Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Chalmersgatan 22
ALLA BILDER
Göteborg Chalmersgatan 22 Lorensberg 55 kvm 3 975 000 KR

Välplanerad bostad med balkong och låg avgift.

Här bor ni i en stabil förening med låga avgifter. Föreningen har över hundra garageplatser och nio kommersiella lokaler som inbringar stora intäkter. I lägenhetsbeståndet finns även hyresrätter kvar som kommer generera goda inkomster i framtiden.

I centrala Göteborg mellan Avenyn och Vasaparken finner vi Chalmersgatan, namngiven efter Chalmerska slöjdskolan, vars byggnad finns belägen i korsningen Storgatan - Chalmersgatan. Trots det centrala läget råder ett lugn på Chalmersgatan och bostaden är även belägen mot innergården vilket bidrar ytterligare.

Ta hissen upp till femte våningen och kliv in i denna ljusa och hemtrevliga bostad. Det höga läget och de stora fönsterna skänker rikligt med dagsljus och inger en känsla av ljus och rymd. Välplanerade rum för enkel möblering och sociala tillställningar. Köket i centrum med siktlinjer till både hallen och vardagsrummet varifrån en härlig balkong nås med himlen som tak och i rätt läge, dagens första solstrålar.

Sovrummet är beläget rofyllt bort från vardagsrummet och rymmer stor dubbelsäng och flera garderober. Badrummet är generöst till ytan och skulle kunna inredas med dusch och tvättutrustning istället för nuvarande badkar.

LÄS MER
FAKTA

Område: Lorensberg

Adress: Chalmersgatan 22

Antal rum: 2

Boarea: 55 kvm

Våningsplan: 5

Månadsavgift: 2064 KR/Månad

Pris/bud: 3 975 000 KR

Indirekt nettoskuldsättning: 539173 KR
Information hämtad från årsredovisning för 2022.

DOKUMENT
Visningar

Bokad visning, bokning via hemsidan eller direkt till mäklaren.

Boka

Måndag 29 Apr 16:30 - 17:15

Lorensberg

Välbesökta modebutiker, fantasifulla cocktailbarer och lyxiga bistroer kantar de levande gatorna i denna kulturhistoriska stadsdel. Gläd dina sinnen med såväl gastronomiska som kulturella upplevelser hos de eleganta restaurangerna, gallerierna och Göteborgs konstmuseum. Konserthuset och Stora Teatern bjuder därutöver till föreställningar i en klass för sig.

William Wirtberg

William Wirtberg

Ansvarig mäklare

William är utbildad ekonom och fastighetsmäklare. Han har sedan 2017 förmedlat bostäder i Göteborg med omnejd. Hans arbete karaktäriseras av ett stort engagemang och hög servicenivå. Den största drivkraften är nöjda kunder och han vet att en rekommendation alltid är den bästa marknadsföringen.

Jag är väldigt nöjd, William har varit otroligt professionell genom hela processen och genomför affären med största smidighet.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

William Wirtberg

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas