Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Vasagatan 33
ALLA BILDER
Göteborg Vasagatan 33 Lorensberg 126 kvm

VASAGATAN TRETTIOTRE

Topprenoverad hörnvåning i eftertraktad sekelskiftesfastighet invid grönskande Vasaparken med generös takhöjd och vackra dekorativa tak med stuckaturer och takrosetter. Hela bostaden är producerad 2018 och något alldeles utöver det vanliga om du uppskattar perfektion. Här harmonierar moderna lösningar i kök, badrum och förvaring sida vid sida med alla tidstypiska attribut som är bevarade och med varsam hand restaurerade enligt konstens alla regler!
Här bor ni invid den grönskande Vasaparken och några kvarter från Göteborgs paradgata. Våningen har en generös takhöjd och vackra stående höga fönster vilket skänker fantastiska ljusförhållanden. Det är genomgående stilrena materialval. Hela hemmet andas hög klass med platsbyggd inredning samt exklusivt produktval i kök och badrum. Våningen har genomgående stilkänsla och kvalitet där varje rum håller hög klass och har en känsla för detaljer och helhet.

Köket byggt år 2018 erbjuder goda arbetsytor i kvalitativ arbetsbänk i Carreramarmor och gott om förvaring där man nyttjat våningens takhöjd. Modern maskinpark från Miele med precis allt man kan önska.

Vidare in i vardagsrummet möts ni av spatiösa sällskapsytor som ligger i öppet plan med köket och våningens takterrass. Flera takfönster tillsammans med den generösa takhöjden ger en känsla av storslagen volym och trivsam atmosfär. Båda sovrummen ligger högt över stadens vimmel gör nätterna fridfulla och förvaringslösningarna är smarta och håller hemmet elegant. Badrummen är moderna och är inredda i tidlösa material och färgval med utrustning av hög kvalitet.

Bo i ett högt och fritt läge helt utan insyn på en av Göteborgs mest välkända gator. Utanför porten har ni direkt närhet till Avenyns välbesökta restauranger och barer som kantar gatorna. För den kulturintresserade finns även några av stadens största museum inom några hundra meters radie, såväl som det fina Konserthuset och Stadsteatern. Här är innerstadens sprudlande nöjesliv aldrig långt bort.

Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information!

LÄS MER
FAKTA

Område: Lorensberg

Adress: Vasagatan 33

Antal rum: 3

Boarea: 126 kvm

Våningsplan: 1

Månadsavgift: 5676 KR/Månad

Pris/bud: Pris på förfrågan

Planritningar
Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Lorensberg

Linda Bundsen

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Varje bostadsaffär är unik. Skillnaden mellan att göra en bra affär och riktigt lyckad sådan består av noggranna förberedelser. Genom Lindas erfarenhet och kunskap ser hon till att både säljare och köpare känner sig trygga genom hela processen. Tack vare ett personligt engagemang, erfarenhet sedan 2009 och ett NKI på 9,8% skapas rätt förutsättningar för just din bostadsaffär.

En mycket kompetent, driven och trevlig mäklare med bra engagemang. Samarbetar dessutom med en mycket duktig fotograf och deras sätt att presentera min bostad var väldigt lyckat. Mycket nöjd!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer