Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Chalmersgatan 17B
ALLA BILDER
Göteborg Chalmersgatan 17B Lorensberg 59 kvm

Sekelskiftestvåa i lugnt gårdsläge intill Avenyn

Chalmersgatan namngavs år 1872 efter Chalmerska slöjdskolan vars byggnad än idag finns belägen i korsningen Storgatan - Chalmersgatan. Byggnaden där denna bostad är belägen uppfördes 1907. Trapphuset och bostaden nås från den lugna innergården. Tilltalande planlösning i vinkel och höga fönsterpartier där ljuset flödar från två väderstreck. Öppet kök med köksö mot en väl tilltagen matplats kombinerat med en takhöjd över tre meter inges en rymlig känsla. Vardagsrum med eleganta grå väggar och ett tak dekorerat av vacker stuckatur och takrosett. Balkongdörrar i par öppnar upp till en rymlig balkong mot innergården. Längst in i bostaden finns ett rofyllt sovrum med härligt målade väggar i grönt och liksom vardagsrummet pryds taket av stuckatur och takrosett. I sovrummet finns plats för skrivbord och god förvaring i flertalet garderober.

LÄS MER
FAKTA

Område: Lorensberg

Adress: Chalmersgatan 17B

Antal rum: 2

Boarea: 59 kvm

Våningsplan: 3

Månadsavgift: 3246 KR/Månad

Indirekt nettoskuldsättning: 541915 KR
Beräknad enligt årsredovisningen för 2023.

Pris/bud: Pris på förfrågan

Planritningar
Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Lorensberg

William Wirtberg

William Wirtberg

Ansvarig mäklare

William är utbildad ekonom och fastighetsmäklare. Han har sedan 2017 förmedlat bostäder i Göteborg med omnejd. Hans arbete karaktäriseras av ett stort engagemang och hög servicenivå. Den största drivkraften är nöjda kunder och han vet att en rekommendation alltid är den bästa marknadsföringen.

Jag är väldigt nöjd, William har varit otroligt professionell genom hela processen och genomför affären med största smidighet.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

William Wirtberg

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas