Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Burgårdsgatan 10
ALLA BILDER
Göteborg Burgårdsgatan 10 Lorensberg 98 kvm 7 650 000 KR

Stilsäkert med sober färgpalett och ett nytt exklusivt kök och badrum!

Högt upp i huset med stor balkong, på lugn och enkelriktad gata finner ni denna representativa våning i en Brf med mycket god ekonomi. Våningen har omsorgsfullt renoverats med fingertoppskänsla och respekt för att bibehålla den vackra orginalcharmen och karaktär som råder. Burgårdsgatan stoltserar med generös takhöjd, stuckatur, takrosetter, handgjorda fotlister och genomgående orginalgolv. Även den runtgående planlösningen är typisk för tiden och skapar tillsammans med en storslagen takhöjd och högresta fönster ett gediget ljusflöde genom hela våningen.
Köket är stilrent inrett från Ballingslöv med goda arbetsytor på bänkskivan från Silestone och moderna vitvaror.
Ni tar er vidare via vackra spegeldörrar till vardagsrummet och matsalen som ligger i fil och når de generösa sällskapsytorna som bjuder in till sociala sammankomster, perfekta för tillställningar och middagsbjudningar med större sällskap.
Dem båda sovrummen ligger ostört mot den rofyllda och grönskande innergården och badrummet är stilsäkert renoverat som pryds av stora kakelplattor i tidlös kulör med behaglig golvvärme.

Direkt utanför dörren finns gott om populära restauranger och caféer, likaså charmiga butiker och vardaglig service. Flera buss- och spårvagnslinjer stannar runt knuten och inom en promenadväg på fem minuter hittar du hela evenemangsstråket med Scandinavium, Ullevi, Liseberg, Gothia Towers och Universeum. För den kulturintresserade finns även några av stadens största museum inom gångavstånd, såväl som det fina Konserthuset och Stadsteatern. Grönskan ligger nära vid avkopplande Näckrosparken och Trädgårdsföreningen.

LÄS MER
FAKTA

Område: Lorensberg

Adress: Burgårdsgatan 10

Antal rum: 3

Boarea: 98 kvm

Våningsplan: 4

Månadsavgift: 4882 KR/Månad

Pris/bud: 7 650 000 KR

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Lorensberg

Linda Bundsen

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Varje bostadsaffär är unik. Skillnaden mellan att göra en bra affär och riktigt lyckad sådan består av noggranna förberedelser. Genom Lindas erfarenhet och kunskap ser hon till att både säljare och köpare känner sig trygga genom hela processen. Tack vare ett personligt engagemang, erfarenhet sedan 2009 och ett NKI på 9,8% skapas rätt förutsättningar för just din bostadsaffär.

En mycket kompetent, driven och trevlig mäklare med bra engagemang. Samarbetar dessutom med en mycket duktig fotograf och deras sätt att presentera min bostad var väldigt lyckat. Mycket nöjd!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer