Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Fagerviksvägen 13
ALLA BILDER
Kungsbacka Fagerviksvägen 13 Västkusten 1772 kvm 5 250 000 KR

Kvalitativ villa på stor tomt vid havet

Välkommen till detta fantastiska hem, bara ett stenkast från havet, där du kan uppleva både den nordiska naturens skönhet och modern bekvämlighet på ett och samma ställe. Denna praktfulla villa, byggd av det ansedda finska företaget Lapponia år 1992. Villan är timrad, och det är inte bara en arkitektonisk detalj utan en livsstil. Timmer är känd för sin hållbarhet och energieffektivitet, och det ger dessutom ett inomhusklimat som får dig att trivas omedelbart.

Här vävs kök och vardagsrum samman till en harmonisk och social yta där du kan umgås med familj och vänner medan du njuter av naturligt ljus från tre olika väderstreck. Denna ljusfyllda atmosfär ger en känsla av rymd och fridfullhet. Från vardagsrummet leder altandörren ut till den soliga altanen och den insynsskyddade trädgården.
När du tar trappan upp till nästa våning möts du av ännu mer utrymme och bekvämlighet. Här finner du ett stort vardagsrum och sovrum. Vardagsrummet öppnar upp till en kombinerad balkong och bastu med utsikt över trädgården och grannskapet. Här kan du koppla av och njuta av de friska havsbrisarna året om.

Utöver villan finns det på tomten även två mindre stugor. Dessa kan användas som gäststugor för nära och kära, eller så kan de nyttjas som utrymme för din hobbyverksamhet. Möjligheterna är oändliga.

LÄS MER
FAKTA

Område: Västkusten

Adress: Fagerviksvägen 13

Antal rum: 4

Boarea: 88.7 kvm

Tomtarea: 1772 kvm

Pris/bud: 5 250 000 KR

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Västkusten

William Wirtberg

William Wirtberg

Ansvarig mäklare

William är utbildad ekonom och fastighetsmäklare. Han har sedan 2017 förmedlat bostäder i Göteborg med omnejd. Hans arbete karaktäriseras av ett stort engagemang och hög servicenivå. Den största drivkraften är nöjda kunder och han vet att en rekommendation alltid är den bästa marknadsföringen.

Jag är väldigt nöjd, William har varit otroligt professionell genom hela processen och genomför affären med största smidighet.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

William Wirtberg

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas