Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Eklandagatan 14
ALLA BILDER
Göteborg Eklandagatan 14 Johanneberg 88 kvm

Spatiös tvåa intill Korsvägen högst upp i huset!

Kvarteret Stenskvättan intill Korsvägen bebyggdes i slutet av 20-talet och tillhörde ursprungligen Lorensberg. Då Johannebergs församling bröts loss 1929 kom kvarteret att tillhöra Johanneberg.
Bostaden har av tidigare ägare byggts om från en trea till en tvåa, då tog ett mindre rum bort och ersattes av ett öppet kök med stor matplats. Från köket nås bostadens balkong i österläge med sol från morgon till tidig eftermiddag och utsikt över gården mot Liseberg och Gothia Towers. Tre rum i fil med vardagsrum mot Eklandagatan och sovrum mot den rofyllda innergården. Mellan sovrum och vardagsrum finns ett samlingsrum med öppen spis. Badrummet renoverades 2021 i samband med att föreningen genomförde ett stambyte.
På Eklandagatan bor man med närhet till det mesta. God kommunikation till hela regionen och flygbuss från korsvägen. Evenemangsstråket, restauranger och butiker samt grönområden som näckrosdammen och Carlandersparken.

LÄS MER
FAKTA

Område: Johanneberg

Adress: Eklandagatan 14

Antal rum: 2

Boarea: 88 kvm

Våningsplan: 5

Månadsavgift: 5085 KR/Månad

Indirekt nettoskuldsättning: 1068732 KR
Beräknad enligt årsredovisningen 2021.

Pris/bud: Pris på förfrågan

Planritningar
Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Johanneberg

William Wirtberg

William Wirtberg

Ansvarig mäklare

William är utbildad ekonom och fastighetsmäklare. Han har sedan 2017 förmedlat bostäder i Göteborg med omnejd. Hans arbete karaktäriseras av ett stort engagemang och hög servicenivå. Den största drivkraften är nöjda kunder och han vet att en rekommendation alltid är den bästa marknadsföringen.

Jag är väldigt nöjd, William har varit otroligt professionell genom hela processen och genomför affären med största smidighet.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

William Wirtberg

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer