Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Vallmogatan 16
ALLA BILDER
Sotenäs Vallmogatan 16 Kungshamn - Valberget 450 kvm 12 000 000 KR

Klassisk villa med unikt läge och fantastisk utsikt över havet.

Välkomna till en unik fastighet högt belägen på Valberget i Kungshamn, med en magnifik utsikt över Fisketångens vackra hus och båthamnar som möter den enastående skärgården. Med en välplanerad vinkel på huset ges utsikt från nästan varje rum, vilket gör det lätt att fastna utåt med blicken var ni än befinner er.

När ni anländer finns här en stor uppfart som genast bjuder på lite av vyerna över Kungshamn. Inomhus erbjuds ett stort och socialt vardagsrum med tillhörande matsal i nära anslutning till det rymliga köket med eldstad. Nedre plan erbjuder ett sovrum med nära anslutning till badrummet på nedre plan. En separat groventré vid sidan om huvudentrén tar dig även till den välutrustade tvättstugan med stort förråd.

På övre plan erbjuds en social yta och två stora sovrum. Varje sovrum har anslutning till separata klädkammare, "en suite" badrum och varsin balkong, återigen med vacker utsikt från bägge sidor.

Denna vackra fastighet erbjuder förutom rymliga ytor en härlig uteplats med trädgård och gräsmatta, allting beläget mot sydväst, vilket ger ett makalöst solläge större delen av dygnet, och den vackra utsikten varierar allt eftersom solen stiger och går ner. Ljuset som speglas mot vattnet ger en varm och mjuk känsla som skapar ett inre lugn.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för att boka din egen privata visning av denna vackra villa.

LÄS MER
FAKTA

Område: Kungshamn - Valberget

Adress: Vallmogatan 16

Antal rum: 5

Boarea: 189 kvm

Biarea: 23 kvm

Tomtarea: 450 kvm

Pris/bud: 12 000 000 KR

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Välkommen att boka tid för visning.

Boka

Lördag 27 Jul 18:00 - 19:15

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Kungshamn - Valberget

Ursprungligen ett historiskt fiskeläge har Kungshamn därefter utvecklats till en fantastisk sommarort med vackra skärgårdsvillor, aktivt båtliv och naturområden utan dess like. Självklart erbjuds här underbara åretruntboenden, men det är på sommarhalvåret orten verkligen kommer till sin rätt. Med badplatser i alla hörn, mängder med små öar att enkelt ta sig ut till med båten och restauranger fyllda med det godaste havet har att erbjuda är det en ren fröjd att bosätta sig i Kungshamn.

Viktor Pyk

Viktor Pyk

Ansvarig mäklare

Med mångårig erfarenhet av service på hög nivå värnar Viktor starkt om sina kunders förtroende. Genom genuint engagemang håller Viktor alltid kunden i fokus, då själva kundrelationen är vad han brinner extra för. Att han dessutom besitter en kreativitet och starkt intresse för design ses från många som en tydlig fördel.

Med en stark känsla för detaljer och en energi som är svår att matcha har han en hög förmåga att skapa en exklusiv helhet i varje bostadsaffär. Med tydlig struktur och planering har han möjlighet att vara tillgänglig när hans kunder behöver honom.

”Mitt mål är att leverera en positiv och märkbar effekt i mina kunders liv, oavsett i vilket skede de är. Detta gör jag genom att lägga ner mer tid och engagemang på varje enskild affär. Jag lägger även mycket tid på att analysera marknaden och därmed kunna använda rätt strategier för varje unikt objekt.”

Viktors arbete utmärks av en svårslagen kreativitet och ett öga för detaljer, service på en hög nivå och med målet att alltid ha riktigt nöjda kunder.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas