Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Trädgårdsgatan 5C
ALLA BILDER
Tanum Trädgårdsgatan 5C Västkusten 144 kvm

Smakfullt renoverad 30-talsvilla i bostadsrättsform.

Med möjlighet till ägande av juridisk person erbjuds nu en enastående villa från 1930 i bostadsrättsform. Centralt läge i vackra Fjällbacka med natursköna omgivningar och promenadavstånd till hamnen. På tomten finns en grönskande trädgård med pool och mysiga sällskapsytor samt gott om parkering för både boende och besökande. Huset har en tidstrogen estetik med småspröjsade fönster, tak i lertegel och stående träpanel.

Med tacksamma uthyrningsmöjligheter från föreningen ges en oslagbar möjlighet att säkerställa att bostaden nyttjas till fullo.

Fördelat på två rymliga våningsplan om sex rum finns här gott om både boyta och utrymme för sociala träffar med släkt och vänner. Källaren erbjuder tacksam extra förvaring och tvättstuga. Det välutrustade Vedumköket angränsar till salongen och punschverandan med sitt trivsamma ljusinsläpp vilket blir en naturlig samlingsplats, dessutom med utsikt över trädgården och poolen. Angränsande till salongen nås matplatsen genom praktfulla glasdörrar.

För en mysig och varm helhet finns stilrena Conturakaminer installerade i salongen på nedre plan och sovrummet på övre plan. En trappa upp är sovrum och badrum belägna med en modern känsla av rymd men med den tidsenliga känslan intakt. Från balkongen får vi en magnifik utsikt över kyrkan och trevlig överblick av området.

Fjällbacka är ett litet fiskeläge beläget i yttersta kustbandet nästan exakt mellan Uddevalla och Strömstad. Med ett rogivande lugn, trivsamma badplatser och båtliv är detta en typisk skärgårdsidyll. Med historia som sträcker sig till 1600-talet har orten utmärkt sig, förutom som ett livligt fiskeläge förr, som en lugn plats för skådespelerskan Ingrid Bergman och även genom författaren Camilla Läckbergs romaner. En promenad längs hamnpromenaden räcker ofta för att fastna för denna fridfulla plats, men tar man ett besök ut till någon av öarna slås man av en utsikt och miljö utan dess like.

Varmt välkommen att kontakta mig för mer information och bokning av visning!

LÄS MER
FAKTA

Område: Västkusten

Adress: Trädgårdsgatan 5C

Antal rum: 6

Boarea: 144 kvm

Månadsavgift: 9122 KR/Månad

Indirekt nettoskuldsättning: 1635785 KR
Information hämtad från 2022 årsredovisning.

Pris/bud: Pris på förfrågan

Planritningar
Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Västkusten

Viktor Pyk

Viktor Pyk

Ansvarig mäklare

Bakgrund samt egenföretagare inom konstnärlig verksamhet och design med öga för design och detaljer. Kreativ person som ser möjligheter och uppmärksammar detaljer som är lätta att missa.

Mitt mål är att leverera en positiv, märkbar effekt i mina kunders liv, oavsett i vilket skede de är i affären. Detta genom att lägga ner mer tid och engagemang än andra i branschen.

Att ha en tydlig struktur och känsla för planering gör att jag lättare kan vara tillgänglig när mina kunder behöver mig. Det hjälper mig även att analysera marknaden och därmed använda rätt strategier för varje unikt objekt.

Viktors arbete utmärks av en svårslagen kreativitet och ett öga för detaljer, service på en hög nivå och med målet att alltid ha riktigt nöjda kunder.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer