Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Golfbanevägen 32
ALLA BILDER
Göteborg Golfbanevägen 32 Hovås 1164 kvm 20 000 000 KR

Exklusiv och välbyggd Villa Nordic med utsikt över 18:e hålet

Generöst tilltagen familjevilla optimalt belägen intill Hovås anrika golfbana med gångavstånd till såväl Hovås kallbadhus som skolor, idrottsplats och kommunikationer. Givetvis finns ett varmgarage med plats för två bilar med direktaccess in i villan. Den väl tilltagna takhöjden och villans panoramafönster skapar tillsammans med spatiösa ytor och spännande vinklar en trivsam miljö med rymlig känsla och där gränsen mellan ute och inne suddas ut. Ett drömboende för dig som vill ha nära till hav, golf och andra bekvämligheter och som prioriterar en social såväl som funktionell planlösning och älskar att hålla stora kalas.
Villan har en välkomnande entré där ni direkt tar er vidare via vackra pardörrar och når de generösa sällskapsytorna med direkt utgång från både kök och vardagsrum till den stora terrassen med den helt insynsskyddade prunkande trädgården med vacker stenläggning och plan gräsmatta. Vardagsrummet inramas utav stora fönsterpartier och ett vackert burspråk där ljuset flödar in från tre väderstreck och som ger en flytande gräns mellan ute- och inomhusmiljön. Villan är en exklusiv Villa Nordic uppförd 2004 och mycket välbyggd med gedigna materialval, hög komfort såsom genomgående vattenburen golvvärme på båda planen, luftkonditionering och uppvärmt dubbelgarage, FX-system och 3-glasfönster.

I anslutning till vardagsrummet når man köket som har kvalitativ inredning från SieMatic och generösa arbetsytor i vacker granit. Kök och sällskapsdel ligger i fil och villan har en privat sovrumssvit med två sovrum och privat badrum på entréplan. Från hallen når ni övre plan via trappan som är i massivt trä. Här möts man av två gedigna sovrum med tillhörande badrum. Övre plan kan disponeras antingen som ungdomsavdelning med ett eget allrum alternativt med ett magnifikt master bedroom med utgång till solig privat terrass i söderläge.

Exteriört möts man av en stenbelagd uppfart med uppställningsplats för flera fordon. Trädgården som är insynsskyddad är som en grönskande oas med blommande hortensior, rosenbuskar, lavendel och en stor inbjudande terrass i italiensk sandsten. Här bor man i en fantastisk naturmiljö med närhet till skola, förskola, kommunikationer, småbåtshamn och bad. Varmt välkommen!

LÄS MER
FAKTA

Område: Hovås

Adress: Golfbanevägen 32

Antal rum: 5

Boarea: 224 kvm

Biarea: 32 kvm

Tomtarea: 1164 kvm

Pris/bud: 20 000 000 KR

Planritningar
Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Hovås

Linda Bundsen

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Varje bostadsaffär är unik. Skillnaden mellan att göra en bra affär och riktigt lyckad sådan består av noggranna förberedelser. Genom Lindas erfarenhet och kunskap ser hon till att både säljare och köpare känner sig trygga genom hela processen. Tack vare ett personligt engagemang, erfarenhet sedan 2009 och ett NKI på 9,8% skapas rätt förutsättningar för just din bostadsaffär.

En mycket kompetent, driven och trevlig mäklare med bra engagemang. Samarbetar dessutom med en mycket duktig fotograf och deras sätt att presentera min bostad var väldigt lyckat. Mycket nöjd!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer