Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Skånegatan 33
ALLA BILDER
Göteborg Skånegatan 33 Lorensberg 107 kvm

Här har du chansen att äga en bostad som är så mycket mer än bara fyra väggar. Det här är en exklusiv möjlighet att förflytta dig till en värld av elegans, komfort och tidlös skönhet.

Njut av solen och enastående utsikter från inte en, utan två fantastiska balkonger. Den stora västerlägesbalkongen är din privata oas där kvällssolen omfamnar dig. Den andra balkongen vetter mot evenemangstråket och Körsbärsallén, vilket ger dig möjlighet att följa stadens pulserande liv.

Bostaden är fylld med historiska detaljer som högt i tak, elegant stuckatur och takrosetter som ger varje rum en unik känsla av tidlös elegans. Matsalen pryds av ett vackert burspråk, och den dekorativa öppna spisen i matsalen skapar en atmosfär av romantik och värme.

Bostaden är välplanerad med generösa ytor för vardagsliv och underhållning. Matsal och vardagsrum ligger i fil mot gatan, med en naturlig förlängning till den rymliga balkongen från vardagsrummet.

Köket är en kulinarisk dröm med exklusiva detaljer, inklusive bänkskivor i granit och en framtagen tegelvägg. Här finns utrymme att utforska dina kulinariska talanger och njuta av måltider med vänner och familj. Den stora balkongen i väster är perfekt för utomhusmåltider.

Sovrummet är en fristad för lugn och ro, med utsikt mot en tyst innergård och vackert utformade platsbyggda garderober och inbyggda garderober som ger generöst med förvaringsutrymme.

Badrummet är en fröjd för ögat med sin stilfulla helkaklade design. Här finner du även tvättmaskin och torktumlare för bekvämlighetens skull.

Denna vackra tegelfastighet har tidstypiska detaljer från 1914 och ger bostaden en autentisk atmosfär.

8Bostadsrättsföreningen har en ovanligt god ekonomi och är nästan helt skuldfri, vilket ger dig extra trygghet i din investering.

Det här är din chans att äga en bostad som kombinerar historisk charm med modern komfort och ett oslagbart läge mitt i stadens hjärta. Skånegatan 33 är inte bara ett hem; det är en livsstil. Kontakta oss nu för att boka en visning och upplev detta fantastiska boende på nära håll. Välkommen till din dröm på Skånegatan 33!

LÄS MER
FAKTA

Område: Lorensberg

Adress: Skånegatan 33

Antal rum: 3

Boarea: 107 kvm

Våningsplan: 3

Månadsavgift: 4600 KR/Månad

Pris/bud: Pris på förfrågan

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Lorensberg

Välbesökta modebutiker, fantasifulla cocktailbarer och lyxiga bistroer kantar de levande gatorna i denna kulturhistoriska stadsdel. Gläd dina sinnen med såväl gastronomiska som kulturella upplevelser hos de eleganta restaurangerna, gallerierna och Göteborgs konstmuseum. Konserthuset och Stora Teatern bjuder därutöver till föreställningar i en klass för sig.

Linda Bundsen

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Med lång erfarenhet som fastighetsmäklare har Linda många komplexa bostadsförsäljningar bakom sig, och ser fram emot att hjälpa till med fler. Att underhålla sitt gedigna kontaktnät gör hon regelbundet, och detta visar sig i regelbundet återkommande kunder och starka rekommendationer.

Med kunskap om arkitektur och en känsla för detaljer ser Linda en helhet som lätt förbises. Tack vare en stark analytisk förmåga och en fokuserad strategi för varje objekt har hon cementerat sin plats som marknadsledande i Göteborg.

”Att erbjuda en unik och exklusiv upplevelse, ständigt återkoppla till mina kunder och få arbeta med så många sorters objekt är både det viktigaste och roligaste för mig. Min målsättning är att skapa de bästa tänkbara förutsättningarna för varje affär, och framför allt att skapa nya relationer.”

En mycket kompetent, driven och trevlig mäklare med bra engagemang. Samarbetar dessutom med en mycket duktig fotograf och deras sätt att presentera min bostad var väldigt lyckat. Mycket nöjd!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas