Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Hamnpromenaden 3B
ALLA BILDER
Tanum Hamnpromenaden 3B Grebbestad/ Bohuslän 155 kvm 9 900 000 KR

Extraordinär etagevåning med bryggläge och magnifika vyer!

Mitt på bryggan i helt skuldfri BRF med egen parkering och möjlighet till att hyra båtplats!
I ett fantastiskt läge i unik skärgårdsmiljö på bryggan och med utsikt över hamnen och vy över havet. Det vackraste naturen kan erbjuda, himlens och havets uttryck och variationer som ingiver en rofylld känsla av både frihet och lugn. Här finner ni er egna oas och plats med havet som närmsta granne samtidigt som all tänkbar service och bekvämlighet ligger inom nära räckhåll. Bostaden karaktäriseras av spatiösa ytor, generösa fönsterpartier och spännande vinklar som ingiver en trivsam miljö med rymlig känsla och där gränsen mellan ute och inne suddas ut.

Bostaden har tre våningar som är mycket välplanerade med en genomgående känsla för både detaljer och helhet. Från flertalet rum ser ni havet och årstidernas och vädrets skiftningar blir påtagliga från de stora fönsterpartierna.

På andra våningen når ni de generösa sällskapsytorna där kök och vardagsrum ligger i ett socialt öppet plan och rymmer både släkt och vänner. Kvalitativt kök från Ballingslöv erbjuder goda arbetsytor, påkostade materialval och en härlig köksö med flera sittplatser. I anslutning når ni den stora balkongen som är belägen i bästa läge. Här kan ni njuta av solen från lunch tills den går ner och förundras över fantastiska solnedgångar i himlens alla färger, samtliga årstider. Vidare når ni två väldisponerade sovrum, ett smakfullt badrum inrett med marrakechklinker och behaglig golvvärme. Här finns dessutom både bastu och tvättutrustning för bästa komfort. Ytterligare en trappa upp finner ni bostadens tredje våning, här möts ni av två gedigna sovrum med tillhörande badrum, klädkammare och bostadens andra underbara balkong med lika hänförande utsikt.

Grebbestad är en populär sommarort i norra Bohuslän och en tätort i Tanums kommun, mitt emellan Göteborg och Oslo. Det är en av Bohusläns mest populära badorter, med året-runt-puls och en rik kulturhistoria. Hamnområdet kantas av fiskebåtar, pittoreska sjöbodar, caféer, butiker och restauranger. Det är också här du hittar den populära bryggpromenaden med flera restauranger som serverar färsk fisk, räkor, ostron, hummer, krabba och havskräftor. Grebbestad är också centret för Sveriges produktion av vilda ostron. Skärgårdsaktiviteter och skaldjur utmärker samhället men också den rika kulturhistorien med fornlämningar och en anrik fiskeindustri.
Området karaktäriseras av lugna och idylliska skärgårdsmiljöer med fantastiska naturupplevelser, badplatser och båtliv.
För den som önskar hyra båtplats finns möjlighet att lägga till i hamnen utanför. Missa inte chansen att flytta in i detta fantastiska boende!

Varmt välkommen att kontakta mig för mer information och bokning av visning!

LÄS MER
FAKTA

Område: Grebbestad/ Bohuslän

Adress: Hamnpromenaden 3B

Antal rum: 5

Boarea: 155 kvm

Månadsavgift: 2254 KR/Månad

Pris/bud: 9 900 000 KR

Indirekt nettoskuldsättning: 1695 KR
Information hämtad från 2022 årsredovisning.

DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Grebbestad/ Bohuslän

Grebbestad är en populär sommarort i norra Bohuslän och centret för Sveriges produktion av vilda ostron. Skärgårdsaktiviteter och skaldjur utmärker samhället men också den rika kulturhistorien med fornlämningar och en anrik fiskeindustri. Populär bryggpromenad med salta smaker. Grebbestad är en tätort i Tanums kommun, mittemellan Göteborg och Oslo. Det är en av Bohusläns mest populära badorter, med året-runt-puls och en rik kulturhistoria. Hamnområdet kantas av fiskebåtar, pittoreska sjöbodar, caféer, butiker och restauranger. Det är också här du hittar den populära bryggpromenaden med flera restauranger som serverar färsk fisk, räkor, ostron, hummer, krabba och havskräftor.

Linda Bundsen

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Varje bostadsaffär är unik. Skillnaden mellan att göra en bra affär och riktigt lyckad sådan består av noggranna förberedelser. Genom Lindas erfarenhet och kunskap ser hon till att både säljare och köpare känner sig trygga genom hela processen. Tack vare ett personligt engagemang, erfarenhet sedan 2009 och ett NKI på 9,8% skapas rätt förutsättningar för just din bostadsaffär.

En mycket kompetent, driven och trevlig mäklare med bra engagemang. Samarbetar dessutom med en mycket duktig fotograf och deras sätt att presentera min bostad var väldigt lyckat. Mycket nöjd!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer