Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Göteborg Hovås 1164 kvm

Exklusiv och välbyggd Villa Nordic med utsikt över 18:e hålet

Generöst tilltagen familjevilla optimalt belägen intill Hovås anrika golfbana med gångavstånd till såväl Hovås kallbadhus som skolor, idrottsplats och kommunikationer. Givetvis finns ett varmgarage med plats för två bilar med direktaccess in i villan. Den väl tilltagna takhöjden och villans panoramafönster skapar tillsammans med spatiösa ytor och spännande vinklar en trivsam miljö med rymlig känsla och där gränsen mellan ute och inne suddas ut. Ett drömboende för dig som vill ha nära till hav, golf och andra bekvämligheter och som prioriterar en social såväl som funktionell planlösning och älskar att hålla stora kalas.
Villan har en välkomnande entré där ni direkt tar er vidare via vackra pardörrar och når de generösa sällskapsytorna med direkt utgång från både kök och vardagsrum till den stora terrassen med den helt insynsskyddade prunkande trädgården med vacker stenläggning och plan gräsmatta. Vardagsrummet inramas utav stora fönsterpartier och ett vackert burspråk där ljuset flödar in från tre väderstreck och som ger en flytande gräns mellan ute- och inomhusmiljön. Villan är en exklusiv Villa Nordic uppförd 2004 och mycket välbyggd med gedigna materialval, hög komfort såsom genomgående vattenburen golvvärme på båda planen, luftkonditionering och uppvärmt dubbelgarage, FX-system och 3-glasfönster.

I anslutning till vardagsrummet når man köket som har kvalitativ inredning från SieMatic och generösa arbetsytor i vacker granit. Kök och sällskapsdel ligger i fil och villan har en privat sovrumssvit med två sovrum och privat badrum på entréplan. Från hallen når ni övre plan via trappan som är i massivt trä. Här möts man av två gedigna sovrum med tillhörande badrum. Övre plan kan disponeras antingen som ungdomsavdelning med ett eget allrum alternativt med ett magnifikt master bedroom med utgång till solig privat terrass i söderläge.

Exteriört möts man av en stenbelagd uppfart med uppställningsplats för flera fordon. Trädgården som är insynsskyddad är som en grönskande oas med blommande hortensior, rosenbuskar, lavendel och en stor inbjudande terrass i italiensk sandsten. Här bor man i en fantastisk naturmiljö med närhet till skola, förskola, kommunikationer, småbåtshamn och bad. Varmt välkommen!

LÄS MER
FAKTA

Område: Hovås

Antal rum: 5

Boarea: 224 kvm

Biarea: 32 kvm

Tomtarea: 1164 kvm

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Välkommen att kontakta oss

Linda Bundsen
Ansvarig mäklare

Linda Bundsen

Med lång erfarenhet som fastighetsmäklare har Linda många komplexa bostadsförsäljningar bakom sig, och ser fram emot att hjälpa till med fler. Att underhålla sitt gedigna kontaktnät gör hon regelbundet, och detta visar sig i regelbundet återkommande kunder och starka rekommendationer.

Med kunskap om arkitektur och en känsla för detaljer ser Linda en helhet som lätt förbises. Tack vare ...

Kontakta mig
Viktor Pyk
Reg. Fastighetsmäklare

Viktor Pyk

Som fastighetsmäklare karaktäriseras Viktors arbete av en svårslagen kreativitet och ett öga för detaljer, service på en hög nivå och målet att alltid ha riktigt nöjda kunder.

Kontakta mig

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas