Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Väverivägen 27
ALLA BILDER
Härryda Väverivägen 27 813 kvm 8 650 000 KR

Välbyggd villa i lugnt och grönskande område

I ett lugnt och rogivande läge på höjden, utan insyn med vackra omgivningar presenteras nu denna välskötta villa. Välplanerad med genomtänkta lösningar för såväl familjeliv och sociala sammankomster. Villan har en mycket tilltalande utformning med stora möjligheter till alternativ planlösning både för en stor familj eller par som önskar generösa sällskapsytor eller ett extra sovrum. På nedre plan med separat ingång finns ett inrett garage och källare, möjlig gästbostad alternativt bostad för uthyrning för den som önskar.

Det representativa entréplanet bjuder på en välkomnande entréhall med klinkergolv som tillsammans med ekparkett och golvvärme är genomgående. Kök, matplats och vardagsrum förenas i ett förträffligt sällskapsrum med en värmande kamin som stoltserar i de öppna ytorna. Kvalitativt kök i massiv ek erbjuder goda arbetsytor, påkostade vitvaror och en härlig köksö med flera sittplatser. I övrigt får den hänförande takhöjden känslan av en otrolig rymd tillsammans med ljusinsläppet från generösa fönster som går från golv till tak. Flera utgångar genom glasade dubbeldörrar till fina altanen gör att ute och inne flyter ihop. De båda altanerna är olika i väderstreck, den ena med morgonsol omgiven av prunkande grönska helt insynsskyddad och den andra som sträcker sig runt huset med eftermiddags och kvällssol med utsikt över hustak och gyllene trädtoppar. Generösa altaner som tillsammans utgör en yta på ca 126 kvm erbjuder fantastiska solmöjligheter med plats för loungehörna, matgrupp och grill. På våningsplanet finner ni även två sovrum och två badrum varav det ena sovrummet har privat access till ett av villans badrum som har allt man behöver och en lyxig jacuzzi.

Här bor man med promenadavstånd till skogen och fina motionsspår men också på bekvämt avstånd till Ötjärn med dess vackra omgivningar med fina lättillgängliga promenadstråk. Under sommartid finns här både badbrygga och en härlig sandstrand, under vintertid agerar sjön som skridskobana. Detta sammantaget gör det till ett bekvämt och trivsamt hem, med närhet till skola, förskola och kommunikationer in till Göteborgs innerstad på ca 15 minuter. Varmt välkomna!

LÄS MER
FAKTA

Adress: Väverivägen 27

Antal rum: 4

Boarea: 179 kvm

Biarea: 33 kvm

Tomtarea: 813 kvm

Pris/bud: 8 650 000 KR

Planritningar
Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Linda Bundsen

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Varje bostadsaffär är unik. Skillnaden mellan att göra en bra affär och riktigt lyckad sådan består av noggranna förberedelser. Genom Lindas erfarenhet och kunskap ser hon till att både säljare och köpare känner sig trygga genom hela processen. Tack vare ett personligt engagemang, erfarenhet sedan 2009 och ett NKI på 9,8% skapas rätt förutsättningar för just din bostadsaffär.

En mycket kompetent, driven och trevlig mäklare med bra engagemang. Samarbetar dessutom med en mycket duktig fotograf och deras sätt att presentera min bostad var väldigt lyckat. Mycket nöjd!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer