Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Berzeliigatan 25
ALLA BILDER
Göteborg Berzeliigatan 25 Lorensberg 76 kvm

I ståtlig jugendfastighet från 1905 välkomnas du in i ett praktfullt trapphus med ståndsmässig entré, hissen leder dig vidare upp till högsta våningen i det helt nyrenoverade trapphuset . I denna unika takvåning är takhöjden slående och de stora ytorna gör sällskapsrummet till en dröm att anordna sociala tillställningar i. Bostaden byggdes 2009 med kvalitativa material som kompletterats med moderna och lyxiga inredningsval. Högt upp över stadens brus är detta ett rogivande boende fritt från insyn.

I ett av Lorensbergs vackraste byggnader välkomnas ni till en gaveltvåa högst upp i
huset. Huset är byggti jugendstil och ingår som en del i Göteborgs kvarvarande
jugendbebyggelse på båda sidor om Berzeliigatans östra del.
Kring sekelskietintroducerades i Sverige den stilen som ute i Europa kallades Art
Nouveau, den nya konsten, och som i Sverige och Tyskland kallades Jugend.
Naturens organiska mjukhet var utgångspunkten och växtmotiv dominerade
dekoren. Valvbågar över fönster och portar fick oa en fri form som aldrig tidigare
använts i Sverige. Fasaderna täcktes av slätputs i ljusa pastellfärger i toner av grått,
gult, orange och rosa. Putsen dekorerades sparsamt med ornamenti samma kulör
som den övriga fasaden. Huset på Berzeliigatan 25 ritades av arkitekt C. Gillberg och
är ett av områdets mestframstående och via den grönskande förträdgården
välkomnas ni till en tidstypisk foajé där hissen tar er upp till högsta våningen.
Bostaden är socialt disponerad med fönster åttvå väderstreck. Vyerna är som
levande tavlor som skias eer årstiderna och härifrån ser ni över Scandinavium
och vidare upp motÖrgryte. Här bor ni i en levande stadsdel med hela innerstadens
nöjesliv utanför porten.
Välkomna att kontakta mäklaren för mer information och visning!


På Berzeliigatan bor du mitt i storstadspulsen med allt du kan önska utanför porten. Här har du nära till Avenyn med affärer, restauranger och till stadens rika kultur- och nöjesutbud med bland annat Lorensbergsteatern, Stadsteatern och Konstmuséet. I närheten ligger även knutpunkterna för kollektivtrafik Korsvägen och Valand. Alldeles runt hörnet når du det fantastiska evenemangsstråket med Svenska Mässan, Scandinavium, Liseberg och stadens härliga oas Trädgårdsföreningen.

LÄS MER
FAKTA

Område: Lorensberg

Adress: Berzeliigatan 25

Antal rum: 2.5

Boarea: 76 kvm

Våningsplan: 6

Månadsavgift: 3695 KR/Månad

Pris/bud: Pris på förfrågan

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Lorensberg

Välbesökta modebutiker, fantasifulla cocktailbarer och lyxiga bistroer kantar de levande gatorna i denna kulturhistoriska stadsdel. Gläd dina sinnen med såväl gastronomiska som kulturella upplevelser hos de eleganta restaurangerna, gallerierna och Göteborgs konstmuseum. Konserthuset och Stora Teatern bjuder därutöver till föreställningar i en klass för sig.

Linda Bundsen

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Med lång erfarenhet som fastighetsmäklare har Linda många komplexa bostadsförsäljningar bakom sig, och ser fram emot att hjälpa till med fler. Att underhålla sitt gedigna kontaktnät gör hon regelbundet, och detta visar sig i regelbundet återkommande kunder och starka rekommendationer.

Med kunskap om arkitektur och en känsla för detaljer ser Linda en helhet som lätt förbises. Tack vare en stark analytisk förmåga och en fokuserad strategi för varje objekt har hon cementerat sin plats som marknadsledande i Göteborg.

”Att erbjuda en unik och exklusiv upplevelse, ständigt återkoppla till mina kunder och få arbeta med så många sorters objekt är både det viktigaste och roligaste för mig. Min målsättning är att skapa de bästa tänkbara förutsättningarna för varje affär, och framför allt att skapa nya relationer.”

En mycket kompetent, driven och trevlig mäklare med bra engagemang. Samarbetar dessutom med en mycket duktig fotograf och deras sätt att presentera min bostad var väldigt lyckat. Mycket nöjd!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas