Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Engelbrektsgatan 57
ALLA BILDER
Göteborg Engelbrektsgatan 57 Lorensberg 95 kvm 6 900 000 KR

Stilsäkert med sober färgpalett och exklusivt kök!

Här presenteras en topprenoverad bostad i en välskött Brf med låg avgift i hjärtat av Lorensberg. Trots det centrala läget är bostaden tyst belägen från stadens brus. Låt er mötas av en genomgående modern stil. Smakfullt inredd med sobra färgval, genomgående vitlaserat plankgolv och exklusiva vitvaror. En inbjudande planlösning för samman både kök och vardagsrum på ett elegant sätt och bjuder in till sociala sammankomster, perfekt för tillställningar och middagsbjudningar med större sällskap.
Här strålar även ljuset in från två väderstreck som bidrar till en ljus och hemtrevlig atmosfär.
Köket är stilrent inrett från Noblessa med goda arbetsytor på bänkskivan som är från Silestone och moderna vitvaror från AEG. Vidare når ni bostadens tre sovrum som är generöst utformade med prydlig förvaring i skjutdörrsgarderober, från master bedroom finner ni bostadens rymliga balkong i ett rofyllt gårdsläge där ni ostört kan njuta. Ett bekvämt utrustat badrum med golvvärme och en mindre gäst-WC ligger i anslutning till den praktiskt utformade hallen.

Direkt utanför dörren finns gott om populära restauranger och caféer, likaså charmiga butiker och vardaglig service. Flera buss- och spårvagnslinjer stannar runt knuten och inom en promenadväg på fem minuter hittar du hela evenemangsstråket med Scandinavium, Ullevi, Liseberg, Gothia Towers och Universeum. För den kulturintresserade finns även några av stadens största museum inom gångavstånd, såväl som det fina Konserthuset och Stadsteatern. Grönskan ligger nära vid avkopplande Näckrosparken och Trädgårdsföreningen.

LÄS MER
FAKTA

Område: Lorensberg

Adress: Engelbrektsgatan 57

Antal rum: 4

Boarea: 95 kvm

Våningsplan: 1

Månadsavgift: 4951 KR/Månad

Pris/bud: 6 900 000 KR

Indirekt nettoskuldsättning: 404933 KR
Uppgifter hämtade från årsredovisning för 2022.

DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Lorensberg

Välbesökta modebutiker, fantasifulla cocktailbarer och lyxiga bistroer kantar de levande gatorna i denna kulturhistoriska stadsdel. Gläd dina sinnen med såväl gastronomiska som kulturella upplevelser hos de eleganta restaurangerna, gallerierna och Göteborgs konstmuseum. Konserthuset och Stora Teatern bjuder därutöver till föreställningar i en klass för sig.

Linda Bundsen

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Med lång erfarenhet som fastighetsmäklare har Linda många komplexa bostadsförsäljningar bakom sig, och ser fram emot att hjälpa till med fler. Att underhålla sitt gedigna kontaktnät gör hon regelbundet, och detta visar sig i regelbundet återkommande kunder och starka rekommendationer.

Med kunskap om arkitektur och en känsla för detaljer ser Linda en helhet som lätt förbises. Tack vare en stark analytisk förmåga och en fokuserad strategi för varje objekt har hon cementerat sin plats som marknadsledande i Göteborg.

”Att erbjuda en unik och exklusiv upplevelse, ständigt återkoppla till mina kunder och få arbeta med så många sorters objekt är både det viktigaste och roligaste för mig. Min målsättning är att skapa de bästa tänkbara förutsättningarna för varje affär, och framför allt att skapa nya relationer.”

En mycket kompetent, driven och trevlig mäklare med bra engagemang. Samarbetar dessutom med en mycket duktig fotograf och deras sätt att presentera min bostad var väldigt lyckat. Mycket nöjd!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas