Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Hvitfeldtsgatan 11B
ALLA BILDER
Göteborg Hvitfeldtsgatan 11B Kungshöjd 89 kvm 6 150 000 KR

Vacker och omsorgsfullt renoverad sekelskiftesvåning i hjärtat av Kungshöjd

Högt upp i huset på lugna och attraktiva Hvitfeldtsgatan, bara ett stenkast från innerstadens puls välkomnas ni till denna generösa och representativa sekelskiftetsvåning. Kontakta fastighetsmäklaren för att boka enskild visning!

Sekelskiftesattributen visar sig genom pardörrar, profilerade dörrfoder, fotlister och djupa fönsternischer. Den väl tilltagna takhöjden är över 3 meter och taken är dekorerade med originalstuckatur och takrosetter. Ljuset strömmar in från högresta fönster i flera väderstreck och är tack vare burspråket oslagbart. Det generösa vardagsrummet på dryga 32 kvadratmeter tillsammans med den väl tilltagna takhöjden ger en känsla av storslagen volym och en trivsam atmosfär. De stora ytorna i vardagsrummet skapar en social utformning och blir den naturliga samlingspunkten för familj och vänner, härifrån kliver ni ut på den vackra smidesbalkongen som är på 8 kvadratmeter och rymmer såväl grill som utemöbler. Våningens välbevarade och vackra originalcharm har kompletterats med stilsäkra renoveringar i form av ljust målade ytskikt, ett kvalitativt inrett badrum och ett stilrent kök.

Köket erbjuder goda arbetsytor på naturstensbänken av märket Dekton arga och gott om förvaring där man nyttjat våningens takhöjd, modern maskinpark som i möjligaste mån integrerats på ett stilfullt sätt. Köket rymmer matplats för 4-6 personer.

Vidare in i sovrummet som är oerhört luftigt och rymligt med flertalet höga platsbyggda skjutdörrsgarderober. Badrummet är modernt och har renoverats i tidlösa material och färgval.

Hallen som har skjutdörrsgarderober för en sammanhållen och prydlig inredning och här har man på ett smart sätt dolt bostadens alldeles egna tvättutrustning bakom stilfulla garderobsdörrar.

Efter du klivit in i den vackra entrén tar ni er antingen via det praktfulla trapphuset med smidesräcke och mässingsdetaljer eller den moderna hissen upp till våningen.

Föreningen har en pittoresk och gemytliga innergård med gemensam uteplats, det känns som om man kommit in på en innergård i Italien.
Kungshöjd erbjuder verkligen något för alla. Både Vasastadens butiker och nattliv samt Linnéstadens rika utbud av restauranger och pittoreska kaféer ligger inom kort promenadavstånd. Dessutom finner ni Magasinsgatans stora utbud av butiker och kaféer ett stenkast från lägenheten.

LÄS MER
FAKTA

Område: Kungshöjd

Adress: Hvitfeldtsgatan 11B

Antal rum: 2

Boarea: 89 kvm

Våningsplan: 4

Månadsavgift: 6458 KR/Månad

Pris/bud: 6 150 000 KR

Indirekt nettoskuldsättning: 580883 KR
Uppgifter hämtade från årsredovisning för 2022.

Kungshöjd

Linda Bundsen

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Varje bostadsaffär är unik. Skillnaden mellan att göra en bra affär och riktigt lyckad sådan består av noggranna förberedelser. Genom Lindas erfarenhet och kunskap ser hon till att både säljare och köpare känner sig trygga genom hela processen. Tack vare ett personligt engagemang, erfarenhet sedan 2009 och ett NKI på 9,8% skapas rätt förutsättningar för just din bostadsaffär.

En mycket kompetent, driven och trevlig mäklare med bra engagemang. Samarbetar dessutom med en mycket duktig fotograf och deras sätt att presentera min bostad var väldigt lyckat. Mycket nöjd!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer