Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Lambs väg 2
ALLA BILDER
Tanum Lambs väg 2

Affärslokal med en fantastisk tillsynsbostad!

Här finns nu möjligheten för dig som företagare att bo och verka på bryggan i Grönemad. Invid huset har en vacker trädgård signerad trädgårdsarkitekt Peter Hilton anlagts. Här rör man sig på slingrande gångar mellan unika växter och mysiga sittplatser. Framsidan av huset präglas av en praktfull stenmur som inger en välvårdad och välkomnande entré.

Första våningen är idag inredd som läkarmottagning med ett stort väntrum kombinerat med bibliotek som välkomnar patienterna. Vidare finns här två undersökningsrum samt gym med bastu. Efter ett pass i gymmet finns också möjligheten att återhämta sig i baren. Första plan inrymmer även goda förvaringsmöjligheter och tvättstuga.

En trappa upp finner vi kontor och bostadsdel. Bostaden karakteriseras av ett stort öppet vardagsrum med stora fönsterpartier och en slående havsutsikt. Rymligt och öppet kök med smarta lösningar och exklusiva vitvaror som gör matlagningen till ett nöje. Från köket har man som värd kontakt med gästerna både i vardagsrummet och på balkongerna i söder- och i västerläge. Rummet kläs av vitmålad panel, tilltagen takhöjd med synliga takbjälkar och ett vackert nåtat trägolv.

Från bostadsdelen finns en gångbro över till garagebyggnaden där även separat ateljé och förråd finns. Möjlighet till dubbelt garage och gott om parkeringsyta utanför. I suterrängplanet finns även ett stort förrådsutrymme.

LÄS MER
FAKTA

Adress: Lambs väg 2

Pris/bud: Pris på förfrågan

Planritningar
DOKUMENT
Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Grönemad var från början enbart utmarker till bondgårdar, men förvandlades vid 1900-talets början till ett litet samhälle med fiske, stenhuggeri och olika småindustrier. Av det finns nu inte mycket kvar. Idag är Grönemad ett mycket omtyckt område för både året runt- och fritidsboende. Här finns pittoreska sjöbodsrader och en hamn för 170 småbåtar med plats för många gästande båtar. Grönemad har två mindre sandstränder och en mycket populär badbrygga. Utanför Grönemad finns många vackra öar med fina badklippor.

William Wirtberg

William Wirtberg

Ansvarig mäklare

William är utbildad ekonom och fastighetsmäklare. Han har sedan 2017 förmedlat bostäder i Göteborg med omnejd. Hans arbete karaktäriseras av ett stort engagemang och hög servicenivå. Den största drivkraften är nöjda kunder och han vet att en rekommendation alltid är den bästa marknadsföringen.

Jag är väldigt nöjd, William har varit otroligt professionell genom hela processen och genomför affären med största smidighet.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

William Wirtberg

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer