Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Ulricehamn Västra Götaland 2621 kvm

Praktfull villa med brygga i Åsunden

Vid Fästeredssund strax söder om Ulricehamn finner vi denna praktfulla villa vid Åsunden. Här går man från vardagsrummet förbi lusthus och stenlagda uteplatser till den privata bryggan för en tur ut i Åsunden. Båtturen tar dig kanske förbi Åsundsholms Golf & Country Club för en måltid eller till Ulricehamn för ett besök i staden.
Gedigna markarbeten omger villan och en stor stenlagd uppfart och rondell breder ut sig på framsidan. Bakom huset på sjösidan är flertalet uteplatser erlagda i tre etage. Naturlig matplats invid vardagsrummet med skjutdörrar omges av huset med skjutdörrar in till vardagsrum och kök. Ett etage ner står ett lusthus med vy över Åsunden och trädgården. Det sista etaget vid sjökanten består av en väl tilltagen brygga och angränsande båthus. Båthuset inrymmer även en vedeldad bastu.
Villan uppfördes 2012 av högsta kvalité och av mycket eminenta hantverkare. Den H-formade dispositionen ger en delad men samtidigt väldigt samspelt bostadsyta i ett sammanhängande våningsplan. Genom entrén öppnar sig huset i ett stort vardagsrum med utrymme för långbord och flera sittgrupper. Högt i tak och stora fönsterpartier mot sjön och ytterligare takfönster inger en känsla av ljus och rymd. Av sovrummen är det största beläget med fönster och utgång mot sjön och uteplatserna. Klädkammare samt badrum och bastu nås även från sovrummet. Gästrummet mot framsidan av huset har även detta en tillhörande klädkammare och utanför i hallen finns ett badrum. Den väl genomtänkta planlösningen bidrar till god förvaring, och funktionalitet med stor tvättstuga och groventré. Från groventrén nås även garaget, med plats för två bilar.
Genom hela huset är vattenburen golvvärme installerad, driven av energisnål bergvärme. För de varma sommarmånaderna finns även air-condition installerad.

LÄS MER
FAKTA

Område: Västra Götaland

Antal rum: 4

Boarea: 206 kvm

Biarea: 41 kvm

Tomtarea: 2621 kvm

William Wirtberg

Ansvarig mäklare
William Wirtberg

William Wirtberg

Ansvarig mäklare

Med utbildning som ekonom och flerårig erfarenhet som fastighetsmäklare har William kunskap om många typer av bostadsaffärer. Med hjälp av en unik känsla för ordning och strategi samt en lyhördhet för kundens önskemål har han satt en hög standard på kvalitet som säkerställs och efterlevs med varje kund.

Kunskap och målmedvetenhet är två ord som förknippas med William och hans arbete. Att vara påläst både inför och under varje affär är en självklarhet, och han tar sig med trygghet och glädje sig an även de mest komplexa bostadsförsäljningarna.

”En hög nivå av service och ett personligt engagemang är oerhört viktigt för mig. Mitt mål är nöjda kunder och att skapa långvariga relationer. Detta är någonting jag verkligen brinner för, då en rekommendation alltid är den bästa marknadsföringen. ”

Jag är väldigt nöjd, William har varit otroligt professionell genom hela processen och genomför affären med största smidighet.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

William Wirtberg

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas