Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Lambs väg 2
ALLA BILDER
Tanum Lambs väg 2 Grebbestad/ Bohuslän 13 750 000 KR

Verksamhetslokal med en fantastisk tillsynsbostad!

Här finns nu möjligheten för dig som företagare att bo och verka på bryggan i Grönemad. Invid huset har en vacker trädgård signerad trädgårdsarkitekt Peter Hilton anlagts. Här rör man sig på slingrande gångar mellan unika växter och mysiga sittplatser. Framsidan av huset präglas av en praktfull stenmur och välkomnande entré.

Första våningen är idag inredd som läkarmottagning med ett stort väntrum kombinerat med bibliotek som välkomnar patienterna. Vidare finns här två undersökningsrum samt gym med bastu. Efter ett pass i gymmet finns också möjligheten att återhämta sig i baren. Första plan inrymmer även goda förvaringsmöjligheter och tvättstuga.

En trappa upp finner vi kontor och bostadsdel. Bostaden karakteriseras av ett stort öppet vardagsrum med stora fönsterpartier och en slående havsutsikt. Rymligt och öppet kök med smarta lösningar och exklusiva vitvaror som gör matlagningen till ett nöje. Från köket har man som värd kontakt med gästerna både i vardagsrummet och på balkongerna i söder- och i västerläge. Rummet kläs av vitmålad panel, tilltagen takhöjd med synliga takbjälkar och ett vackert nåtat trägolv.

Från bostadsdelen finns en gångbro över till garagebyggnaden där även separat ateljé och förråd finns. Möjlighet till dubbelt garage och gott om parkeringsyta utanför. I sutterängplanet finns även ett stort förrådsutrymme.

LÄS MER
FAKTA

Område: Grebbestad/ Bohuslän

Adress: Lambs väg 2

Pris/bud: 13 750 000 KR

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Bokad visning, kontakta mäklaren för tidsbokning.

Söndag 16 Jun

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Grebbestad/ Bohuslän

Grebbestad är en populär sommarort i norra Bohuslän och centret för Sveriges produktion av vilda ostron. Skärgårdsaktiviteter och skaldjur utmärker samhället men också den rika kulturhistorien med fornlämningar och en anrik fiskeindustri. Populär bryggpromenad med salta smaker. Grebbestad är en tätort i Tanums kommun, mittemellan Göteborg och Oslo. Det är en av Bohusläns mest populära badorter, med året-runt-puls och en rik kulturhistoria. Hamnområdet kantas av fiskebåtar, pittoreska sjöbodar, caféer, butiker och restauranger. Det är också här du hittar den populära bryggpromenaden med flera restauranger som serverar färsk fisk, räkor, ostron, hummer, krabba och havskräftor.

Välkommen att kontakta oss

William Wirtberg
Ansvarig mäklare

William Wirtberg

Med utbildning som ekonom och flerårig erfarenhet som fastighetsmäklare har William kunskap om många typer av bostadsaffärer. Med hjälp av en unik känsla för ordning och strategi samt en lyhördhet för kundens önskemål har han satt en hög standard på kvalitet som säkerställs och efterlevs med varje kund.

Kunskap och målmedvetenhet är två ord som förknippas med William ...

Kontakta mig
Stina Behrman
Reg. Fastighetsmäklare

Stina Behrman

Jag är uthållig, rak och lyhörd vilket gör att jag kan ge det lilla extra i varje försäljning. Mina relationer och kundkontakter är viktiga för mig och jag har därför ett stort och brett aktuellt nätverk.

Kontakta mig

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

William Wirtberg

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas