Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Engelbrektsgatan 57
ALLA BILDER
Göteborg Engelbrektsgatan 57 Lorensberg 95 kvm

Stilsäkert med sober färgpalett och exklusivt kök!

Här presenteras en topprenoverad bostad i en välskött Brf med låg avgift i hjärtat av Lorensberg. Trots det centrala läget är bostaden tyst belägen från stadens brus. Låt er mötas av en genomgående modern stil. Smakfullt inredd med sobra färgval, genomgående vitlaserat plankgolv och exklusiva vitvaror. En inbjudande planlösning för samman både kök och vardagsrum på ett elegant sätt och bjuder in till sociala sammankomster, perfekt för tillställningar och middagsbjudningar med större sällskap.
Här strålar även ljuset in från två väderstreck som bidrar till en ljus och hemtrevlig atmosfär.
Köket är stilrent inrett från Noblessa med goda arbetsytor på bänkskivan som är från Silestone och moderna vitvaror från AEG. Vidare når ni bostadens tre sovrum som är generöst utformade med prydlig förvaring i skjutdörrsgarderober, från master bedroom finner ni bostadens rymliga balkong i ett rofyllt gårdsläge där ni ostört kan njuta. Ett bekvämt utrustat badrum med golvvärme och en mindre gäst-WC ligger i anslutning till den praktiskt utformade hallen.

Direkt utanför dörren finns gott om populära restauranger och caféer, likaså charmiga butiker och vardaglig service. Flera buss- och spårvagnslinjer stannar runt knuten och inom en promenadväg på fem minuter hittar du hela evenemangsstråket med Scandinavium, Ullevi, Liseberg, Gothia Towers och Universeum. För den kulturintresserade finns även några av stadens största museum inom gångavstånd, såväl som det fina Konserthuset och Stadsteatern. Grönskan ligger nära vid avkopplande Näckrosparken och Trädgårdsföreningen.

LÄS MER
FAKTA

Område: Lorensberg

Adress: Engelbrektsgatan 57

Antal rum: 4

Boarea: 95 kvm

Våningsplan: 1

Månadsavgift: 4997 KR/Månad

Indirekt nettoskuldsättning: 404933 KR
Uppgifter hämtade från årsredovisning för 2022.

Pris/bud: Pris på förfrågan

DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Lorensberg

Linda Bundsen

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Varje bostadsaffär är unik. Skillnaden mellan att göra en bra affär och riktigt lyckad sådan består av noggranna förberedelser. Genom Lindas erfarenhet och kunskap ser hon till att både säljare och köpare känner sig trygga genom hela processen. Tack vare ett personligt engagemang, erfarenhet sedan 2009 och ett NKI på 9,8% skapas rätt förutsättningar för just din bostadsaffär.

En mycket kompetent, driven och trevlig mäklare med bra engagemang. Samarbetar dessutom med en mycket duktig fotograf och deras sätt att presentera min bostad var väldigt lyckat. Mycket nöjd!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer