Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Olof Wijksgatan 2A
ALLA BILDER
Göteborg Olof Wijksgatan 2A Lorensberg 165 kvm 11 500 000 KR

Sällskapsvåning med tidstypisk charm på våning fyra

På lugna Olof Wijksgatan presenteras nu en karakteristisk och inbjudande våning med en rad imponerade detaljer. Denna våning med sina tre rum i fil ut mot gatan, erbjuder både representativet och en genuin känsla av hemtrevnad. Med sina kvadratmeter fördelade över fyra rum ger denna bostad en harmonisk och lugn boendemiljö, samtidigt som stadens liv och rörelse finns precis runt hörnet. Läget på fjärde våningen är ljuvligt med balkong mot innergårdens grönska och den fina påkostade gården men uteplatser och möblemang. Denna avskilda plats ger möjlighet till avkoppling, där du kan njuta av grönska mitt i staden.

Ditt första steg in i den generösa och tilltalande hallen tar dig på en resa tillbaka i tiden, där historiens charm och elegans möter modern komfort. Stavparketten under dina fötter sträcker sig som en konstnärlig vägvisare och ger en försmak av den tidstypiska prakt som genomsyrar varje hörn av detta hem.

Stegen leder dig djupare in i denna anmärkningsvärda våning. I sällskapsdelen med tre rum i fil förgylls golvet av vacker fiskbensparkett, takrosetter och den ståtliga öppna spisen i vardagsrummets hörn och stoltserar som en tidlös skulptur. Dagsljuset strömmar in genom de högresta fönstren och dansar på fiskbensparketten och samtidigt fyller rummen med en glödande värme. Takhöjden, ståtlig med sina 2,80 cm, skapar en atmosfär av lätthet och rymlighet som omfamnar varje hörn. Denna fabulösa rymd erbjuder generösa ytor som är välkomnande för soffgrupper och matsalsbord, inbjudande till samlingar och middagar där minnen skapas.

Biblioteket, det tredje rummet, tar er med på en lika vacker resa åt andra hållet. Planlösningen tilltalar både en stor familj och par som söker generösa sällskapsytor, bjuder denna våning på en unik möjlighet att leva i en välbalanserad förening av det historiska och det moderna. Här smälter tid och rum samman till en perfekt harmoni där varje del av våningen erbjuder en historia att berätta och en framtid att forma.

Föreningen har en utomordentligt välskött ekonom och fastighet och ligger i ett ypperligt cityläge med Avenyns rika utbud av restauranger, barer och shopping runt hörnet. För den kulturintresserade finns även några av stadens största museum inom några hundra meters radie, såväl som det fina Konserthuset och Stadsteatern. Söker man sig till lugn och ro är det inte långt till stadens grönområden med ljuvliga Näckrosdammen som närmsta granne.

LÄS MER
FAKTA

Område: Lorensberg

Adress: Olof Wijksgatan 2A

Antal rum: 4

Boarea: 165 kvm

Våningsplan: 4

Månadsavgift: 4318 KR/Månad

Pris/bud: 11 500 000 KR

Planritningar
Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Lorensberg

Linda Bundsen

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Varje bostadsaffär är unik. Skillnaden mellan att göra en bra affär och riktigt lyckad sådan består av noggranna förberedelser. Genom Lindas erfarenhet och kunskap ser hon till att både säljare och köpare känner sig trygga genom hela processen. Tack vare ett personligt engagemang, erfarenhet sedan 2009 och ett NKI på 9,8% skapas rätt förutsättningar för just din bostadsaffär.

En mycket kompetent, driven och trevlig mäklare med bra engagemang. Samarbetar dessutom med en mycket duktig fotograf och deras sätt att presentera min bostad var väldigt lyckat. Mycket nöjd!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer