Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Berzeliigatan 13
ALLA BILDER
Göteborg Berzeliigatan 13 Lorensberg 86 kvm

Drömboende på Berzeligatan 13 med Fantastisk Utsikt!

Välkommen till din nya drömbostad på Berzeligatan 13! Denna rymliga och charmiga 86 kvm stora bostad kommer att ta ditt hjärta med storm. Med en magnifik utsikt som sträcker sig utöver Berzeliigatan och över Wadmansgatan ända bort till Heden, erbjuder den en unik känsla av rymd och öppenhet.

Historisk Charm och Elegans

När du kliver in i denna lägenhet möts du av en omedelbar känsla av historisk charm och elegans. Två fungerande kakelugnar sprider värme och skapar en mysig atmosfär under kyliga kvällar. De vackra och välbevarade brädgolven i gran eller furu ger en rustik och tidlös karaktär till varje rum.

Munblåsta fönster med vackra spröjs ger naturligt ljus och ramar in den fantastiska utsikten. Här kan du njuta av vardagens små mirakel medan du känner dig omfamnad av historiens vingslag.

Ett Kök Utöver Det Vanliga

Köket är en äkta pärla i denna bostad. Designat av en tidigare ägare som var både arkitekt och kock, är det inte bara en plats att laga mat, utan en konstnärlig skapelse i sig. Här finner du platsbyggda lösningar och den senaste utrustningen, allt i en perfekt harmoni av form och funktion.

Eleganta Detaljer i Original

Stuckturer och takrosetter i original i vacker jugendstil ger varje rum en känsla av historia och sofistikation. Dessa tidstypiska detaljer är omsorgsfullt bevarade och ger bostaden en autentisk karaktär som är svår att hitta någon annanstans.

Lyxigt Badrum och Praktiska Lösningar

Bostaden erbjuder också ett ljuvligt och stort badrum med alla moderna bekvämligheter. Här kan du koppla av och njuta av en lugn stund i din egen oas.

Sammanfattningsvis är Berzeligatan 13 en bostad som måste upplevas för att förstå dess unika charm och skönhet. Med sina vackra detaljer, fantastiska utsikt och perfekta läge, är detta verkligen en pärla på fastighetsmarknaden. Missa inte chansen att kalla detta hem! Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck allt som denna bostad har att erbjuda. Välkommen till ditt nya drömboende!

LÄS MER
FAKTA

Område: Lorensberg

Adress: Berzeliigatan 13

Antal rum: 2

Boarea: 86 kvm

Våningsplan: 1

Månadsavgift: 3851 KR/Månad

Pris/bud: Pris på förfrågan

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Lorensberg

Linda Bundsen

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Med lång erfarenhet som fastighetsmäklare har Linda många komplexa bostadsförsäljningar bakom sig, och ser fram emot att hjälpa till med fler. Att underhålla sitt gedigna kontaktnät gör hon regelbundet, och detta visar sig i regelbundet återkommande kunder och starka rekommendationer.

Med kunskap om arkitektur och en känsla för detaljer ser Linda en helhet som lätt förbises. Tack vare en stark analytisk förmåga och en fokuserad strategi för varje objekt har hon cementerat sin plats som marknadsledande i Göteborg.

”Att erbjuda en unik och exklusiv upplevelse, ständigt återkoppla till mina kunder och få arbeta med så många sorters objekt är både det viktigaste och roligaste för mig. Min målsättning är att skapa de bästa tänkbara förutsättningarna för varje affär, och framför allt att skapa nya relationer.”

En mycket kompetent, driven och trevlig mäklare med bra engagemang. Samarbetar dessutom med en mycket duktig fotograf och deras sätt att presentera min bostad var väldigt lyckat. Mycket nöjd!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas