Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Göteborg Lorensberg 86 kvm

Låg avgift i lågt belånad BRF! Högst upp i huset med storslagen utsikt över Göteborgs skyline!

Enastående penthouse med utsikt ut över Gothia Towers. Stabil förening med låg avgift och låg skuldsättning . Bostaden är i gott skick och har ett stort badrum, egen tvättutrusning och klädkammare samt gott om övrig förvaring. Helt flexibelt tillträde. Kontakta mäklaren för bokning av enskild visning...
Ni välkomnas av ett stilsäkert kök som är i en dov grå nyans med bänkskiva i påkostad marmor och ligger i socialt samspel med vardagsrummet och skapar optimala sällskapsytor. Här har man med känsla och noggrannhet valt ut exklusiv inredning unikt framtagen med integrerade vitvaror, genomgående parkettgolv och gedigna materialval i bästa kvalitet.

Det rymliga badrummet ingiver en luxuös spakänsla och erbjuder rymlig dusch med lyxig taksil såväl som tvättmaskin och torktumlare för att underlätta i vardagen. Två sovrum högt över stadens myller gör nätterna rofyllda och förvaringslösningarna är smarta och håller hemmet prydligt. I anslutning till hallen ligger en rymlig klädkammare och precis intill lägenheten finns ett eget vindsförråd.

Ett boende utöver det vanliga, med unik känsla av avskildhet mitt i centrum. Direkt närhet till det pulshöjande evenemangsstråket och ett brett utbud av omtyckta restauranger och caféer längs Berzeliigatan och Skånegatan. Ni bor med bekvämt gångavstånd till en av stadens bättre matbutiker, biograf, badhus, Liseberg och Trädgårdsföreningen. Goda förbindelser når ni från knutpunkten Korsvägen mindre än 100 meter bort där också en av Västlänkens stationer kommer att ligga. Varmt välkomna att trivas!

LÄS MER
FAKTA

Område: Lorensberg

Antal rum: 3

Boarea: 86 kvm

Våningsplan: 6

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare
Linda Bundsen

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Med lång erfarenhet som fastighetsmäklare har Linda många komplexa bostadsförsäljningar bakom sig, och ser fram emot att hjälpa till med fler. Att underhålla sitt gedigna kontaktnät gör hon regelbundet, och detta visar sig i regelbundet återkommande kunder och starka rekommendationer.

Med kunskap om arkitektur och en känsla för detaljer ser Linda en helhet som lätt förbises. Tack vare en stark analytisk förmåga och en fokuserad strategi för varje objekt har hon cementerat sin plats som marknadsledande i Göteborg.

”Att erbjuda en unik och exklusiv upplevelse, ständigt återkoppla till mina kunder och få arbeta med så många sorters objekt är både det viktigaste och roligaste för mig. Min målsättning är att skapa de bästa tänkbara förutsättningarna för varje affär, och framför allt att skapa nya relationer.”

En mycket kompetent, driven och trevlig mäklare med bra engagemang. Samarbetar dessutom med en mycket duktig fotograf och deras sätt att presentera min bostad var väldigt lyckat. Mycket nöjd!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas