Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Göteborg Skånegatan 37A Lorensberg 86 kvm

Låg avgift i lågt belånad BRF! Högst upp i huset med storslagen utsikt över Göteborgs skyline!

Enastående penthouse med utsikt ut över Gothia Towers. Stabil förening med låg avgift och låg skuldsättning . Bostaden är i gott skick och har ett stort badrum, egen tvättutrusning och klädkammare samt gott om övrig förvaring. Helt flexibelt tillträde. Kontakta mäklaren för bokning av enskild visning...
Ni välkomnas av ett stilsäkert kök som är i en dov grå nyans med bänkskiva i påkostad marmor och ligger i socialt samspel med vardagsrummet och skapar optimala sällskapsytor. Här har man med känsla och noggrannhet valt ut exklusiv inredning unikt framtagen med integrerade vitvaror, genomgående parkettgolv och gedigna materialval i bästa kvalitet.

Det rymliga badrummet ingiver en luxuös spakänsla och erbjuder rymlig dusch med lyxig taksil såväl som tvättmaskin och torktumlare för att underlätta i vardagen. Två sovrum högt över stadens myller gör nätterna rofyllda och förvaringslösningarna är smarta och håller hemmet prydligt. I anslutning till hallen ligger en rymlig klädkammare och precis intill lägenheten finns ett eget vindsförråd.

Ett boende utöver det vanliga, med unik känsla av avskildhet mitt i centrum. Direkt närhet till det pulshöjande evenemangsstråket och ett brett utbud av omtyckta restauranger och caféer längs Berzeliigatan och Skånegatan. Ni bor med bekvämt gångavstånd till en av stadens bättre matbutiker, biograf, badhus, Liseberg och Trädgårdsföreningen. Goda förbindelser når ni från knutpunkten Korsvägen mindre än 100 meter bort där också en av Västlänkens stationer kommer att ligga. Varmt välkomna att trivas!

LÄS MER
FAKTA

Område: Lorensberg

Adress: Skånegatan 37A

Antal rum: 3

Boarea: 86 kvm

Våningsplan: 6

Indirekt nettoskuldsättning: 197973 KR
Information hämtad från 2022 årsredovisning.

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Linda Bundsen

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Varje bostadsaffär är unik. Skillnaden mellan att göra en bra affär och riktigt lyckad sådan består av noggranna förberedelser. Genom Lindas erfarenhet och kunskap ser hon till att både säljare och köpare känner sig trygga genom hela processen. Tack vare ett personligt engagemang, erfarenhet sedan 2009 och ett NKI på 9,8% skapas rätt förutsättningar för just din bostadsaffär.

En mycket kompetent, driven och trevlig mäklare med bra engagemang. Samarbetar dessutom med en mycket duktig fotograf och deras sätt att presentera min bostad var väldigt lyckat. Mycket nöjd!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer