Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Svallåsvägen 104
ALLA BILDER
Alingsås Svallåsvägen 104 Lövekulle 5824 kvm

Stor villatomt med möjlig avstyckning!

Välkommen till denna villadröm vid sjön Mjörn, där naturen omfamnar dig med sin grönska och de majestätiska lövträden ger en inramning av tidlös skönhet. Generös tomt för dig som önskar ett privat boende och stor trädgård och samtidigt vill ha ekonomiska möjligheten att stycka av ytterligare en eller två tomter. Tack vare tomtens utformning kan avstyckning ske samtidigt som en hög kvalitet av nuvarande villa bibehållas.

Denna praktfulla villa har en historia som sträcker sig tillbaka till 1945, här hittar du detaljer såsom den fiskbensparkett och blyinfattade fönster. Första våningen är socialt utformad med ett stort öppet vardagsrum som bjuder in vänner och familj att samlas och dela stunder tillsammans. Köket utgör hjärtat i detta hem och flödar smidigt samman med vardagsrummet som öppnar upp mot den långsträckta altanen och uterummet. Här kan du njuta av middagar med utsikt över trädgården och den glittrande sjön.
För att ta det ett steg djupare i avkoppling, bege dig ner till sutterängplanet där du kan unna dig ett värmande bad och en rogivande bastu. Här kan du stanna upp och njut av trädgården genom de välvda fönstren. En trappa upp på övre plan finner vi tre generösa sovrum varav två med rogivande utsikt över sjön och trädgården. Villan innehar fina detaljer och har tagits väl hand om under åren, dock behövs idag en uppdatering för att villan skall återfå sin forna glans.

För din bekvämlighet finns en carport nära huset, vilket ger skyddad parkering. Dessutom finns ett rymligt varmgarage neråt sjön, som erbjuder plats för två bilar.
Från huset är det det knappt 200m till sjön, Mjörn. Här erbjuds erkänt bra fiskevatten. vilket ger dig enkel tillgång till bad och, i mån av plats, en egen båtplats för de som önskar en tur på sjön. Natursköna Lövekulle erbjuder vackra cykelvägar in till staden och längst med sjön. Praktiskt beläget finns busshållplats runt hörnet, med regelbundna bussförbindelser från tidig morgon till sen kväll, vilket gör det enkelt att pendla eller utforska omgivningarna.

Denna villa med dess stora tomt är helt enkelt ett perfekt hem för dem som söker det bästa av både natur och bekvämlighet samt möjlig framtida avstyckning enligt gällande detaljplan. Varmt välkomna till Svallåsvägen 104!

LÄS MER
FAKTA

Område: Lövekulle

Adress: Svallåsvägen 104

Antal rum: 6

Boarea: 174 kvm

Biarea: 6 kvm

Tomtarea: 5824 kvm

Pris/bud: Pris på förfrågan

Planritningar
Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Lövekulle

William Wirtberg

William Wirtberg

Ansvarig mäklare

William är utbildad ekonom och fastighetsmäklare. Han har sedan 2017 förmedlat bostäder i Göteborg med omnejd. Hans arbete karaktäriseras av ett stort engagemang och hög servicenivå. Den största drivkraften är nöjda kunder och han vet att en rekommendation alltid är den bästa marknadsföringen.

Jag är väldigt nöjd, William har varit otroligt professionell genom hela processen och genomför affären med största smidighet.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

William Wirtberg

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer