Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Kolhättan 216A
ALLA BILDER
Stenungsund Kolhättan 216A Västkusten 1165 kvm 6 995 000 KR

Modern villa med utsikt över Svanesund.

Välkommen till en välbyggd familjevilla där vardagens njutning förenas med festens höjdpunkter! Genom entrén öppnar sig ett ljust och rymligt vardagsrum med höga fönsterpartier och en takhöjd över fyra meter. Golven pryds av ekparkett med golvvärme för högsta komfort. Ett stort och socialt kök med köksö samspelar med gästerna i vardagsrummet likasom ute på den längsgående altanen och uterummet. Detta härliga rum ger dig njutning i vardagen och plats för festens långbord med massa härlig social yta. Med bästa solläge sträcker sig altanen runt huset och erbjuder stora ytor för både matplatser och loungemöbler. Entréplanet rymmer även huvudsovrummet med utsikt i två väderstreck och direktanslutning till klädkammare samt badrum. Även ett mindre sovrum och gästtoalett finns på våningsplanet.

Via spiraltrappan nås sutterängplanet med fönsterpartier mot den skyddade trädgården vilket inger en privat samt ljus känsla även här. Ett sällskapsrum knyter samman rummen och det finns även här möjlighet att installera en kamin. Praktiskt finns även ett badrum för sovrummen på nedre plan samt tvättstuga och ett hobbyrum. Garaget är integrerat med huset, så oavsett väder når man bekvämt sin bil varm och torr. Garaget är även väl tilltaget med goda förvaringsmöjligheter och ett intilliggande rum för verkstad eller ytterligare förvaring.

Lättskött trädgård med gräsmatta och vid dess soligaste plats har odlingsbäddar och ett växthus på en grundmur av tegel anlagts. I växthuset är ett automatiskt bevattningssystem installerat för att underlätta odlingen av de egna primörerna. Längs med den trädgården i skydd av altanen ovan finns ett trädäck med härligt värmande spabad.

Kolhättan är idag ett eftertraktat villaområde för barnfamiljer samt dem som vill ha ett rofyllt läge vid havet. Med några enstaka minuters promenad står man vid havsstranden och klipporna, här finns även möjligheten att hyra båtplats och sjöbod. Från Kolhättan tar man sig enkelt med färjan till Orust med service och skolor i Svanesund eller regelbunden buss till Stenungsund

LÄS MER
FAKTA

Område: Västkusten

Adress: Kolhättan 216A

Antal rum: 7

Boarea: 180 kvm

Biarea: 50 kvm

Tomtarea: 1165 kvm

Pris/bud: 6 995 000 KR

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Västkusten

William Wirtberg

William Wirtberg

Ansvarig mäklare

Med utbildning som ekonom och flerårig erfarenhet som fastighetsmäklare har William kunskap om många typer av bostadsaffärer. Med hjälp av en unik känsla för ordning och strategi samt en lyhördhet för kundens önskemål har han satt en hög standard på kvalitet som säkerställs och efterlevs med varje kund.

Kunskap och målmedvetenhet är två ord som förknippas med William och hans arbete. Att vara påläst både inför och under varje affär är en självklarhet, och han tar sig med trygghet och glädje sig an även de mest komplexa bostadsförsäljningarna.

”En hög nivå av service och ett personligt engagemang är oerhört viktigt för mig. Mitt mål är nöjda kunder och att skapa långvariga relationer. Detta är någonting jag verkligen brinner för, då en rekommendation alltid är den bästa marknadsföringen. ”

Jag är väldigt nöjd, William har varit otroligt professionell genom hela processen och genomför affären med största smidighet.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

William Wirtberg

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas