Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Göteborg Hedåsgatan 4A Lorensberg 69 kvm

Exklusivt boende på Hedåsgatans solsida - Ett hem av elegans och stil

Med närhet till allt som Göteborgs innerstad har att erbjuda ligger Hedåsgatan på det optimala cityläget. De gamla gatorna som byggdes upp under tidigt 1900-tal kantas av ståtliga tegelfastigheter och bildar en lugn skyddad oas från stadens brus runt hörnet. Bostaden ligger på andra våningen i det lugna gårdshuset.

Vi välkomnar er till en bostad som inte bara är en plats att bo på, utan ett välkomponerat hem med känsla av exklusivitet och stilrena materialval. Denna tvårummare är belägen på Hedåsgatans solsida, en plats där lyx och klass möter modern elegans.

Bostaden har genomgått en totalrenovering av hög kvalitet och där varje detalj är noggrant utvald och utförd med enastående smak. Stilrena materialval och sober färgsättning skapar en atmosfär av tidlös elegans.
Njut av det utrymme ni förtjänar i en rymlig walk-in closet. Här kan ni organisera er drömgarderob med precision och ha alla era favoritkläder och accessoarer inom bekvämt räckhåll.

Fastigheten byggdes år 1914 och har bevarat sin tidlösa charm och eleganta arkitektur. Den vackra fastigheten i tegel är ett mästerverk i sig och ger dig en unik känsla av att leva i historien. Föreningen är välskött och har en mycket god ekonomi med låg belåningsgrad. Månadsavgifterna är låga, vilket ger dig en känsla av ekonomisk trygghet.
Denna unika bostad är en sällsynt möjlighet att äga ett hem som erbjuder det allra bästa av både tradition och modernitet. Om du letar efter en bostad som är mer än bara ett hem, är detta platsen för dig. Kontakta oss idag för att boka en visning och upplev själv den unika elegansen på Hedåsgatan.

LÄS MER
FAKTA

Område: Lorensberg

Adress: Hedåsgatan 4A

Antal rum: 2

Boarea: 69 kvm

Våningsplan: 2

Indirekt nettoskuldsättning: 202916 KR

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Välkommen att kontakta oss

Linda Bundsen
Ansvarig mäklare

Linda Bundsen

Varje bostadsaffär är unik. Skillnaden mellan att göra en bra affär och riktigt lyckad sådan består av noggranna förberedelser. Genom Lindas erfarenhet och kunskap ser hon till att både säljare och köpare känner sig trygga genom hela processen. Tack vare ett personligt engagemang, erfarenhet sedan 2009 och ett NKI på 9,8% skapas rätt förutsättningar för just din bostadsaffär.

Kontakta mig
Viktor Pyk
Reg. Fastighetsmäklare

Viktor Pyk

Som fastighetsmäklare karaktäriseras Viktors arbete av en svårslagen kreativitet och ett öga för detaljer, service på en hög nivå och målet att alltid ha riktigt nöjda kunder.

Kontakta mig

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer