Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Göteborg Johannebergsgatan 28 Lorensberg 236 kvm

Eget våningsplan på Göteborgs bästa adress!

På tysta och stilla Johannebergsgatan presenteras nu en sällsynt elegant våning med fyra rum i fil ut mot gatan. Bostadens kvadratmeter är fördelade på sex rum som sträcker sig över hela våningsplanet och skapar ett oerhört fridfullt boende på Göteborgs bästa adress. Läget på fjärde våningen är ljuvligt med två franska balkonger mot Näckrosdammens grönska och två större balkonger in mot den fina gården. Rummen skiner av dagsljus från högresta fönster och förgylls av vackra snickerier från förra seklets början och exklusiva fönsterbrädor i marmor. Utöver de praktfulla stuckaturerna i flera rum finns även vackra fiskbensparketter och en slående takhöjd om tre meter.

Det första rummet har givetvis en praktfull och fungerade öppen spis och härifrån nås en ståtlig genomsyn i de fyra rummen. Både vardagsrum och matsal ligger i fil, har två högresta fönster varav det ena kan öppnas till en fransk väld balkong. De båda rummen har en fabulös rymd och spatiösa sällskapsytor som medför möblering av soffgrupp och matsalsbord. Via skjutdörrar som har kvar sina mässingsbeslag når vi det fjärde rummet i fil med lika vacker syn åt andra hållet. Våningen har en mycket tilltalande utformning med stora möjligheter till alternativ planlösning både för en stor familj eller par som önskar generösa sällskapsytor.

Entrén och trapphuset är representativ och portgången har vackert valvade tak i gotisk form med dekorationsmålningar.
En av Lorensbergs kanske bästa adresser med direkt närhet till gastronomiska upplevelser och populära shoppinggator. Den nybildade föreningen är välskött med låg belåning och planer på råvindsexploatering vilket kommer ge ett stort tillskott av kapital. Föreningen har ett ypperligt cityläge med Avenyns rika utbud av restauranger, barer och shopping runt hörnet. Söker du dig till lugn och ro är det inte långt till stadens grönområden med ljuvliga Näckrosdammen som närmsta granne, och för den kulturintresserade finns även några av stadens största museum inom några hundra meters radie, såväl som det fina Konserthuset och Stadsteatern.

LÄS MER
FAKTA

Område: Lorensberg

Adress: Johannebergsgatan 28

Antal rum: 6

Boarea: 236 kvm

Våningsplan: 4

Indirekt nettoskuldsättning: 729328 KR
Uppgifter hämtade från årsredovisning för 2022.

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Linda Bundsen

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Varje bostadsaffär är unik. Skillnaden mellan att göra en bra affär och riktigt lyckad sådan består av noggranna förberedelser. Genom Lindas erfarenhet och kunskap ser hon till att både säljare och köpare känner sig trygga genom hela processen. Tack vare ett personligt engagemang, erfarenhet sedan 2009 och ett NKI på 9,8% skapas rätt förutsättningar för just din bostadsaffär.

En mycket kompetent, driven och trevlig mäklare med bra engagemang. Samarbetar dessutom med en mycket duktig fotograf och deras sätt att presentera min bostad var väldigt lyckat. Mycket nöjd!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer