Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Smögengatan 14
ALLA BILDER
Göteborg Smögengatan 14 105 kvm 5 690 000 KR

Modern gavellägenhet med radhuskänsla i rofyllda Björkekärr med naturreservat som närmsta granne

I ett utmärkt gavelläge med egen entré på gårdsplan, en generös balkong i sydväst samt direktaccess med hiss ner till varmgaraget som likaväl till våningens andra plan. En modern bostad utöver det vanliga fördelat på två plan där townhouse känsla infinner sig, beläget lugnt mellan prunkande grönska och med ett av Björkekärrs naturreservat precis intill.

Producerad 2019 som präglas av känsla för detaljer och helhet med genomgående materialval av högsta kvalité. Noggrant utvald interiör med en kombination av ljusa och mörka ytskikt karaktäriserar denna bostad. Ljuset som flödar in från flera väderstreck ingiver ett fint ljusspel och skapar även känslan av rymd. Entréplan rymmer bostadens centrala del med vardagsrum och kök där generösa sällskapsytor infinner sig, perfekta för tillställningar och middagsbjudningar med större sällskap.
Köket är stilrent inrett med påkostade materialval från Marbodal med goda arbetsytor och moderna vitvaror där både diskmaskin och kyl/frys är prydligt integrerat. Vidare kliver ni ut på balkongen om ca 9 kvm belägen i sydväst där ni kan njuta av eftermiddags- och kvällssol.
Från hallen når ni trappan upp till övre plan. Här möts ni av ett generöst allrum och två gedigna sovrum med tillhörande badrum, detta kan disponeras som ungdomsavdelning om så önskas. Badrummen har behaglig golvvärme, downlights och väggarna kläs av exklusiv marmor.

Grönskande Björkekärr är ett behagligt och lugnt område med naturen precis runt hörnet. I området finns fina motionsspår och badplatser i Skatås, Delsjön och Härlanda Tjärn. I närområdet finns allt som kan tänkas önskas i serviceväg som matbutiker, restaurang, konditori samt vårdcentral och apotek. Vill ni ta er mot centrum finns en bra knytpunkt för spårvagn och buss precis i närheten.

LÄS MER
FAKTA

Adress: Smögengatan 14

Antal rum: 4

Boarea: 105 kvm

Månadsavgift: 5602 KR/Månad

Pris/bud: 5 690 000 KR

Indirekt nettoskuldsättning: 1402528 KR
Beräknad efter årsredovisningen 2021/2022

Planritningar
Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Patrik Magneby

Patrik Magneby

Ansvarig mäklare

Patrik har en bred erfarenhet som sträcker sig från tiden som Yrkesofficer och Managementkonsult till VD för att idag dedikera sin tid som Fastighetsmäklare av unika och exklusiva fastigheter. Det som genomsyrar alla hans uppdrag och leveranser är sättet att inge förtroende samt arbeta med tydlig målstyrning och personligt driv.

Som fastighetsmäklare präglas hans karriär av lyckade försäljningar inom segmentet exklusiva fastigheter på västkusten. Hans passion är att bidra till, och genomföra lyckade fastighetsaffärer.

Genom en tydlig struktur, kunskap om marknaden samt fokus på säljare och köpare skapar han goda förutsättningar för dig att lyckas med din bostadskarriär.
Vidare menar Patrik att det är viktigt att alltid se möjligheter och skapa goda relationer, vilket tillsammans med ett brett kontaktnät gör honom till en eftertraktad och inte sällan rekommenderad mäklare.

Parallellt med hans intresse för vackra villor, slott och herrgårdar reser Patrik gärna till nya spännande platser, där Italien är en av favoriterna.

Tusen tack för fantastiskt arbete, är mycket nöjda med försäljning av vårt hus.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Patrik Magneby

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer