Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Göteborg Lorensberg 51 kvm

Omsorgsfullt renoverad tvåa i anrik fastighet

Med närhet till allt som Göteborgs innerstad har att erbjuda ligger Wadmansgatan på det optimala cityläget. De gamla gatorna som byggdes upp under tidigt 1900-tal kantas av ståtliga stenfastigheter och bildar en lugn skyddad oas från stadens brus runt hörnet. På nummer 15 tar du hissen upp till våning tre och kliver in i ditt nya hem som andas lyx och hög boendekvalitet.

Välkomna in i en topprenoverad bostad som omsorgsfullt renoverats med fingertoppskänsla som har genomgående exklusiva och smakfulla materialval. Takhöjden är något utöver det vanliga som tillsammans med unika detaljer som vackra stuckaturer, takrosetter, djupa fönsternischer och fiskbensmönstrad stavparkett andas tidlös charm och är perfekt för er som uppskattar sekelskiftesstil och unika detaljer.

Lägenhetens rum ligger i fil med fönster mot gatan där morgonsolen skiner in över grannfastigheten. Mellan rummen står stora dörröppningar med praktfulla spegelmönstrade pardörrar som leder från vardagsrum till sovrum. I sovrummet ligger fiskbensmönstrad stavparkett i originalutförande och taket pryds även här av dekorativ stuckatur som sätter sin prägel. Vidare når ni köket som är smakfullt och tidsenligt inrett i vacker taupe som tillsammans med arbetsbänken i kalksten skapar perfektion. Hela bostaden har en representativ och mycket sällskaplig planlösning där kök och vardagsrum ligger i en halvöppen disposition, här kan gästerna umgås medan middagen tillagas. Badrummet ligger i anslutning till hallen och går i stil med resten av bostaden, här finns alla bekvämligheter man önskar såsom behaglig golvvärme och tvättmaskin som underlättar vardagens bestyr.

I Brf Mineralen bor du tryggt i en liten och gemytlig förening där byggnadens historiska anor präglar de gemensamma utrymmen. På innergården som skyddas av de vackra byggnaderna finns en gemensam uteplats i härligt sydvästläge. Utanför dörren finns allt du kan tänkas behöva i vardagen med gott om populära restauranger och caféer, likaså charmiga butiker och vardaglig service. Flera buss- och spårvagnslinjer stannar runt knuten och inom en promenadväg på fem minuter hittar du hela evenemangsstråket med Scandinavium, Ullevi, Liseberg, Gothia Towers och Universeum. För den kulturintresserade finns även några av stadens största museum inom gångavstånd, såväl som det fina Konserthuset och Stadsteatern. Grönskan ligger nära vid avkopplande Näckrosparken och Trädgårdsföreningen.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

LÄS MER
FAKTA

Område: Lorensberg

Antal rum: 2

Boarea: 51 kvm

Våningsplan: 3

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare
Linda Bundsen

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Med lång erfarenhet som fastighetsmäklare har Linda många komplexa bostadsförsäljningar bakom sig, och ser fram emot att hjälpa till med fler. Att underhålla sitt gedigna kontaktnät gör hon regelbundet, och detta visar sig i regelbundet återkommande kunder och starka rekommendationer.

Med kunskap om arkitektur och en känsla för detaljer ser Linda en helhet som lätt förbises. Tack vare en stark analytisk förmåga och en fokuserad strategi för varje objekt har hon cementerat sin plats som marknadsledande i Göteborg.

”Att erbjuda en unik och exklusiv upplevelse, ständigt återkoppla till mina kunder och få arbeta med så många sorters objekt är både det viktigaste och roligaste för mig. Min målsättning är att skapa de bästa tänkbara förutsättningarna för varje affär, och framför allt att skapa nya relationer.”

En mycket kompetent, driven och trevlig mäklare med bra engagemang. Samarbetar dessutom med en mycket duktig fotograf och deras sätt att presentera min bostad var väldigt lyckat. Mycket nöjd!

tidigare klient

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas