Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Göteborg Lorensberg 236 kvm

Eget våningsplan på Göteborgs bästa adress!

På tysta och stilla Johannebergsgatan presenteras nu en sällsynt elegant våning med fyra rum i fil ut mot gatan. Bostadens kvadratmeter är fördelade på sex rum som sträcker sig över hela våningsplanet och skapar ett oerhört fridfullt boende på Göteborgs bästa adress. Läget på fjärde våningen är ljuvligt med två franska balkonger mot Näckrosdammens grönska och två större balkonger in mot den fina gården. Rummen skiner av dagsljus från högresta fönster och förgylls av vackra snickerier från förra seklets början och exklusiva fönsterbrädor i marmor. Utöver de praktfulla stuckaturerna i flera rum finns även vackra fiskbensparketter och en slående takhöjd om tre meter.

Det första rummet har givetvis en praktfull och fungerade öppen spis och härifrån nås en ståtlig genomsyn i de fyra rummen. Både vardagsrum och matsal ligger i fil, har två högresta fönster varav det ena kan öppnas till en fransk väld balkong. De båda rummen har en fabulös rymd och spatiösa sällskapsytor som medför möblering av soffgrupp och matsalsbord. Via skjutdörrar som har kvar sina mässingsbeslag når vi det fjärde rummet i fil med lika vacker syn åt andra hållet. Våningen har en mycket tilltalande utformning med stora möjligheter till alternativ planlösning både för en stor familj eller par som önskar generösa sällskapsytor.

Entrén och trapphuset är representativ och portgången har vackert valvade tak i gotisk form med dekorationsmålningar.
En av Lorensbergs kanske bästa adresser med direkt närhet till gastronomiska upplevelser och populära shoppinggator. Den nybildade föreningen är välskött med låg belåning och planer på råvindsexploatering vilket kommer ge ett stort tillskott av kapital. Föreningen har ett ypperligt cityläge med Avenyns rika utbud av restauranger, barer och shopping runt hörnet. Söker du dig till lugn och ro är det inte långt till stadens grönområden med ljuvliga Näckrosdammen som närmsta granne, och för den kulturintresserade finns även några av stadens största museum inom några hundra meters radie, såväl som det fina Konserthuset och Stadsteatern.

LÄS MER
FAKTA

Område: Lorensberg

Antal rum: 6

Boarea: 236 kvm

Våningsplan: 4

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare
Linda Bundsen

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Med lång erfarenhet som fastighetsmäklare har Linda många komplexa bostadsförsäljningar bakom sig, och ser fram emot att hjälpa till med fler. Att underhålla sitt gedigna kontaktnät gör hon regelbundet, och detta visar sig i regelbundet återkommande kunder och starka rekommendationer.

Med kunskap om arkitektur och en känsla för detaljer ser Linda en helhet som lätt förbises. Tack vare en stark analytisk förmåga och en fokuserad strategi för varje objekt har hon cementerat sin plats som marknadsledande i Göteborg.

”Att erbjuda en unik och exklusiv upplevelse, ständigt återkoppla till mina kunder och få arbeta med så många sorters objekt är både det viktigaste och roligaste för mig. Min målsättning är att skapa de bästa tänkbara förutsättningarna för varje affär, och framför allt att skapa nya relationer.”

En mycket kompetent, driven och trevlig mäklare med bra engagemang. Samarbetar dessutom med en mycket duktig fotograf och deras sätt att presentera min bostad var väldigt lyckat. Mycket nöjd!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas