Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Göteborg Wadmansgatan 15 Lorensberg 72 kvm

Trivsam våning med högt i tak, låg avgift, västerbalkong och öppen spis!

Högt upp i huset med balkong i västerläge, på lugn enkelriktad gata ligger denna representativa genomgångsvåning i en utomordentligt välskött Brf med låga avgifter och låg belåning. Våningen har stora fönsterpartier i två väderstreck med vackra fönsterbrädor i Kolmårdsmarmor. Historiska attribut återfinns i en vacker fungerande öppen spis, fiskbensparkett, takrosetter och stram stuckatur. Tillsammans med en generös takhöjd skapas en storslagen atmosfär. En elegant mindre våning i hjärtat av Lorensberg.
Ett stilrent kök erbjuder goda arbetsytor på granitbänken och moderna vitvaror. I hallen finns möjlighet för avhängning. I sovrummet finner du den stora balkongen i soligt västerläge i ett rofyllt gårdsläge där varma sommardagar kan avnjutas. Badrum har renoverats med kvalitet som ledord där ytskikten pryds av kalkstensfärgat kakel och klinker och med skön golvvärme.

Med närhet till allt som Göteborgs innerstad har att erbjuda ligger Wadmansgatan på det optimala cityläget. De gamla gatorna som byggdes upp under tidigt 1900-tal kantas av ståtliga stenfastigheter och bildar en lugn skyddad oas från stadens brus runt hörnet. På nummer 15 tar du hissen upp till våning tre och kliver in i ditt nya hem där endast fantasin sätter gränsen för möjligheterna.
Lägenhetens vardagsrum ligger med fönster mot gatan där morgonsolen skiner in över grannfastigheten och kök och sovrum ligger lugnt in mot den tysta innergården.
I Brf Mineralen bor du tryggt i en liten och gemytlig förening där byggnadens historiska anor präglar de gemensamma utrymmen. På innergården som skyddas av de vackra byggnaderna finns en gemensam uteplats i härligt sydvästläge. Utanför dörren finns allt du kan tänkas behöva i vardagen med gott om populära restauranger och caféer, likaså charmiga butiker och vardaglig service. Flera buss- och spårvagnslinjer stannar runt knuten och inom en promenadväg på fem minuter hittar du hela evenemangsstråket med Scandinavium, Ullevi, Liseberg, Gothia Towers och Universeum. För den kulturintresserade finns även några av stadens största museum inom gångavstånd, såväl som det fina Konserthuset och Stadsteatern. Grönskan ligger nära vid avkopplande Näckrosparken och Trädgårdsföreningen.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

LÄS MER
FAKTA

Område: Lorensberg

Adress: Wadmansgatan 15

Antal rum: 2.5

Boarea: 72 kvm

Våningsplan: 3

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Linda Bundsen

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Varje bostadsaffär är unik. Skillnaden mellan att göra en bra affär och riktigt lyckad sådan består av noggranna förberedelser. Genom Lindas erfarenhet och kunskap ser hon till att både säljare och köpare känner sig trygga genom hela processen. Tack vare ett personligt engagemang, erfarenhet sedan 2009 och ett NKI på 9,8% skapas rätt förutsättningar för just din bostadsaffär.

En mycket kompetent, driven och trevlig mäklare med bra engagemang. Samarbetar dessutom med en mycket duktig fotograf och deras sätt att presentera min bostad var väldigt lyckat. Mycket nöjd!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer