Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Olof Wijksgatan 2A
ALLA BILDER
Göteborg Olof Wijksgatan 2A Lorensberg 165 kvm

Sällskapsvåning med tidstypisk charm på våning fyra

På lugna Olof Wijksgatan presenteras nu en karakteristisk och inbjudande våning med en rad imponerade detaljer. Denna våning med sina tre rum i fil ut mot gatan, erbjuder både representativet och en genuin känsla av hemtrevnad. Med sina kvadratmeter fördelade över fyra rum ger denna bostad en harmonisk och lugn boendemiljö, samtidigt som stadens liv och rörelse finns precis runt hörnet. Läget på fjärde våningen är ljuvligt med balkong mot innergårdens grönska och den fina påkostade gården men uteplatser och möblemang. Denna avskilda plats ger möjlighet till avkoppling, där du kan njuta av grönska mitt i staden.

Ditt första steg in i den generösa och tilltalande hallen tar dig på en resa tillbaka i tiden, där historiens charm och elegans möter modern komfort. Stavparketten under dina fötter sträcker sig som en konstnärlig vägvisare och ger en försmak av den tidstypiska prakt som genomsyrar varje hörn av detta hem.

Stegen leder dig djupare in i denna anmärkningsvärda våning. I sällskapsdelen med tre rum i fil förgylls golvet av vacker fiskbensparkett, takrosetter och den ståtliga öppna spisen i vardagsrummets hörn och stoltserar som en tidlös skulptur. Dagsljuset strömmar in genom de högresta fönstren och dansar på fiskbensparketten och samtidigt fyller rummen med en glödande värme. Takhöjden, ståtlig med sina 2,80 m, skapar en atmosfär av lätthet och rymlighet som omfamnar varje hörn. Denna fabulösa rymd erbjuder generösa ytor som är välkomnande för soffgrupper och matsalsbord, inbjudande till samlingar och middagar där minnen skapas.

Biblioteket, det tredje rummet, tar er med på en lika vacker resa åt andra hållet. Planlösningen tilltalar både en stor familj och par som söker generösa sällskapsytor, bjuder denna våning på en unik möjlighet att leva i en välbalanserad förening av det historiska och det moderna. Här smälter tid och rum samman till en perfekt harmoni där varje del av våningen erbjuder en historia att berätta och en framtid att forma.

Föreningen har en utomordentligt välskött ekonom och fastighet och ligger i ett ypperligt cityläge med Avenyns rika utbud av restauranger, barer och shopping runt hörnet. För den kulturintresserade finns även några av stadens största museum inom några hundra meters radie, såväl som det fina Konserthuset och Stadsteatern. Söker man sig till lugn och ro är det inte långt till stadens grönområden med ljuvliga Näckrosdammen som närmsta granne.

LÄS MER
FAKTA

Område: Lorensberg

Adress: Olof Wijksgatan 2A

Antal rum: 4

Boarea: 165 kvm

Våningsplan: 4

Månadsavgift: 5398 KR/Månad

Pris/bud: Pris på förfrågan

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Lorensberg

Välbesökta modebutiker, fantasifulla cocktailbarer och lyxiga bistroer kantar de levande gatorna i denna kulturhistoriska stadsdel. Gläd dina sinnen med såväl gastronomiska som kulturella upplevelser hos de eleganta restaurangerna, gallerierna och Göteborgs konstmuseum. Konserthuset och Stora Teatern bjuder därutöver till föreställningar i en klass för sig.

Linda Bundsen

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Med lång erfarenhet som fastighetsmäklare har Linda många komplexa bostadsförsäljningar bakom sig, och ser fram emot att hjälpa till med fler. Att underhålla sitt gedigna kontaktnät gör hon regelbundet, och detta visar sig i regelbundet återkommande kunder och starka rekommendationer.

Med kunskap om arkitektur och en känsla för detaljer ser Linda en helhet som lätt förbises. Tack vare en stark analytisk förmåga och en fokuserad strategi för varje objekt har hon cementerat sin plats som marknadsledande i Göteborg.

”Att erbjuda en unik och exklusiv upplevelse, ständigt återkoppla till mina kunder och få arbeta med så många sorters objekt är både det viktigaste och roligaste för mig. Min målsättning är att skapa de bästa tänkbara förutsättningarna för varje affär, och framför allt att skapa nya relationer.”

En mycket kompetent, driven och trevlig mäklare med bra engagemang. Samarbetar dessutom med en mycket duktig fotograf och deras sätt att presentera min bostad var väldigt lyckat. Mycket nöjd!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas