Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Engelbrektsgatan 51
ALLA BILDER
Göteborg Engelbrektsgatan 51 Lorensberg 116 kvm

Takvåning med terrass

I ståtlig fastighet från 1889 välkomnas du in i ett praktfullt trapphus med modern hiss som leder dig vidare upp till högsta våningen på Engelbrektsgatan 51. I denna unika takvåning om 116 kvadratmeter är takhöjden slående och de stora ytorna gör sällskapsrummet till en dröm att anordna sociala tillställningar i. Bostaden byggdes 2009 med kvalitativa material som kompletterats med moderna och lyxiga inredningsval. Högt upp över stadens brus är detta ett rogivande boende fritt från insyn.

Kök och vardagsrum i öppen utformning skapar optimala sällskapsytor med enastående ljus från flertalet takfönster. Den vackra köksinredningen från Kvänum förgylls av arbetsytor i kalksten av sorten Azul Valverde, och köksön blir en självklar plats att samlas kring medan maten tillagas. Fortsätter du genom vardagsrummet når du master bedroom i komfortabelt och avskilt läge med både skjutdörrsgarderob och stor walk in closet. Det mindre sovrummet i våningens andra hörn har även det bra förvaringsutrymme. Framförallt finner du här bostadens förträffliga terrass där du kan spendera många långa sommardagar i ostört läge bland hustaken. Ett helkaklat badrum som ligger i anslutning till ett separat tvättrum med tvättmaskin, torktumlare och förvaringsmöjligheter som förenklar vardagens bestyr och sätter ytterligare högklassig prägel på hemmet.

På Engelbrektsgatan bor du mitt i storstadspulsen med allt du kan önska utanför porten. Här har du nära till Avenyn med affärer, restauranger och till stadens rika kultur- och nöjesutbud med bland annat Lorensbergsteatern, Stadsteatern och Konstmuséet. I närheten ligger även knutpunkterna för kollektivtrafik Korsvägen och Valand. Alldeles runt hörnet når du det fantastiska evenemangsstråket med Svenska Mässan, Scandinavium, Liseberg och stadens härliga oas Trädgårdsföreningen.

LÄS MER
FAKTA

Område: Lorensberg

Adress: Engelbrektsgatan 51

Antal rum: 4

Boarea: 116 kvm

Våningsplan: 5

Månadsavgift: 3968 KR/Månad

Pris/bud: Pris på förfrågan

Planritningar
Planritningar

Lorensberg

Linda Bundsen

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Varje bostadsaffär är unik. Skillnaden mellan att göra en bra affär och riktigt lyckad sådan består av noggranna förberedelser. Genom Lindas erfarenhet och kunskap ser hon till att både säljare och köpare känner sig trygga genom hela processen. Tack vare ett personligt engagemang, erfarenhet sedan 2009 och ett NKI på 9,8% skapas rätt förutsättningar för just din bostadsaffär.

En mycket kompetent, driven och trevlig mäklare med bra engagemang. Samarbetar dessutom med en mycket duktig fotograf och deras sätt att presentera min bostad var väldigt lyckat. Mycket nöjd!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer