Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Göteborg Lorensberg 53 kvm

Nationalromantik på populär & central adress

I hjärtat av den populära stadsdelen Lorensberg ligger lugna enkelriktade Wadmansgatan som en rofylld oas mitt i stadskärnan. Högst upp i fastigheten kliver du in i denna undangömda gårdspärla med 53 välplanerade kvadratmeter. Tack vare många högresta fönster och en takhöjd om tre meter känns hemmet ljust och luftigt. Rummet imponerar med sin volym och ger de perfekta sällskapsytorna för att bjuda hem vännerna på middag eller fest.

Bostaden är nymålad och väggarna bryts av med fina detaljer så som höga fotlister och stuckaturer. Den moderna planlösningen med stilrena element kontrasteras av nationalromantiska attribut och ger lägenheten en fulländad helhet. Då bostaden renoverades installerades ett snyggt stilrent kök med marmorbänk och kvalitativa vitvaror. Badrummet är helkaklat och stilrent i vitt med ett grafitgrått klinkergolv. Sovrummet, som skiljs av mot vardagsrummet har en vacker tidsenlig spegeldörr och stora ytor för såväl dubbelsäng som garderobsförvaring.

Brf Ametisten nr 13 är en liten och välskött förening som tagit god hand om fastigheten genom åren. En gemytlig innergård, skyddad av de ståtliga tegelfasaderna, delas av flera föreningar och sköts av en samfällighet. Boende i föreningen har även TV- och bredbandsanslutning via Tele2. Utanför dörren, bland de imponerande kvarteren från förra sekelskiftet, finns allt du kan tänkas behöva i vardagen. Här finns gott om populära restauranger och caféer, likaså charmiga butiker och vardaglig service. Flera buss- och spårvagnslinjer stannar runt knuten och inom en promenadväg på fem minuter hittar du hela evenemangsstråket med Scandinavium, Ullevi, Liseberg, Gothia Towers och Universeum. För den kulturintresserade finns även några av stadens största museum inom gångavstånd, såväl som det fina Konserthuset och Stadsteatern. Grönskan ligger nära vid avkopplande Näckrosparken och Trädgårdsföreningen.

LÄS MER
FAKTA

Område: Lorensberg

Antal rum: 2

Boarea: 53 kvm

Våningsplan: 5

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare
Linda Bundsen

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Med lång erfarenhet som fastighetsmäklare har Linda många komplexa bostadsförsäljningar bakom sig, och ser fram emot att hjälpa till med fler. Att underhålla sitt gedigna kontaktnät gör hon regelbundet, och detta visar sig i regelbundet återkommande kunder och starka rekommendationer.

Med kunskap om arkitektur och en känsla för detaljer ser Linda en helhet som lätt förbises. Tack vare en stark analytisk förmåga och en fokuserad strategi för varje objekt har hon cementerat sin plats som marknadsledande i Göteborg.

”Att erbjuda en unik och exklusiv upplevelse, ständigt återkoppla till mina kunder och få arbeta med så många sorters objekt är både det viktigaste och roligaste för mig. Min målsättning är att skapa de bästa tänkbara förutsättningarna för varje affär, och framför allt att skapa nya relationer.”

En mycket kompetent, driven och trevlig mäklare med bra engagemang. Samarbetar dessutom med en mycket duktig fotograf och deras sätt att presentera min bostad var väldigt lyckat. Mycket nöjd!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas