Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Skånegatan 33
ALLA BILDER
Göteborg Skånegatan 33 Lorensberg 107 kvm

Här har du chansen att äga en bostad som är så mycket mer än bara fyra väggar. Det här är en exklusiv möjlighet att förflytta dig till en värld av elegans, komfort och tidlös skönhet.

Njut av solen och enastående utsikter från inte en, utan två fantastiska balkonger. Den stora västerlägesbalkongen är din privata oas där kvällssolen omfamnar dig. Den andra balkongen vetter mot evenemangstråket och Körsbärsallén, vilket ger dig möjlighet att följa stadens pulserande liv.

Bostaden är fylld med historiska detaljer som högt i tak, elegant stuckatur och takrosetter som ger varje rum en unik känsla av tidlös elegans. Matsalen pryds av ett vackert burspråk, och den dekorativa öppna spisen i matsalen skapar en atmosfär av romantik och värme.

Bostaden är välplanerad med generösa ytor för vardagsliv och underhållning. Matsal och vardagsrum ligger i fil mot gatan, med en naturlig förlängning till den rymliga balkongen från vardagsrummet.

Köket är en kulinarisk dröm med exklusiva detaljer, inklusive bänkskivor i granit och en framtagen tegelvägg. Här finns utrymme att utforska dina kulinariska talanger och njuta av måltider med vänner och familj. Den stora balkongen i väster är perfekt för utomhusmåltider.

Sovrummet är en fristad för lugn och ro, med utsikt mot en tyst innergård och vackert utformade platsbyggda garderober och inbyggda garderober som ger generöst med förvaringsutrymme.

Badrummet är en fröjd för ögat med sin stilfulla helkaklade design. Här finner du även tvättmaskin och torktumlare för bekvämlighetens skull.

Denna vackra tegelfastighet har tidstypiska detaljer från 1914 och ger bostaden en autentisk atmosfär.

8Bostadsrättsföreningen har en ovanligt god ekonomi och är nästan helt skuldfri, vilket ger dig extra trygghet i din investering.

Det här är din chans att äga en bostad som kombinerar historisk charm med modern komfort och ett oslagbart läge mitt i stadens hjärta. Skånegatan 33 är inte bara ett hem; det är en livsstil. Kontakta oss nu för att boka en visning och upplev detta fantastiska boende på nära håll. Välkommen till din dröm på Skånegatan 33!

LÄS MER
FAKTA

Område: Lorensberg

Adress: Skånegatan 33

Antal rum: 3

Boarea: 107 kvm

Våningsplan: 3

Månadsavgift: 4600 KR/Månad

Pris/bud: Pris på förfrågan

DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Lorensberg

Linda Bundsen

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Varje bostadsaffär är unik. Skillnaden mellan att göra en bra affär och riktigt lyckad sådan består av noggranna förberedelser. Genom Lindas erfarenhet och kunskap ser hon till att både säljare och köpare känner sig trygga genom hela processen. Tack vare ett personligt engagemang, erfarenhet sedan 2009 och ett NKI på 9,8% skapas rätt förutsättningar för just din bostadsaffär.

En mycket kompetent, driven och trevlig mäklare med bra engagemang. Samarbetar dessutom med en mycket duktig fotograf och deras sätt att presentera min bostad var väldigt lyckat. Mycket nöjd!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer