Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Engelbrektsgatan 59
ALLA BILDER
Göteborg Engelbrektsgatan 59 Lorensberg 70 kvm

I ett attraktivt och centralt läge finner ni denna optimalt planerade trea. Här bor ni högt upp i huset på våning 6 av 7 i ett lugnt gårdsläge med en södervänd balkong. Bostaden erbjuder två sovrum, genomgående vita väggar som gör det enkelt att inreda samt ett stilrent kök med goda arbetsytor.

Ta vara på chansen att bo i en stabil förening med låg avgift som dessutom har flera hyresrättslokaler samt en stor och modern hiss i fastigheten.

Bo i ett högt och ogenerat läge helt utan insyn på en av Göteborgs mest välkända gator. Utanför porten har ni direkt närhet till Avenyns välbesökta restauranger och barer som kantar gatorna. För den kulturintresserade finns även några av stadens största museum inom några hundra meters radie, såväl som det fina Konserthuset och Stadsteatern. Här är innerstadens sprudlande nöjesliv aldrig långt bort.

Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information!

LÄS MER
FAKTA

Område: Lorensberg

Adress: Engelbrektsgatan 59

Antal rum: 3

Boarea: 70 kvm

Våningsplan: 6

Månadsavgift: 3700 KR/Månad

Pris/bud: Pris på förfrågan

DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Lorensberg

Linda Bundsen

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Varje bostadsaffär är unik. Skillnaden mellan att göra en bra affär och riktigt lyckad sådan består av noggranna förberedelser. Genom Lindas erfarenhet och kunskap ser hon till att både säljare och köpare känner sig trygga genom hela processen. Tack vare ett personligt engagemang, erfarenhet sedan 2009 och ett NKI på 9,8% skapas rätt förutsättningar för just din bostadsaffär.

En mycket kompetent, driven och trevlig mäklare med bra engagemang. Samarbetar dessutom med en mycket duktig fotograf och deras sätt att presentera min bostad var väldigt lyckat. Mycket nöjd!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer