Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Ulricehamn Fästeredssund 220 Västra Götaland 2621 kvm

Praktfull villa med brygga i Åsunden

Vid Fästeredssund strax söder om Ulricehamn finner vi denna praktfulla villa vid Åsunden. Här går man från vardagsrummet förbi lusthus och stenlagda uteplatser till den privata bryggan för en tur ut i Åsunden. Båtturen tar dig kanske förbi Åsundsholms Golf & Country Club för en måltid eller till Ulricehamn för ett besök i staden.
Gedigna markarbeten omger villan och en stor stenlagd uppfart och rondell breder ut sig på framsidan. Bakom huset på sjösidan är flertalet uteplatser erlagda i tre etage. Naturlig matplats invid vardagsrummet med skjutdörrar omges av huset med skjutdörrar in till vardagsrum och kök. Ett etage ner står ett lusthus med vy över Åsunden och trädgården. Det sista etaget vid sjökanten består av en väl tilltagen brygga och angränsande båthus. Båthuset inrymmer även en vedeldad bastu.
Villan uppfördes 2012 av högsta kvalité och av mycket eminenta hantverkare. Den H-formade dispositionen ger en delad men samtidigt väldigt samspelt bostadsyta i ett sammanhängande våningsplan. Genom entrén öppnar sig huset i ett stort vardagsrum med utrymme för långbord och flera sittgrupper. Högt i tak och stora fönsterpartier mot sjön och ytterligare takfönster inger en känsla av ljus och rymd. Av sovrummen är det största beläget med fönster och utgång mot sjön och uteplatserna. Klädkammare samt badrum och bastu nås även från sovrummet. Gästrummet mot framsidan av huset har även detta en tillhörande klädkammare och utanför i hallen finns ett badrum. Den väl genomtänkta planlösningen bidrar till god förvaring, och funktionalitet med stor tvättstuga och groventré. Från groventrén nås även garaget, med plats för två bilar.
Genom hela huset är vattenburen golvvärme installerad, driven av energisnål bergvärme. För de varma sommarmånaderna finns även air-condition installerad.

LÄS MER
FAKTA

Område: Västra Götaland

Adress: Fästeredssund 220

Antal rum: 4

Boarea: 206 kvm

Biarea: 41 kvm

Tomtarea: 2621 kvm

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

William Wirtberg

William Wirtberg

Ansvarig mäklare

William är utbildad ekonom och fastighetsmäklare. Han har sedan 2017 förmedlat bostäder i Göteborg med omnejd. Hans arbete karaktäriseras av ett stort engagemang och hög servicenivå. Den största drivkraften är nöjda kunder och han vet att en rekommendation alltid är den bästa marknadsföringen.

Jag är väldigt nöjd, William har varit otroligt professionell genom hela processen och genomför affären med största smidighet.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

William Wirtberg

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer