Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Göteborg Vasagatan 33 Lorensberg 126 kvm

Exklusiv hörnvåning i pampig sekelskiftesfastighet!

I hörnet på Götabergsgatan och Vasagatan ritades denna praktfulla byggnad av arkitekten Ernst Krüger i tidstypisk nyrenässans. Det råder ingen tvekan om att fastigheten byggdes för att synas med tanke på fasadens dekorativa detaljer som stoltserar på utsidan. Historien startade 1890 som senare blev ett unikt ombyggnadsprojekt där 30 vackra våningar skapades men i största möjliga respekt för original och ursprung.

Topprenoverad hörnvåning i eftertraktad sekelskiftesfastighet invid grönskande Vasaparken med generös takhöjd om ca 3,5 meter och vackra dekorativa tak med stuckaturer och takrosetter. Hela bostaden är producerad 2018 och något alldeles utöver det vanliga om du uppskattar perfektion. Här harmonierar moderna lösningar i kök, badrum och förvaring sida vid sida med alla tidstypiska attribut som är bevarade och med varsam hand restaurerade enligt konstens alla regler!

Här bor ni invid den grönskande Vasaparken och några kvarter från Göteborgs paradgata. Våningen har en generös takhöjd och vackra stående höga fönster vilket skänker fantastiska ljusförhållanden. Det är genomgående stilrena materialval. Hela hemmet andas hög klass med platsbyggd inredning samt exklusivt produktval. Våningen har genomgående stilkänsla och kvalitet där varje rum håller hög klass och har en känsla för detaljer och helhet.

Köket som är från Ballingslöv byggdes 2018 har hög kvalitet med noga utvalda material och klassiska färger som låter naturen utanför fönstren vara tonsättande. Här finner ni goda arbetsytor på den kvalitativa arbetsbänken i kvartskomposit och modern maskinpark från Miele med precis allt man kan önska. Rummet rymmer ett generöst matbord som får sin bästa placering framför den fungerande öppna spisen som fint stoltserar i ena delen av köket. Vidare in i vardagsrummet möts ni av spatiösa sällskapsytor som tillsammans med den generösa takhöjden ger en känsla av storslagen volym och trivsam atmosfär. I taket finner ni otroligt vacker takdekoration som sätter sin prägel men som också påminner om huset och dess historia.
Båda sovrummen är inredda i dova kulörer som ingiver en rofylld känsla och förvaringslösningarna är smarta och som håller hemmet elegant.

Bo i ett utmärkt läge på en av Göteborgs mest välkända gator. Utanför porten har ni direkt närhet till Avenyns välbesökta restauranger och barer som kantar gatorna. För den kulturintresserade finns även några av stadens största museum inom några hundra meters radie, såväl som det fina Konserthuset och Stadsteatern. Här är innerstadens sprudlande nöjesliv aldrig långt bort.

Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information!

LÄS MER
FAKTA

Område: Lorensberg

Adress: Vasagatan 33

Antal rum: 3

Boarea: 126 kvm

Våningsplan: 1

Indirekt nettoskuldsättning: 973566 KR
Uppgifter hämtade från årsredovisning för 2022.

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Linda Bundsen

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Varje bostadsaffär är unik. Skillnaden mellan att göra en bra affär och riktigt lyckad sådan består av noggranna förberedelser. Genom Lindas erfarenhet och kunskap ser hon till att både säljare och köpare känner sig trygga genom hela processen. Tack vare ett personligt engagemang, erfarenhet sedan 2009 och ett NKI på 9,8% skapas rätt förutsättningar för just din bostadsaffär.

En mycket kompetent, driven och trevlig mäklare med bra engagemang. Samarbetar dessutom med en mycket duktig fotograf och deras sätt att presentera min bostad var väldigt lyckat. Mycket nöjd!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer