Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Trädgårdsgatan 5A
ALLA BILDER
Tanum Trädgårdsgatan 5A Fjällbacka 40 kvm 1 995 000 KR

Nybyggt småhus i natursköna Fjällbacka.

Med möjlighet till ägande av juridisk person erbjuds nu ett välplanerat hus om fyrtio kvadratmeter i bostadsrättsform.

Centralt läge i vackra Fjällbacka med natursköna omgivningar och promenadavstånd till hamnen. På tomten finns en grönskande trädgård med pool och mysiga sällskapsytor samt gott om parkering för både boende och besökande. Huset är uppfört 2017 och har stora fönsterpartier och över fyra meter i takhöjd.

Fjällbacka är ett litet fiskeläge beläget i yttersta kustbandet nästan exakt mellan Uddevalla och Strömstad. Med ett rogivande lugn, trivsamma badplatser och båtliv är detta en typisk skärgårdsidyll.

Med historia som sträcker sig till 1600-talet har orten utmärkt sig, förutom som ett livligt fiskeläge förr, som en lugn plats för skådespelerskan Ingrid Bergman och även genom författaren Camilla Läckbergs romaner. En promenad längs hamnpromenaden räcker ofta för att fastna för denna fridfulla plats, men tar man ett besök ut till någon av öarna slås man av en utsikt och miljö utan dess like.

LÄS MER
FAKTA

Område: Fjällbacka

Adress: Trädgårdsgatan 5A

Antal rum: 2

Boarea: 40 kvm

Våningsplan: 1

Månadsavgift: 3723 KR/Månad

Pris/bud: 1 995 000 KR

Indirekt nettoskuldsättning: 519297 KR
Information hämtad från 2022 årsredovisning.

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Välkommen att boka tid för visning.

Boka

Lördag 15 Jun 12:00 - 14:00

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Fjällbacka

Med historia som sträcker sig till 1600-talet har Fjällbacka utmärkt sig, förutom som ett livligt fiskeläge förr, som en lugn plats för skådespelerskan Ingrid Bergman och även genom författaren Camilla Läckbergs romaner. En promenad längs hamnpromenaden räcker ofta för att fastna för denna fridfulla plats, men tar man ett besök ut till någon av öarna slås man av en utsikt och miljö utan dess like.

Välkommen att kontakta oss

Viktor Pyk
Ansvarig mäklare

Viktor Pyk

Som fastighetsmäklare karaktäriseras Viktors arbete av en svårslagen kreativitet och ett öga för detaljer, service på en hög nivå och målet att alltid ha riktigt nöjda kunder.

Kontakta mig
Linda Bundsen
Reg. Fastighetsmäklare

Linda Bundsen

Med lång erfarenhet som fastighetsmäklare har Linda många komplexa bostadsförsäljningar bakom sig, och ser fram emot att hjälpa till med fler. Att underhålla sitt gedigna kontaktnät gör hon regelbundet, och detta visar sig i regelbundet återkommande kunder och starka rekommendationer.

Med kunskap om arkitektur och en känsla för detaljer ser Linda en helhet som lätt förbises. Tack vare ...

Kontakta mig

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas