Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Eklandagatan 14
ALLA BILDER
Göteborg Eklandagatan 14 Johanneberg 88 kvm

Spatiös tvåa intill Korsvägen högst upp i huset!

Kvarteret Stenskvättan intill Korsvägen bebyggdes i slutet av 20-talet och tillhörde ursprungligen Lorensberg. Då Johannebergs församling bröts loss 1929 kom kvarteret att tillhöra Johanneberg.
Bostaden har av tidigare ägare byggts om från en trea till en tvåa, då togs ett mindre rum bort och ersattes av ett öppet kök med stor matplats. Från köket nås bostadens balkong i österläge med sol från morgon till tidig eftermiddag och utsikt över gården mot Liseberg och Gothia Towers. Tre rum i fil med vardagsrum mot Eklandagatan och sovrum mot den rofyllda innergården. Mellan sovrum och vardagsrum finns ett samlingsrum med öppen spis. Badrummet renoverades 2021 i samband med att föreningen genomförde ett stambyte.
På Eklandagatan bor man med närhet till det mesta. God kommunikation till hela regionen och flygbuss från korsvägen. Evenemangsstråket, restauranger och butiker samt grönområden som näckrosdammen och Carlandersparken.

LÄS MER
FAKTA

Område: Johanneberg

Adress: Eklandagatan 14

Antal rum: 2

Boarea: 88 kvm

Våningsplan: 5

Månadsavgift: 6433 KR/Månad

Indirekt nettoskuldsättning: 1064292 KR
Beräknad enligt årsredovisningen 2022.

Pris/bud: Pris på förfrågan

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Johanneberg

William Wirtberg

William Wirtberg

Ansvarig mäklare

Med utbildning som ekonom och flerårig erfarenhet som fastighetsmäklare har William kunskap om många typer av bostadsaffärer. Med hjälp av en unik känsla för ordning och strategi samt en lyhördhet för kundens önskemål har han satt en hög standard på kvalitet som säkerställs och efterlevs med varje kund.

Kunskap och målmedvetenhet är två ord som förknippas med William och hans arbete. Att vara påläst både inför och under varje affär är en självklarhet, och han tar sig med trygghet och glädje sig an även de mest komplexa bostadsförsäljningarna.

”En hög nivå av service och ett personligt engagemang är oerhört viktigt för mig. Mitt mål är nöjda kunder och att skapa långvariga relationer. Detta är någonting jag verkligen brinner för, då en rekommendation alltid är den bästa marknadsföringen. ”

Jag är väldigt nöjd, William har varit otroligt professionell genom hela processen och genomför affären med största smidighet.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

William Wirtberg

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas