Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Skånegatan 37A
ALLA BILDER
Göteborg Skånegatan 37A Lorensberg 86 kvm 6 100 000 KR

I en anrik fastighet högst upp i huset med storslagen utsikt över Göteborgs skyline!

Enastående penthouse med magnifik utsikt i mycket stabil förening med låg avgift, hög soliditet och låg skuldsättning. Våningen har allt man kan önska tack vare minutiöst utförda renoveringar och vackra bågformade fönster som skapar fenomenalt ljusinsläpp tillsammans med andra högresta fönster. Genom fönstren kan du blicka ut mot Göteborgs kända landmärken Gothia Towers och Lisebergshjulet som reser sig över takåsarna.

Ni välkomnas av ett stilsäkert kök som är i en dov grå nyans med bänkskiva i påkostad marmor och ligger i socialt samspel med vardagsrummet och skapar optimala sällskapsytor. Här har man med känsla och noggrannhet valt ut exklusiv inredning unikt framtagen med integrerade vitvaror, genomgående parkettgolv och gedigna materialval i bästa kvalitet.

Det rymliga badrummet ingiver en luxuös spakänsla och erbjuder rymlig dusch med lyxig taksil såväl som tvättmaskin och torktumlare för att underlätta i vardagen. Två sovrum högt över stadens myller gör nätterna rofyllda och förvaringslösningarna är smarta och håller hemmet prydligt. I anslutning till hallen ligger en rymlig klädkammare och precis intill lägenheten finns ett eget vindsförråd.

Ett boende utöver det vanliga, med unik känsla av avskildhet mitt i centrum. Direkt närhet till det pulshöjande evenemangsstråket och ett brett utbud av omtyckta restauranger och caféer längs Berzeliigatan och Skånegatan. Ni bor med bekvämt gångavstånd till en av stadens bättre matbutiker, biograf, badhus, Liseberg och Trädgårdsföreningen. Goda förbindelser når ni från knutpunkten Korsvägen mindre än 100 meter bort där också en av Västlänkens stationer kommer att ligga. Varmt välkomna att trivas!

LÄS MER
FAKTA

Område: Lorensberg

Adress: Skånegatan 37A

Antal rum: 3

Boarea: 86 kvm

Våningsplan: 6

Månadsavgift: 3731 KR/Månad

Pris/bud: 6 100 000 KR

Indirekt nettoskuldsättning: 197973 KR

Planritningar
Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Lorensberg

Linda Bundsen

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Varje bostadsaffär är unik. Skillnaden mellan att göra en bra affär och riktigt lyckad sådan består av noggranna förberedelser. Genom Lindas erfarenhet och kunskap ser hon till att både säljare och köpare känner sig trygga genom hela processen. Tack vare ett personligt engagemang, erfarenhet sedan 2009 och ett NKI på 9,8% skapas rätt förutsättningar för just din bostadsaffär.

En mycket kompetent, driven och trevlig mäklare med bra engagemang. Samarbetar dessutom med en mycket duktig fotograf och deras sätt att presentera min bostad var väldigt lyckat. Mycket nöjd!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer