Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Skånegatan 33
ALLA BILDER
Göteborg Skånegatan 33 Lorensberg 107 kvm

Sekelskiftestrea med anrika kvaliteter i perfekt kombination med moderniteter av hög standard. Stora sällskapsytor, omsorgsfullt renoverat och med
Välbevarad nationalromantisk anda fulländad med moderna bekvämligheter finner ni på Wadmansgatan 10. Under 2018 genomgick bostaden omfattande renoveringar av hög kvalitet, med respekt för lägenhetens historiska inslag som återfinns i spegelmönstrade pardörrar, fiskbensparkett, takrosetter och stora rum i fil. Även den runtgående planlösningen är typisk för tiden och skapar tillsammans med en storslagen takhöjd och högresta fönster ett gediget ljusflöde genom hela hemmet.

Renoveringar av hög standard har bidragit till ett vackert kök med bänk i granit och påkostade vitvaror, platsbyggda garderober i sovrum och hall. Modernt helkaklat och smakfullt inrett badrum. Här finns även tvättmaskin och torktumlare som förenklar vardagens bestyr. I västerläge finns en ljuvlig och ovanligt stor gårdsbalkong med utgång från bostadens kök här spenderas otaliga lugna sommarkvällar, helt ostört av stadens puls på andra sidan byggnaden. Vardagsrum och matsal i anslutning ger stora öppna sällskapsytor, perfekta för tillställningar och middagsbjudningar med större sällskap.

Via det praktfulla trapphuset, eller den moderna hissen, når ni föreningens gemytliga innergård med gemensam uteplats. Direkt utanför dörren finns gott om populära restauranger och caféer, likaså charmiga butiker och vardaglig service. Flera buss- och spårvagnslinjer stannar runt knuten och inom en promenadväg på fem minuter hittar du hela evenemangsstråket med Scandinavium, Ullevi, Liseberg, Gothia Towers och Universeum. För den kulturintresserade finns även några av stadens största museum inom gångavstånd, såväl som det fina Konserthuset och Stadsteatern. Grönskan ligger nära vid avkopplande Näckrosparken och Trädgårdsföreningen.

Varmt välkomna till detta spektakulära sekelskifteshem!

LÄS MER
FAKTA

Område: Lorensberg

Adress: Skånegatan 33

Antal rum: 3

Boarea: 107 kvm

Våningsplan: 3

Månadsavgift: 4600 KR/Månad

Pris/bud: Pris på förfrågan

Lorensberg

Linda Bundsen

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Varje bostadsaffär är unik. Skillnaden mellan att göra en bra affär och riktigt lyckad sådan består av noggranna förberedelser. Genom Lindas erfarenhet och kunskap ser hon till att både säljare och köpare känner sig trygga genom hela processen. Tack vare ett personligt engagemang, erfarenhet sedan 2009 och ett NKI på 9,8% skapas rätt förutsättningar för just din bostadsaffär.

En mycket kompetent, driven och trevlig mäklare med bra engagemang. Samarbetar dessutom med en mycket duktig fotograf och deras sätt att presentera min bostad var väldigt lyckat. Mycket nöjd!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer