Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Nordhemsgatan 63
ALLA BILDER
Göteborg Nordhemsgatan 63 27.5 kvm 2 200 000 KR

Enrummare på toppen av Nordhemsberget med egen entré, allt i en välskött förening med låg avgift.

Unikt och trivsamt studioboende på toppen av Nordhemsbacken. Här erbjuds en charmig bostad med egen entré. Öppen planlösning och allt i ett trivsamt skick. Bostaden renoverades under 2017 av fackmän. Smart planerat kök, golvvärme och helkaklat badrum. På krönet av berget vilar hörnhuset med ett eftertraktat och läckert läge lite ovan staden. Perfekt för den som vill vara en del av det sköna livet i Linne. Välkomna till en tidsenlig byggnad med anor från det förra seklets början. I nutid är denna bostad en del av en välskött förening med värdeord som trivsel och hållbar utveckling. Rogivande innergård med planteringar och sköna sittgrupper. Föreningen har ett välskött hus och en god ekonomi. Under de senaste åren har man sålt av lokalyta och låtit bygga lägenheter på vinden. Linnéstadens utbud på promenadvänligt avstånd. Ett par kvarter bort öppnar sig Slottsskogen som är fantastisk att avnjuta under årets alla årstider. Välkomna till välskötta Brf Saltbacken.

LÄS MER
FAKTA

Adress: Nordhemsgatan 63

Antal rum: 1

Boarea: 27.5 kvm

Månadsavgift: 840 KR/Månad

Pris/bud: 2 200 000 KR

Indirekt nettoskuldsättning: 92046 KR
Underlagen för beräkningen kommer från föreningen och årsredovisning 2022.

Planritningar
Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

William Wirtberg

William Wirtberg

Ansvarig mäklare

William är utbildad ekonom och fastighetsmäklare. Han har sedan 2017 förmedlat bostäder i Göteborg med omnejd. Hans arbete karaktäriseras av ett stort engagemang och hög servicenivå. Den största drivkraften är nöjda kunder och han vet att en rekommendation alltid är den bästa marknadsföringen.

Jag är väldigt nöjd, William har varit otroligt professionell genom hela processen och genomför affären med största smidighet.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

William Wirtberg

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer