Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Chalmersgatan 17B
ALLA BILDER
Göteborg Chalmersgatan 17B Lorensberg 59 kvm

Sekelskiftestvåa i lugnt gårdsläge intill Avenyn

Chalmersgatan namngavs år 1872 efter Chalmerska slöjdskolan vars byggnad än idag finns belägen i korsningen Storgatan - Chalmersgatan. Byggnaden där denna bostad är belägen uppfördes 1907. Trapphuset och bostaden nås från den lugna innergården. Tilltalande planlösning i vinkel och höga fönsterpartier där ljuset flödar från två väderstreck. Öppet kök med köksö mot en väl tilltagen matplats kombinerat med en takhöjd över tre meter inges en rymlig känsla. Vardagsrum med eleganta grå väggar och ett tak dekorerat av vacker stuckatur och takrosett. Balkongdörrar i par öppnar upp till en rymlig balkong mot innergården. Längst in i bostaden finns ett rofyllt sovrum med härligt målade väggar i grönt och liksom vardagsrummet pryds taket av stuckatur och takrosett. I sovrummet finns plats för skrivbord och god förvaring i flertalet garderober.

LÄS MER
FAKTA

Område: Lorensberg

Adress: Chalmersgatan 17B

Antal rum: 2

Boarea: 59 kvm

Våningsplan: 3

Månadsavgift: 3246 KR/Månad

Indirekt nettoskuldsättning: 533855 KR
Beräknad enligt årsredovisningen för 2021.

Pris/bud: Pris på förfrågan

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Lorensberg

William Wirtberg

William Wirtberg

Ansvarig mäklare

William är utbildad ekonom och fastighetsmäklare. Han har sedan 2017 förmedlat bostäder i Göteborg med omnejd. Hans arbete karaktäriseras av ett stort engagemang och hög servicenivå. Den största drivkraften är nöjda kunder och han vet att en rekommendation alltid är den bästa marknadsföringen.

Jag är väldigt nöjd, William har varit otroligt professionell genom hela processen och genomför affären med största smidighet.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

William Wirtberg

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer