i hallen pryds av tarkettgolv i nyansen White Sand som är genomgående i hela bostaden. Ytskikten är noggrant utvalda från Jotun i kulören Blek Sand för att gå i linje med resten av inredningen. Elinstallationen är ny och de exklusiva strömbrytarna och eluttagen från Renova ger en extra touch av klass till varje rum.

Köket från Ballingslöv har också genomgått en stilfull renovering med funktionell och högkvalitativa vitvaror. Släta luckor i en sober nyans tillsammans med kran från Tapwell och maskinpark från Siemens skapar en stilren atmosfär och modern komfort. Den luxuösa bänkskivan från Dekton är i sten och utgör en imponerande detalj och förhöjer kökets estetik. Här finns gott om både förvaring och arbetsytor.

Hela bostaden har en representativ och mycket sällskaplig planlösning där kök och vardagsrum ligger i en halvöppen disposition, här kan gästerna umgås medan middagen tillagas. När ni sedan fortsätter in i bostaden möts ni av ett luftigt vardagsrum med flera fönster, dessa fönster ger inte bara rikligt med naturligt ljus utan öppnar också upp till balkongen där ni kan njuta på sommaren.

Vidare in i sovrummet fortsätter den sobra färgpaletten Jotun Blek Sand som präglar resten av bostaden. Här finns platsbyggd förvaring från Ballingslöv med släta dörrar för en prydlig och funktionell förvaringslösning.
Badrummet ligger i anslutning till sovrummet och går i stil med resten av bostaden. Påkostade materialval från Bricmates Norrvange, Tapwell och kommod från INR ger badrummet en exklusiv touch och för att lyfta komforten till en högre nivå har badrummet även golvvärme.

LÄS MER
FAKTA

Område: Linné

Adress: Nordhemsgatan 41B

Antal rum: 2

Boarea: 55 kvm

Våningsplan: 3

Månadsavgift: 3453 KR/Månad

Pris/bud: Pris på förfrågan

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Linné

Linda Bundsen

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Med lång erfarenhet som fastighetsmäklare har Linda många komplexa bostadsförsäljningar bakom sig, och ser fram emot att hjälpa till med fler. Att underhålla sitt gedigna kontaktnät gör hon regelbundet, och detta visar sig i regelbundet återkommande kunder och starka rekommendationer.

Med kunskap om arkitektur och en känsla för detaljer ser Linda en helhet som lätt förbises. Tack vare en stark analytisk förmåga och en fokuserad strategi för varje objekt har hon cementerat sin plats som marknadsledande i Göteborg.

”Att erbjuda en unik och exklusiv upplevelse, ständigt återkoppla till mina kunder och få arbeta med så många sorters objekt är både det viktigaste och roligaste för mig. Min målsättning är att skapa de bästa tänkbara förutsättningarna för varje affär, och framför allt att skapa nya relationer.”

En mycket kompetent, driven och trevlig mäklare med bra engagemang. Samarbetar dessutom med en mycket duktig fotograf och deras sätt att presentera min bostad var väldigt lyckat. Mycket nöjd!

tidigare klient

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas