Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Intagsvägen 13
ALLA BILDER
Härryda Intagsvägen 13 Västra Götaland 1490 kvm

Välvårdad villa med sjötomt och egen brygga!

Drömmer du om ett fridfullt hem omgivet av naturens skönhet, där du kan njuta av avkopplande dagar på din egen privata strand? Denna enastående villa är din chans att förverkliga den drömmen. Belägen i ett rofyllt område, omgiven av en naturskön miljö. En privat brygga inbjuder till avkopplande båtturer och fiske från din egna strand. Njut av stunder av stillhet vid den lugna sjön eller samla vänner och familj för minnesvärda middagar på det rymliga trädäcket, invid strandkanten. Tomten är vackert ombesörjd med stenmurar, blomstrande planteringar i flera nivåer och vackra stentrappor som binder allt samman. För en ultimat avslappning finns även ett isolerat och uppvärmt spa med jacuzzi. Dubbeldörrarna öppnas upp för en utsikt över sjön och trädgården.

Stig in i huset och upptäck en öppen och ljus planlösning som binder samman alla rum i en harmonisk enhet. Stora fönsterpartier längs hela vardagsrummet släpper in naturligt ljus och ger en modern atmosfär. Mitt i rummet står en imponerande täljstenskamin som sprider värme och skapar en mysig atmosfär. Från vardagsrummet når du även altanen och uterummet, där solen skiner från lunch till sen kväll. Det bästa sovrummet i villan ligger i en vinkel mellan uterummet och vardagsrummet och erbjuder en privat utsikt över sjön samt en generös klädkammare.
Ett rymligt kök välkomnar dig med generösa arbetsytor och gott om plats för matbord intill det charmiga burspråket. Här njuter man av frukosten med morgonsolen skinande genom fönsterna. En trappa upp finner vi två sovrum och en möblerbar hall, i vardera rum finns ett stort takfönster som inger en ljus och rymlig känsla trots det lutande taket.

Praktiskt och bekvämt finns det även en carport med plats för två bilar under tak. Tillsammans med carporten finns även två förråd varav ett med fönster mot sjön och en arbetsbänk. Under huset finns även gott om förvaring i mörka och svala utrymmen. Från Intagsvägen tar du dig smidigt runt med kollektivtrafiken både till Göteborg och Borås. Med bil har du ca 25 Min till centrala Göteborg.

LÄS MER
FAKTA

Område: Västra Götaland

Adress: Intagsvägen 13

Antal rum: 5

Boarea: 174 kvm

Biarea: 12 kvm

Tomtarea: 1490 kvm

Pris/bud: Pris på förfrågan

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Västra Götaland

William Wirtberg

William Wirtberg

Ansvarig mäklare

Med utbildning som ekonom och flerårig erfarenhet som fastighetsmäklare har William kunskap om många typer av bostadsaffärer. Med hjälp av en unik känsla för ordning och strategi samt en lyhördhet för kundens önskemål har han satt en hög standard på kvalitet som säkerställs och efterlevs med varje kund.

Kunskap och målmedvetenhet är två ord som förknippas med William och hans arbete. Att vara påläst både inför och under varje affär är en självklarhet, och han tar sig med trygghet och glädje sig an även de mest komplexa bostadsförsäljningarna.

”En hög nivå av service och ett personligt engagemang är oerhört viktigt för mig. Mitt mål är nöjda kunder och att skapa långvariga relationer. Detta är någonting jag verkligen brinner för, då en rekommendation alltid är den bästa marknadsföringen. ”

Jag är väldigt nöjd, William har varit otroligt professionell genom hela processen och genomför affären med största smidighet.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

William Wirtberg

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas