Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Göteborg Lorensberg 69 kvm

Exklusivt boende på Hedåsgatans solsida - Ett hem av elegans och stil

Med närhet till allt som Göteborgs innerstad har att erbjuda ligger Hedåsgatan på det optimala cityläget. De gamla gatorna som byggdes upp under tidigt 1900-tal kantas av ståtliga tegelfastigheter och bildar en lugn skyddad oas från stadens brus runt hörnet. Bostaden ligger på andra våningen i det lugna gårdshuset.

Vi välkomnar er till en bostad som inte bara är en plats att bo på, utan ett välkomponerat hem med känsla av exklusivitet och stilrena materialval. Denna tvårummare är belägen på Hedåsgatans solsida, en plats där lyx och klass möter modern elegans.

Bostaden har genomgått en totalrenovering av hög kvalitet och där varje detalj är noggrant utvald och utförd med enastående smak. Stilrena materialval och sober färgsättning skapar en atmosfär av tidlös elegans.
Njut av det utrymme ni förtjänar i en rymlig walk-in closet. Här kan ni organisera er drömgarderob med precision och ha alla era favoritkläder och accessoarer inom bekvämt räckhåll.

Fastigheten byggdes år 1914 och har bevarat sin tidlösa charm och eleganta arkitektur. Den vackra fastigheten i tegel är ett mästerverk i sig och ger dig en unik känsla av att leva i historien. Föreningen är välskött och har en mycket god ekonomi med låg belåningsgrad. Månadsavgifterna är låga, vilket ger dig en känsla av ekonomisk trygghet.
Denna unika bostad är en sällsynt möjlighet att äga ett hem som erbjuder det allra bästa av både tradition och modernitet. Om du letar efter en bostad som är mer än bara ett hem, är detta platsen för dig. Kontakta oss idag för att boka en visning och upplev själv den unika elegansen på Hedåsgatan.

LÄS MER
FAKTA

Område: Lorensberg

Antal rum: 2

Boarea: 69 kvm

Våningsplan: 2

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Välkommen att kontakta oss

Linda Bundsen
Ansvarig mäklare

Linda Bundsen

Med lång erfarenhet som fastighetsmäklare har Linda många komplexa bostadsförsäljningar bakom sig, och ser fram emot att hjälpa till med fler. Att underhålla sitt gedigna kontaktnät gör hon regelbundet, och detta visar sig i regelbundet återkommande kunder och starka rekommendationer.

Med kunskap om arkitektur och en känsla för detaljer ser Linda en helhet som lätt förbises. Tack vare ...

Kontakta mig
Viktor Pyk
Reg. Fastighetsmäklare

Viktor Pyk

Som fastighetsmäklare karaktäriseras Viktors arbete av en svårslagen kreativitet och ett öga för detaljer, service på en hög nivå och målet att alltid ha riktigt nöjda kunder.

Kontakta mig

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas