Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Jakobsdalsgatan 6
ALLA BILDER
Göteborg Jakobsdalsgatan 6 Jakobsdal, Örgryte 639.6 kvm 22 000 000 KR

Storslagen villa med många möjligheter på exklusiv adress

I ett av Göteborgs mest attraktiva områden finner vi denna pampiga villa på friköpt tomt med gemytlig trädgård och flera parkeringsplatser. Genom sina två tillfarter skapas möjlighet att dela av fastigheten på ett naturligt sätt. Den ena ligger i anslutning till huvudgatan med acess till trädgård och två parkeringsplatser. Här finns också huvudentrén där del av villan går att hyra ut eller göra om till generationsboende.
Den andra ligger avskild, inbäddad i grönska, med stor bakgård och plats för fem bilar. Härifrån kommer man in i källarplanet med bastu, dusch/badrum dubbelgarage, tvättstuga, relax, vinkällare och förråd.

Via huvudentréns ståtliga veranda når vi det första våningsplanet där en större hall välkomnar oss in i villan.
Här erbjuds tre härliga rum, ett modernt kök, separat wc, ett stilfullt badrum samt utgång till den underbara altanen. Härifrån nås även familjens utomhus spa med spabad och flera relax/solplatser.
Denna våning lämpar sig ytterst väl till uthyrning eller generationsboende. Här finns en passage, som idag är igensatt, vilken leder till det andra våningsplanet. Med ett enkelt ingrepp öppnas passagen upp och man får tillgång till trapphuset och övriga huset.
Idag nås andra våningen genom husets sidoentré där den vackra L-formade hallen möter oss och agerar som nav för de olika rummen. Härifrån når man också balkongen som stoltserar i sitt västerläge.
Det stora master bedroom med tillhörande dressing room och badrum on suite förgyller merparten av ytorna. I övrigt samsas ett bibliotek, sovrum, separat wc och köket om planlösningen på ett välplanerat sätt.
På villans takvåning huserar ett underbart utrymme med öppen planlösning, flera platser för socialt umgänge samt en öppen spis. Takterassen erbjuder flera sittplatser med hänförande utsikt över områdets takåsar, natur och bebyggelse. Här avnjuter man gärna en middag eller avslutar festen i goda vänners lag.

LÄS MER
FAKTA

Område: Jakobsdal, Örgryte

Adress: Jakobsdalsgatan 6

Antal rum: 8

Boarea: 328 kvm

Biarea: 86 kvm

Tomtarea: 639.6 kvm

Pris/bud: 22 000 000 KR

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Jakobsdal, Örgryte

Lugnt villaområde med närhet till Göteborgs centrala delar

Patrik Magneby

Patrik Magneby

Ansvarig mäklare

Patrik har en bred erfarenhet som sträcker sig från tiden som Yrkesofficer och Managementkonsult till VD för att idag dedikera sin tid som Fastighetsmäklare av unika och exklusiva fastigheter. Det som genomsyrar alla hans uppdrag och leveranser är sättet att inge förtroende samt arbeta med tydlig målstyrning och personligt driv.

Som fastighetsmäklare präglas hans karriär av lyckade försäljningar inom segmentet exklusiva fastigheter på västkusten. Hans passion är att bidra till, och genomföra lyckade fastighetsaffärer.

Genom en tydlig struktur, kunskap om marknaden samt fokus på säljare och köpare skapar han goda förutsättningar för dig att lyckas med din bostadskarriär.
Vidare menar Patrik att det är viktigt att alltid se möjligheter och skapa goda relationer, vilket tillsammans med ett brett kontaktnät gör honom till en eftertraktad och inte sällan rekommenderad mäklare.

Parallellt med hans intresse för vackra villor, slott och herrgårdar reser Patrik gärna till nya spännande platser, där Italien är en av favoriterna.

Tusen tack för fantastiskt arbete, är mycket nöjda med försäljning av vårt hus.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Patrik Magneby

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer